Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,054
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhabalar.
Bir süredir Forumu takip etmekteyim. Birbirinden değerli üyelere öncelikle selam olsun.
Ben Tevfik 27 yaşındayım ve İstanbul/K.Çekmece semtinde ikâmet etmekteyim. Yine İstanbul'da bir devlet hastanesinde görevliyim. 3 5 Arkadaş bir süredir karavan hayalleriyle yanıp tutuşuyoruz. :smiley: Profesyonellerin yanında birşeyler öğrenmek için burdayım.

İyi paylaşımlar.

Etiketler

Merhaba, Hakan Kibritçi, Eskişehir,emekli. Uzun süre önce arazi aracım sebebiyle üye oldugum sitenizde zaman içinde bütün karavan bölümünü okuyarak önce karavan sever ardından bu hafta da karavan sahibi oldum, tüm paylaşımlarınız için teşekkür ederim

kibritci' Alıntı:
Merhaba, Hakan Kibritçi, Eskişehir,emekli. Uzun süre önce arazi aracım sebebiyle üye oldugum sitenizde zaman içinde bütün karavan bölümünü okuyarak önce karavan sever ardından bu hafta da karavan sahibi oldum, tüm paylaşımlarınız için teşekkür ederim

Hoş geldiniz. Karavanınız hayırlı olsun. Kazasız, belasız, keyifle gezmelerde kullanın.

kibritci' Alıntı:

Hasan bey karavaniniz hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanin. Aracinizida tanitirsiniz sanirim degil mi?

Sent from my iPad using Tapatalk

Teşekkürler, aracım 1986 dukato frankia (3 akslı) şu an toplamaya çalışıyorum bitince resimlerini paylaşırım.

- vkamil
- Karakaravan
- kibritçi

Arkadaşlar hoşgeldiniz, yollarda karşılaşmak dileklerimle. selamlar

Önemli değil Melih bey, bu arada güneş paneli taktıracam ama bu konu çok uzamış ve karışık en son mevcut fiyatlarla en makul sistem ne olabilir, birde bisiklet taşıyıcıya ihtiyacım olacak paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hakan bey yeniden merhaba;

Oncelikle burasi tanisma bolumumuz oldugu icin konu disina cikmamak adina ve benim gunes enerji sistemleriyle ilgili bilgimde cok basit duzeyde oldugu icin size yardimci olamayacagim. "Enerji" bolumundeki basliklari okursaniz size cok faydasi olacagina inaniyorum. Belkide aradiginizi orada bulacaksiniz. Eger bulamazsaniz, bu sorunuzu bir baslik acarak "Enerji" bolumumuzde sormanizi yada size gelecek bilgilerin daha derli toplu olmasi acisindan Motokaravan bolumune benim karavanim basligi acmanizi rica edecegim. Bu iki tip basliktan istediginizi tercih edebilirsiniz ve eminim ki bir cok degerli arkadas size yardimci olacaktir.

kibritci' Alıntı:
Önemli değil Melih bey, bu arada güneş paneli taktıracam ama bu konu çok uzamış ve karışık en son mevcut fiyatlarla en makul sistem ne olabilir, birde bisiklet taşıyıcıya ihtiyacım olacak paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hakan,
Karavan ekipmanlari sahibinden com da gozatabilisiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR