Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,704

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Hoşgeldiniz Bekir bey,
Amacınıza ulaşmanızda başarılar dilerim,kolay gelsin.

Sayın Ümit TİRYAKİ; Çekme karavanımla ilgilenmişsiniz. Takas olabilirdi ama daha yeni model bir araç düşünüyorum. yine de aklımda bulunsun. teşekkürler..

Yeni katılan arkadaşlararın hayallerinin gerçekleşmesinin arzusuyla hepsine hoşğeldiniz diyorum.

Tüm doğa dostu "gezenbilir" üyelerine merhaba. Ben K. Kenan Bozkır. 1954 doğumlu, yeni emekli olmuş, eşim Yıldız ile Karamürsel'de yaşayan biriyim. Ama evde oturmaya hiç niyetim yok. O kadar çok gitmek istediğim yer var ki.. Doğrusunu söylemek gerekirse, maddi imkanlarım oldukça sınırlı ama yine de yılın en az 6 ayını gezmekle geçirmek istiyorum. Araştırmalarım sonunda, ilk yatırım maliyeti pahalı olmasına rağmen, uzun soluklu gezilere çıkabilmenin en uygun yolunun bir karavan sahibi olmaktan geçtiğine kanaat getirdim.

Karavancılık konusunda internette aranırken keşfettiğim siteniz benim için büyük bir sevinç kaynağı oldu. Değerli üyelerle dolu bu eşsiz site benim için bulunmaz bir nimet.

Araç konusunda da uzun süren aramalarım bugünlerde sonuç verdi ve paramın büyük kısmını alıp götüren 13 m3'lük 2007 model bir Peugeot Boxer alabildim. Araç 80 000 km de ve ilk sahibinden alındı. Fazla yıpranmamış bir araç.

Elimden her iş gelir. Evimde asla akan musluk, yanmayan lamba, bozuk cihaz olamaz. Elektronik dışında tamirci çağırmam, ben yaparım. Ama bu iş başka. Her işin bir püf noktası var. Karavan yapıyorum derken yüzüme gözüme bulaştırmak istemiyorum.

Yazılarınızdan sizlerin tecrübelerinizi ve önerilerinizi, yapım aşamalarınızı dikkatlice takip etmeye çalışıyorum ama bazen fotoğraflara rağmen anlamakta zorlandığım pek çok nokta oluyor. Ama yine de bu karavanı bir şekilde yapacağım ve aranıza katılacağım.

Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Hoşgeldiniz K.Kenan bey,
Hayırlısı olsun,çalışmalarınızda başarılar ...Kolay gelsin

Hoş geldiniz "kenan4012".
Emekliliğiniz hayırlı olsun.
Aracınızı güle güle kullanın; karavan yapımında kolaylıklar dilerim.

Cavid Sezen

Kenan bey,

Hoş geldiniz. Sizinkine benzer araçlardan motokaravan yapan arkadaşlarımız var. Benim aracım Boxer 2010 model. Haşmet bey'in (Dr. Ares) aracı 2007 Ducato (aynı yapıda). Nihat Zaloğlu'nun aracı da (tam hatırlayamasam bile) benzer yapıda. Çok sabırsızlık etmeden forumda aracını kendi yapanların tecrübelerini bıkmadan, usanmadan okumanızı öneririm. Aracı doğrudan benzemese de herkesten bir şeyler öğreneceğiniz/öğreneceğimiz kesin. Ayrıca teknik bölümün diğer alanlarında işin ayrıntısına dair pek çok somut bilgi bulacaksınız. Bunları okudukça mesele kafanızda şekillenmeye başlayacak. Zaman içinde kendi tercihlerinize göre yolunuzu çizeceksiniz.

Hayırlı olsun ve kolay gelsin.

öncelikle emekliliğiniz ve aracınız hayırlı olsun. hayallerinizi gerçekleştirmeniz dileği ile hoş geldiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR