Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Tümünüze, hepinize içtenlikle teşekkür ediyorum.. Şöyle ki, yazar olmasam da " yazan " adamım sonuçta.. Bu vesile ile bir merhabamın ardından mesajlarınızı okurken, gösterdiğiniz ilgi, yardımsever yaklaşımınız, hepsinden öte samimi iletileriniz ziyadesiyle hoşuma gitti.. Sağolun, varolun.. Hani, fazlaca ağdalı yazmayayım ama, belki de inanmak istediğimden ötürü sizleri içten ve samimi buldum.. " Ben ne yapıyorum yav, ne işe bulaştım yine!. " diye evhamlanırken, bu " ailevi " karşılayış acaip hoşuma gitti.. Yeniden hepinize tek tek teşekkür ederim.. : ))
Madem paylaşıyoruz, madem beni hızlı gördünüz, " cahil cesareti " ile kalkıştığım işleri bir iki ifade edeyim size.. Hem paylaşmış olurum, hem akıl verirsiniz.. ( hafiften de size gaz veriyorum gibi - idare edin artık )
Malum karavanı yeni aldım, hemen sanayi de bir arkadaşımın önerisi ile tanıştığım ustalara aracın bakımını yaptırdım.. ( Elektrik tesisatı, yağ değişimi, antifriz, bujiler, diferansiyel keçeleri, şaft mafsalları v.s, v.s.... ) Araç amerikan olduğu için, bi de titiz biriyim bir sorun olmasın istedim.. Aracı hayli beğendi ustalar.. Bizzat söylediklerine göre herşey orijinal, çok hoş bir araç almışsın diyorlar.. İnşallah doğrudur.. : ))
Ardından, bir süredir konaklayabileceğim yerleri düşünüyordum, keza size de sormuştum ya, bugün bir araştırma yaptım.. Kadıköyden, Maltepe'ye kadar olan sahili taradım.. Bir çok kalınabilecek yer gördüm, konuştum.. İspark'ların bir çoğu uygun ve güvenli.. Şöyle ki,
İspark basın danışmanı arkadaşım Musa Hayal.. Yardımcı oldu.. Zaten bu güzergahtaki bir çok İspark deniz kenarında, 24 saat güvenliği olan yerler.. Elektrik konusunu araştırmadım ama, bir çoğu rahatlıkla kalınabilecek mekanlar gibi.. Sarı basın kartına sahip olanlar için günlük 9 saat ücretsiz zaten bu yerler, aylık abonelik de yarı fiyatına.. Çevrelerinde tel örgü var, sürekli güvenlik, tuvalet, su, deniz manzarası.. Eh, fena değil gibi.. : ) Muhtemelen bu yerlerden birine abone olabilirim.. Fenerbahçe, Şaşkınbakkal, Bostancı ve Maltepe deki denize sıfır otoparklar hoşuma gitti.. Ve ne mi yaptım,,,,,,, hızlı giriş dediniz ya : ))
Şu an aracımın alkovenindeyim ve yatmaya hazırlanıyorum.. Sobam sıcak, kahvem elimde, tv açık, FB 4-1 galip
), sonra penceremde ayın şavkı, Kınalı-Burgaz-Heybeli-Büyükada göz kırpıyor sürekli.. Hiç'in bahsettiği yerdeyim.. Fenerbahçe burnu, Romantikanın yanı, İspark.. Ani bir kararla bu gece burada konaklamaya karar verdim.. Yani milli oluyorum.. : ))) Yarın sabah spor salonuna buradan gideceğim.. Buna ilk bebe heyecanı diyelim, sizlerle paylaşmak istedim.. Hepsi bu arkadaşlarım.. Yeniden sağolun varolun, cesaret veriyorsunuz.. Aslında bir dolu, bir dolu soru işaretlerim var ama.. Takılmayalım şimdi, eminim sizler yardımcı olacaksınız.. Bu kadar lafazanlık yeter, fazla konuşmam pek ama yazınca parmaklarıma hakim olamıyorum.. Eee, serde hoş bir heyecan ve paylaşma arzusu da var.. Bu geceyi atlatırsak, sizlerden biri olacağım di mi... : )) Bakalım hatun bu sürprize ne diyecek.. : )) Haa, öte yandan bu yazdıklarımın bir kısmını, yani yazılanlara teşekkür kısmını karavanturk.org sitesinde de paylaşmak istiyorum.. Şöyleki aynı şeyleri bir daha yazmayayım.. Anlayışla karşılayın lütfen, çünkü gözlemlediğim kadarıyla bana hoşgeldin diye bir çok arkadaşım o sitede de var ve kayıtlı.. Bilginiz olsun istedim.. Ada ışıkları göz kırparken aracımın bacasından duman çıkıyor.. : )) Bir dolu "keşkem" vardı zaten, umutsuz " belkilerim" de olsun istemiyorum artık.. Bir yerden başlamak gerekiyordu ya.. Hayırlısı artık.... Hepinize iyi geceler, ışıltılı yarınlar,, hoş kalın e mi........... Sevgimle,,,, Murat....................