Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,833
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhaba dostlar,
Dostlar diyorum çünkü tanışmasak da doğaya, yaşama ,insana saygı duyan.
Yola ve yolculuklara tutkun olan herkesi dost kabul ediyorum.
İzmir Bergama'da yaşayan bir öğretmenim. Eşim Yaşmak ve kızım DİREN DENİZ ile yollara düşmeye karar verdik.
Henüz okuma ve araştırma aşamasındayım. Amacımız bir motokaravan almak ama henüz işin teknik ve teorik çok başındayım ve okuma araştırma yapıyorum.
Umarım ilerde buradaki tüm dostlarla bir yolculuk masasında sohbet ederiz.

Sevgiler , selamlar.
Atabey Pusat

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

Gezenbilir ailesine katılan tüm arkadaşlar hoşgelmiş....en kısa zamanda gönüllerindeki araçlara kavuşmalarını dilerim.

Sevgili dostlar ben İzmir bergamada yaşıyorum.Karavan almayı ya dayaptırmayı düşünüyorum ancak öncesinde birkaç karavanı kendi gözlerimle görmek istiyorum.Bunun için bana yakın olan karavanı olan arkadaşlardan ve abilerden destek istiyorum.Uygun oldukları zamanda hem tanışmak hem de karavanını incelemek için dostlardan haber bekliyorum.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese Merhaba;

Gebze'den Selamlar.

Hoşbulduk te diyelim.

Halit DELİORMANLI

Merhaba değerli Gezenbilir üyeleri,
Öncelikle bu keyifli ortamı kurup yaşatanlara saygılarımı sunuyorum.
Ailece 6 yıldır hayallerimizi süsleyen çekme karavanımızı nihayet bugün sipariş etmiş bulunuyoruz,
İçimiz kıpır kıpır. Geçen dönemde sizlerin değerli paylaşımlarınızdan çok önemli bilgiler edindik, sağ olun.
Kısmetse bizim de deneyimlerimizi paylaşacağımız günler yaklaşmakta...
Görüşmek dileğiyle.

Hoş bulduk. Kapıldık karavan dünyasının rüzgarına, bakalım bu rüzgar bizi nerelere sürükleyecek...
Umarım bir gün bir yerlerde görüşürüz, teşekkür ederim.

Ertos_pancos,
Bar??Kaynaro?lu
aslanca,
ata_yasmak
Hgksn,
ayerdo,

hoşgeldiniz arkadaşlar, gönlünüzdekileri sevdiklerinizle yaşabilmenizi dilerim. Selamlar

Karavan sevdasına üniversite yıllarında düşmekle birlikte,hep bir emeklilik hayali olarak bakmaktaydık.Bir gün 7 yaşındaki kızımın da bu hayale ortak olması ile başlayan serüvenimiz GEZENBİLİR'in ve ailesinin de desteğiyle geçen hafta gerçeğe dönüştü.Bir kamp alanında buluşmak dileği ile tüm arkadaşlara TEŞEKKÜR EDERİM ve MERHABA demek isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri