Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Şimdi,, bu satırların ardından tanışacaksak eğer sizler benim bir nevi yeni komşum olacaksınız.. Öyle ya, ben yeni bir karavancı (ürkek, şaşkın, çaresiz, deneyimsiz, nereden bu işe bulaştım sorusu soran, ancak bir o kadar da kararlı, inatçı ve sizlere güvenerek yaşamın ipine asılmayı hedefleyen ) yeni bir karavancı, sizler de bu keyifli yaşamı deneyimlemiş sevgili kardeşlerim, büyüklerim olacaksınız.. Umarım tekerlekli evlerin mahallesinde, yani sizlerin arasında yerimiz yurdumuz olur.. : ) Bu merhabayla sizler yeni bir arkadaş, belki bir dost kazanacaksınız.. Ben de ( biz de ), penceresinde dışarıda akan yaşama tanık olduğumuz yürüyen bir eve, ve bu yeni yaşamın heyecanını sizlerle paylaşma mutluluğuna sahip olacağız.. : )) Neyse... Merhaba hepinize.. Umarız hoşbulduk.....
Murat Buldu ismim.. 24 yıllık gazeteci ve tv programcısıyım.. Ulusal televizyonlarda izlediğiniz bir çok haber içerikli programları yaptım ve yönettim.. Sarı basın kartı sahibiyim, halen İstanbul'dayım.. Yaklaşık 5 senedir motosiklet kullanıyordum.. Yaz, kış, şehiriçi, şehirlerarası.. Bu sene kız arkadaşımla Avrupa seyahati yapmak için BMW RT 1200 marka bir motosiklet aldım, ancak ege ve güney gezimin ardından bir ay önce ani bir kararla motosikletimi sattım.. Bir ikinci küçük motosikletim daha var.. Ve derken,, karavan satın aldım.. Tamamen tesadüfi, düşünmeden, ansızın.. : )) Sadece bir kaç günlük internet araştırmasından sonra, sahibinden.com sitesinde gördüğüm bir motokaravanı gidip İzmir'den alıp getirdim.. 1980 model, sahibinin orijinal 7800 milde olduğunu iddia ettiği, bir chevrolet silverado motokaravan.. Üzerindeki karavan ise 1992 model Can karavan yapımı alkovenli bir tasarım.. Hiç bir şey bilmeden, sadece fotoğrafından görerek gidip aldım.. Sahibine de güvendim.. Hiç amerikan kullanmamıştım, kız arkadaşımın da hoşuna gitti, bu vesile ile tercihim bu yönde oldu.. Neyse,, sonuçta karavanımızla biz şu an başbaşa kaldık.. İstanbul'da nerede kalırız, aracın herhangi bir arızasında nereye gideriz, karavancılarla nasıl tanışırız, neleri bilip öğrenmemiz lazım.............. bilmiyoruz.. : )) Malum, interneti araştırırken,karavanturk.org sitesi ile bu site ilgimi çekti.. Hemen, merhaba deyip, sizlerle tanışmak ve destek almak istedim.. Karavanı kullanıyorum, hatta kışın bile içinde kalmak istiyorum.. Özellikle bu tecrübeyi deneyimlemek istiyorum, çünkü malum tv programcısıyım.. İleriye dönük farklı kıvılcımlar içimde yandı bile.. Tanışırsak, paylaşırız elbet.. Merhabayı uzatmadan, demem o ki,, lütfen yardımı olun.. Yani, bi el atın.. Bakalım karavancılık nasıl bir şeymiş.. Görelim.. : ) Motosiklet kullanıcısı iken rüzgarın saçlarımı okşamasından hoşlanırdım,, şimdi ilk olarak karavanda yağmur yağarken yoksul sobamın (trumatic) kenarındaki miskinlik hoşuma gitti.. Paylaşayım istedim.. Hepiniz,, hoş kalın......................................