Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,262
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Enver ve Levent abilerim karşılamanız için çok teşekkür ederim. Burada gördüğüm resmen hayat ansiklopedisi gibi. Okumakla bitmiyor doyumda olmuyor.
Bu sene içinde bir karavan düşünmekteyim. Allah nasip eylerse tabi. Daha detaylı inceledikten sonra nasıl birşey olacağı ve ihtiyaçlarım sanırım daha belirgin olacak. Sabırla okuyorum forumu.

Tekrardan teşekkür ederim.

Etiketler

karavan dünyasına hoşgeldiniz.Umarım karavanınıza en yakın zamanda kavuşursunuz.Kamplarda karşılaşma dileği ile tekrar hoşgeldiniz.

Süleyman ve B.Kemal Ataman arkadaşlar,duyarlılığınıza teşekür ediyorum.Emekli öğretmenim,ayvalıkta yaşıyorum,sizlerin arasına katılmak için can atıyorum.Öncelikle 2013 model chevrolet aracımla camper bir karavanla takas yapmayı veya panel van bir araçla takas yapıp,güvenilir bir firmaya verip camper karavan yaptırmyı araştırıyorum.site üyesi dostlardan bu konularda görüş ve düşüncelerini,deneyimlerini paylaşırlarsa memmun olurum...saygılar...

Merhaba Gezenbilir ailesi, ben İstanbul'dan Mustafa.
Üye olmadan önce ve üye olduktan sonra bir süre forumu takip ettim ve çok şey öğrendim, sayenizde öğrenmeye devam ediyorum. İnşallah aranıza daha sonra karavan alarak aktif bir şekilde katılmaya çalışacağım.

mustafaatk' Alıntı:
Merhaba Gezenbilir ailesi, ben İstanbul'dan Mustafa.
Üye olmadan önce ve üye olduktan sonra bir süre forumu takip ettim ve çok şey öğrendim, sayenizde öğrenmeye devam ediyorum. İnşallah aranıza daha sonra karavan alarak aktif bir şekilde katılmaya çalışacağım.

Hoş geldiniz.

ilhan hoca' Alıntı:
Süleyman ve B.Kemal Ataman arkadaşlar,duyarlılığınıza teşekür ediyorum.Emekli öğretmenim,ayvalıkta yaşıyorum,sizlerin arasına katılmak için can atıyorum.Öncelikle 2013 model chevrolet aracımla camper bir karavanla takas yapmayı veya panel van bir araçla takas yapıp,güvenilir bir firmaya verip camper karavan yaptırmyı araştırıyorum.site üyesi dostlardan bu konularda görüş ve düşüncelerini,deneyimlerini paylaşırlarsa memmun olurum...saygılar...

Sayın İlhan Hoca,
Gönlünüzdeki araca en kısa zamanda kavuşmanızı dilerim. Sitede Atiladi (Atilla BEy )'de ve Turan Yücel bey'de kendi yaptıkları 17 m3 camperlar var ve herikiside satılık irtibata geçip incelemenizde fayda var. Panelvan alıp yaptırmayı düşünüyorsanız İmaj Karavan ,Dolphin karavan ve Saly karavan ile irtibat kurabilirsiniz sürece ve vereceğiniz karara bağlı olarak forumdaki pek çok kişi değerli görüşleriyle daha detaylı destek olacaklardır...
kalın sağlıcakla

merhaba arkadaşlar, aranıza adanadan katılıyorum.burada otomotiv mühendisliği üniversite öğrencisiyim.aslen denizliliyim bir aksilik olmazsa bu yaz j9 karavan projemi sizlerinde bilgilerinden tavsiyelerinden faydalanarak gerçekleştireceğim umarım.

Süleyman beby; önerileriniz için teşekür ederim. Atila beyle tanıştık,karavanınıda beğendim ancak ben söylediğim gibi yeni bir aracım var ve takas düşünüyorum. Atila beyle yeni tanıştık ama sağolsun kırk yıllık dost gibi sıkıştıkca rahatsız ediyorum,bilgilerini hiç esirgemeden paylaşıyor.Herzaman teşekür borçluyum.
Buarada iveko 17 metreküp,2010 bir araçla takas durumu var ama,çift teker ve diğer emsal araçlara göre 150 kğ daha ağırmış,avantajı ve dezavantajı nekadardır,yine bu konudada görüşlerinize ihtiyacım var.
herşey gönlünüzce olsun,saygılar...

Can Sayar' Alıntı:
Tadilat yapılacak arabanın 5 yaşından büyük olması lazım diye biliyorum. hatalı bilmiyor isem. Ötv ödememek için.

Doğrudur. Ben bu yüzden bitirmek için aracın 5 yaşını doldurmasını bekliyorum, örneğin.

hasan124' Alıntı:
merhaba arkadaşlar, aranıza adanadan katılıyorum.burada otomotiv mühendisliği üniversite öğrencisiyim.aslen denizliliyim bir aksilik olmazsa bu yaz j9 karavan projemi sizlerinde bilgilerinden tavsiyelerinden faydalanarak gerçekleştireceğim umarım.

Hoş geldiniz.

Sorması ayıp olmasın, neden J9? Denizli'de satılık bir sürü makul fiyatlı yüksek tavan Starex var, örneğin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri