Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,839

Etiketler

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Tüm Gezenbilir Karavan Dünyasında, karavanı bulunan, bulunmayan büyüklerime, arkadaşlarıma ve kardeşlerime merhaba. İsmim Burç Agnaday 43 yaşındayım, İzmir'de ikamet ediyorum. Evliyim 11 yaşında bir oğlum var.

Bizim Karavancılık maceramız 2013 yılı Ağustos Ayında Hamburg Mc Rent firmasıdan kiraladığımız Dethleffs Marka bir motorkaravanla Norveç'e yaptığımız 10 günlük bir geziyle başladı. Seyahatten döndükten sonra hiçbirimizin aklından karavanımızla yaşadığımız maceralar, doğal güzellikler çıkmadı. İnanın tadı damağımızda kalmıştı. Bir virüs gibi içimize işlemişti sanki karavancılık. Aslında bu seyahatin en güzel tarafı da biz bu işi başarırız fikrinin ailecek kafamıza yerleşmesi olmuştu.

Sonunda biz de bir Türkiye'de bir campervan edinmeye karar verdik ve 2007 model Kırmızı Fiat Ducato aracımızı (Biz aramızda ona Al Yazmalım diyoruz artık) henüz Bursa'da yapım aşamasında olduğu için kısmetse Ağustos ortasında teslim alacağız. Yapım aşaması fotoğraflarını ve bilgilerini sizlerle başka bir başlık altında paylaşmak isterdim ancak elimde çok sınırlı sayıda oldukları için ve sizleri tatmin etmeyeceğini düşündüğüm için böyle bir konu açmayacağım.

Bu benim sizlere ilk mesajım. İnşallah Yurt dışı gezilerimiz başlığı altında yakın bir zamanda Norveç 2013 konusu açıp oradan sizlerle geçen sene yaptığımız geziyi paylaşacağım. Diğer taraftan kısmetse ve allah sağlık verirse, kendi karavanımızla yapacağımız gerek yurt içi, gerek yurt dışı seyahat tecrübelerimizi de siz sevgili dostlarımızla paylaşacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Sevgi & Saygılarımla,
Burç Agnaday

IMG_1018.JPG

Hoşgeldiniz Burç bey. Al yazmalım'la şimdiden iyi gezmeler. Selamlar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burç Bey sizi forumda gördüğüme sevindim. Al Yazmalım ile zevkli, güzel geziler dilerim.
Foruma hoş geldiniz.

Akdeniz45' Alıntı:
Burç Bey sizi forumda gördüğüme sevindim. Al Yazmalım ile zevkli, güzel geziler dilerim.
Foruma hoş geldiniz.

Merhaba Hüseyin Bey,

Sizinle tekrar yazışabilmek ne kadar güzel geçekten özlemişim sizi. Her şey için çok teşkkür ederim.
Forumda tekrar görüşmek üzere

Sevgi & Saygılarımla,
Burç AGNADAY

TA2RX' Alıntı:
Al yazmalım güzel bir isim olmuş. Kazasız, belasız, keyifle gezmeler diliyorum.

Beğeniniz için teşekkür ederim Bekir Bey, inşallah sizin de dediğiniz gibi kazasız belasız hayırlı günlerde kullanmak nasip olur.

Sevgi & Saygılarımla,
Burç AGNADAY

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR