Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,516
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Serdar bey
Sevgili meslekdaşım, Hoş geldiniz. Bende emekli Türkce Öğretmeniyim.Gezenbiliri bende sizin gibi rastlantı sonucu tanıdım.O gün bu gün en yakın dostum,arkadaşım,hobilerim için bilgi kaynağım oldu.Akşamları ve dahi gündüz bilgisayar başına oturmayı bekler oldum.Acaba Formda bu gün neler oldu,Favori seçtiğim konulara ne yanıt geldi diye.Forum bende tiryakilik seviyesine ulaştı.

Forumu hazılayan,Düşünce ve deneyimlerini paylaşan Tüm Gezenbilir dostlarıma içden teşekkürlerimi sunarım.
Sevgi ve saygılarımla.

Seyfettin Hoca

Etiketler

Sn,
Abdi Uçar,
Levent Güngör,
Bülent,
Bekir Kemal,
Freediver2009,
Cavid Sezen,
Erhan110,
Seyyah54,
Seyfettin hoca,
Yusuf Aybek,

Kendimi tanıtma mesajıma verdiğiniz nazik yanıtlarınız ve iyi dilekleriniz
için hepinize teşekkür ediyorum.

Zaten günlerde 21 aralık itibariyle uzamaya başladı...
Şunun şurasında yaza ne kaldıki ::smiley:.
Biryerlerde görüşebilmek tanışmak dileğiyle selam ve saygılar..

Serdar hoşgeldin, kısa ancak doyamadığımız kamp alanı birlikteliğinde paylaştığımız birikim görsellerle birleşince bir başka olmuş,arşivinde varsa eski gezi ve deneyimlerini başlıklar halinde paylaşırsan seviniriz. Bu arada son hoşgeldin mesajımdan sonra katılan tüm arkadaşlara bir kocaman Hoş geldiniz daha...

Sayın Serdar bey; sizin eskiden kullanıp sattığınız ( benim için hayal ötesi) bu nefis İNDİGO albatros şu an nerede ve kim kullanıyor biliyormusunuz.Eğer sahibine ulaşabilirsem ---allah herhangi bir sıkıntısından yana sattırmasın inşallah --- eğer keyfe keder satarsa haberimin olmasını rica edeceğim.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim..Sağlıkla...

Serdar bey.
Aramıza katılmakla iyi etmişsiniz . İzmir li olarak memnuniyet duydum.
Hoş geldiniz.

Sn. Bali Doğan , Sn. Halil bey,
hoşgeldin mesajlarınız için teşekkürler. Hoşbulduk.

Sn. Metin Türe ,
Tanışma mesajımda da yazdığım üzere İndigo Albatros karavanım çok güzel bir araçtı , iyi durumda olmasına karşın keyfe keder bir çok masrafta yaptım , dediğim gibi o zamanki şartlarda sattım fakat şimdi pişmanım. Aracı istanbuldan bir arkadaşa satmıştım yaklaşık bir sene sonra sahibinden.com'da satılık ilanını bir süre gördüm o zaman için (yaklaşık 2-3 sene önce) 35.000 tl fiyat koymuştu. Sonra ilanlardan kalktı şu anda nerede kimde olduğunu bende bilemiyorum , forumdaki arkadaşlardan belki bilen gören olur , bende kimde nerede olduğunu merak ediyorum doğrusu.

Enver abi merhaba ,
hoşbulduk. Gezdiğin yerleri foruma yaz demişsin fakat benim Egeli Ülker&Yavuz çifti gibi günlük tutmak , not almak gibi bir kötü ::smiley: huyum olmadığı için fotoğraf göndersem yazacak bir şey yok. onunda ötesi zaten gezdiğimiz yerlere ilişkin sağolsunlar başta ülker&yavuz çifti olmak üzere çok güzel tanıtımlar yapan , fotograflar paylaşan arkadaşlarımız var. Bakalım nasipse bu yaz gezilerini paylaşırız.

Sn. Mehmet Baydemir ,
mesajınız için teşekkür ederim. Sizin gibi yetenekli ve deneyimli bir arkadaşın (karavan imalat aşamalarınızı bir bir okudum..) İzmir'de olması bizler için büyük şans. İnşallah uygun bir zamanda tanışmak , gezilerde buluşmak isterim.

Hepinize selam ve saygılarımla,

Kenan bey, Serdar bey aramıza hoş geldiniz.
Kenan bey sizinle aynı okuldanız ben 75 girişli idim. Aracınızı gönlünüze göre yaparsınız umarım.

Sn.
Anibal_Anibal,
Seyfettin Hoca,
Ümit Tiryaki,
Arif Mesce,

hoşgeldin mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim. Hoşbulduk..
Sizlerin hediyesi Marmaris Selimiye'den bir kare...
Bu soğuk kış günlerinde böyle görüntüler insanın içini ısıtıyor..

Uploaded with ImageShack.us

Serdar bey hediye Selimiyeden görüntü gerçekten içimizi hem ısıttı hemde özleimimize tavan yaptırdı..Geçen sene eşim ve dostlarımızla Seliimiye dahil komple Bozburunu gezmiştik.
Çok güzel bir bölge ama Selimiye harika idi doğrusu. Yaşanılası bir yer.

Serdar bey hediye Selimiyeden görüntü gerçekten içimizi hem ısıttı hemde özleimimize tavan yaptırdı..Geçen sene eşim ve dostlarımızla Seliimiye dahil komple Bozburunu gezmiştik.
Çok güzel bir bölge ama Selimiye harika idi doğrusu. Yaşanılası bir yer.
[tr][td]

Ümit bey merhaba ,
Bizde bu yaz Antalya'dan başlayıp kıyı boyunca Kuşadası'nda nihayetlenen 15 günlük bir gezi süresince gezdiğimiz yerler içinde en güzel yerin Selimiye olduğuna karar verdik. Denizin temizliği , dalga olmayışı , sakinliği , temiz havası , diş bademi , balı , dağ kekiği , zeytinyağıyla , Muhtarlıkta içilen çayı , kaşarlı tostuyla...... Daha ne diyeyimki. Kamping olmamasına karşın tam donanımlı olan karavanlar için park edip huzur ve emniyet içinde kalabilecekleri yerler çok. Yat limanının merkezde olması herkesi ileriye yönelik deniz kirlenme riski açısından tedirgin ediyor haklı olarak. Şimdilik bir problem yok ama 5-10 sene sonrası için......!!! İnşallah daha uzun seneler bu haliyle kalır..

Selam ve sevgiler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR