Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,509
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Tekrardan Herkese Merhabalar !.. =))
En son Eylül 2009 yılında buraya mesajlar atıp, Karavan heycanımı paylaşıyordum.. O zaman yaşım 19 du, şimdi 21 oldum :p :D
Demem o ki bu 2 yılda çoğu kere Hayalim olan karavandan beni uzaklaştırdılar ama ben yine içimdeki ateşin yanmasıyla aranıza döndüm.. Belki hatırlamazsınız beni ama sizden çok şey öğrenmiştim ve öğrenmeye de devam edeceğime eminim .. :smiley:)

Etiketler

kenan bey,muammer kardeşim hoşgeldiniz,kenan bey umarım hayal ettiklerinizin en güzeli olur,muammer kardeşim senin önceki tüm yazılarını ve tepkileri hatırlıyorum,umarım bu sefer hayallerine kavuşursun
sevgiler

Hoşbulduk abi =)) Özlemişim valla burayı yaa.. Havası suyu bi ayrı buranın.. İnsanın hayallerinin desteklenmesi ne kadar müthiş bişeymiş.. Teşekkürler Hepinize..

Eskiden açtığım konulara bi baktımda 15.000 - 20.000 tl ye Motokaravan arıyormuşum.. Bu arayışlarım devam etmekle birlikte şuan asıl istediğim
3.000- 4.000 tl yi geçmeyecek bi ÇEKME KARAVAN.. =))

Bu konuda tüm Abilerimin bana tecrüne, karar ve düşüncelerini ve önerilerini paylaşacaklarına eminim.. Şimdiden teşekkür ederim.. =))

Kenan bey aramıza hoş geldiniz emekliliğiniz ve aracınız hayırlı olsun yapım aşamasında elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız.

Muammer seni unutmadık umarım en kısa zamanda arzu ettiğin karavana kavuşursun tekrar hoş geldin.

İyi dileklerini ifade eden, beni cesaretlendiren herkese çok teşekkür ederim.
Bekir bey ile aynı araçlara sahip olduğumuz için çok memnunum. Şu anda yapım aşamasında bulunması benim oldukça önümü açacak gibi görünüyor.

Hoşgeldiniz Kenan bey,

Emeklliliğin keyfini sürmenizi dilerim. Aracı almışsınız arkadaşlarımında vurguladığı önemli bir konu teknik bölümde
işlem sırası geldiğinde ilgili bölümü iyice okumanız ve soru sormanızdır. Cevapsız kalmazsınız.
Başarılar dilerim.

kenan4012' Alıntı:
İyi dileklerini ifade eden, beni cesaretlendiren herkese çok teşekkür ederim.
Bekir bey ile aynı araçlara sahip olduğumuz için çok memnunum. Şu anda yapım aşamasında bulunması benim oldukça önümü açacak gibi görünüyor.

Aman benim imalat süratimi örnek almayın ;D

Benim aracım 2010 model. %120 ÖTV farkı ödememek için aracın 5 yaşına gelmesini beklemek zorundayım. Sizin bu mecburiyetiniz yok.

kenan4012' Alıntı:
Tüm doğa dostu "gezenbilir" üyelerine merhaba. Ben K. Kenan Bozkır. 1954 doğumlu, yeni emekli olmuş, eşim Yıldız ile Karamürsel'de yaşayan biriyim. Ama evde oturmaya hiç niyetim yok. O kadar çok gitmek istediğim yer var ki.. Doğrusunu söylemek gerekirse, maddi imkanlarım oldukça sınırlı ama yine de yılın en az 6 ayını gezmekle geçirmek istiyorum. Araştırmalarım sonunda, ilk yatırım maliyeti pahalı olmasına rağmen, uzun soluklu gezilere çıkabilmenin en uygun yolunun bir karavan sahibi olmaktan geçtiğine kanaat getirdim.

Karavancılık konusunda internette aranırken keşfettiğim siteniz benim için büyük bir sevinç kaynağı oldu. Değerli üyelerle dolu bu eşsiz site benim için bulunmaz bir nimet.

Araç konusunda da uzun süren aramalarım bugünlerde sonuç verdi ve paramın büyük kısmını alıp götüren 13 m3'lük 2007 model bir Peugeot Boxer alabildim. Araç 80 000 km de ve ilk sahibinden alındı. Fazla yıpranmamış bir araç.

Elimden her iş gelir. Evimde asla akan musluk, yanmayan lamba, bozuk cihaz olamaz. Elektronik dışında tamirci çağırmam, ben yaparım. Ama bu iş başka. Her işin bir püf noktası var. Karavan yapıyorum derken yüzüme gözüme bulaştırmak istemiyorum.

Yazılarınızdan sizlerin tecrübelerinizi ve önerilerinizi, yapım aşamalarınızı dikkatlice takip etmeye çalışıyorum ama bazen fotoğraflara rağmen anlamakta zorlandığım pek çok nokta oluyor. Ama yine de bu karavanı bir şekilde yapacağım ve aranıza katılacağım.

Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Aramıza hoşgeldiniz.Başarılar dileğimle.

Kenan Bey,
her şey bir hayalle başlar. Aracı satın almakla işin önemli bir kısmını halletmişsiniz. Bundan sonrası daha meşakkatli ama daha keyifli olacak. Hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini diliyorum.

Hoşgeldiniz diyen tüm dostlara teşekkür ederim.
Karavan yapım aşamalarını yeni okumaya başladığım Yusuf Aybek kardeşimin tecrübelerinden çok istifade edeceğimi düşünüyorum.
Acaba Yusuf kardeşim benimle temas kurabilir mi acaba?

e-mail adresim : kbozkir@hotmail.com
telefo numaram : 0532 310 72 57

kenan4012' Alıntı:
Hoşgeldiniz diyen tüm dostlara teşekkür ederim.
Karavan yapım aşamalarını yeni okumaya başladığım Yusuf Aybek kardeşimin tecrübelerinden çok istifade edeceğimi düşünüyorum.
Acaba Yusuf kardeşim benimle temas kurabilir mi acaba?

e-mail adresim : kbozkir@hotmail.com
telefo numaram : 0532 310 72 57

Yusuf beyi'in telefonu avatar'ının altında vardı diye hatırlıyorum. Uygun bir zamanda siz de onu arayabilirsiniz. Buradaki mesajlarda olduğu kadar telefonda da yardımseverdir. Tecrübeyle sabit.

Bekir hocam övgü dolu sözleriniz için teşekkürler haketmeye çalışacağım :D Biz Kenan abi ile telefonlaşdık ve 1 saate yakın konuşduk ;) hatta Kenan abinin affına sığınarak kendisini biraz işlettim ;D aracının marka,model,renk ve özelliklerini sayarak kendi isminide söyleyerek satılk ilanı olduğunu ve o sebeple aradığımı söyledim ;D kendiside yanlışlık var ben arabayı yeni aldım satmayıda düşünmüyorum dedi :D bende ısrarla özellikleri tekrar söyleyip adınıza ilan var deyince bayağı paniklediler ;D sonrasında özür dileyerek latife yaptığımı söyledim sağolsun kendiside olgun karşılayıp çokca güldü ;D çok hoşsohbet biri yeni çok iyi bir dost daha kazandığımıza inanıyor katılımının devamını diliyorum tekrar hoş geldiniz Kenan4012 abi ;D ha bu arada 4012 ne anlama geliyor merak ettim doğrusu ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR