yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler
Sent from my iPhone using Tapatalk
ivan95' Alıntı:Merhaba Gezenbilir Ailesi,
Ben Emre İpektel İstanbul 1995 İstanbul'da doğdum.Bilgi üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencisiyim.Babamdan bana geçen karavan merakı sebebiyle aranıza katıldım.Genelde hepinizden küçük olduğum için bütün abilerime merhaba diyorum.İnşallah 9 Ağustos Cumartesi babam ile camper aracımızla avrupa turu yapacağız.Bu seyahati "Karavanlı gezilerimiz" Orta Avrupa bölümünde sizlerle paylaşacağım.
grkn-sa' Alıntı:Herkese Merhaba.
Adim Gurkan. Esimle birlikte bu siteyi uzun zamandir izlemekteyiz. Yazilarinizdan cok seyler ogrendik.
Bir motokaravan almayi planliyoruz. Hala daha kafamizdaki sorularin bazilarina cevap bulamadik. Forumdaki arkadaslarla daha iyi bir iletisim icerisine girebilmek ve yeni dostlar edinmek amaciyla kaydolmaya karar verdik.
Boyle guzel bir ortami olusturan herkese tesekkurler.
hoşbulduk. geç mesajım için kusura bakmayın forumda henüz yeniyim ve vaktim pek olmuyor açıkçası sezon dolayısı ile. aracı aldık biraz zaman geçtikten sonrada 15000 - 25000 arası bir bütçe ile karavana dönüştürmeyi düşünüyoruz. saygılarmelihbozkurt' Alıntı:Ahmet bey aramiza hosgeldiniz. Burada size yardimci olmaya calisiriz. Bize butce, ne sekilde ve ne kadar sure gezilecegi, yasam tarzi gibi konularda biraz bilgi verirseniz size oneride bulunabiliriz.