Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,525
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhabalar,
Yaklaşık iki yıldır takip etmiş olduğum, Karavan Sevdalılarının buluştuğu bu satırlarda, birtürlü kendimi tanıtmayı beceremediğim, Moderatörümüz Levent bey tarafından almış olduğum bilgi ve destek sayesinde kesinleşmiş oldu.

Ben İsmail Seçen (BİBS)
Taze Emekli, Evli, Bir çocuk babası, Başta Allah sevgisi olmak üzere, Doğa ve Hayvan sevgisi ağır basan birisiyim,
1984 yılından beri bu sevdaya baş koymuş, atmış olduğum emin adımlar ve siz Karavan sevdalılarının paylaşmış olduğu bilgiler doğrultusunda, mutlu sona ulaşmak üzereyim.

Değerli Bilgileriniz ve Paylaşımlarınız için çok teşekkür eder,
Hakkınızı helal etmeniz arzusu ile Yüce Yaradanımın, herkesin gönlüne göre vermesini, temenni ederim.

2012.02.01.JPG

Etiketler

Hoş bulduk Yusuf Bey, Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

Hoşbulduk Seyfettin bey ve Bülent bey, İlginize teşekkürler, görüşmek üzere. Saygılarımla.

Hoşbulduk Murat Erdoğan ve Halil Kardeşim, Eskişehirde görüşmek üzere. Sevgilerimle.

Hoşgeldiniz İsmail bey, imzanız çok güzel Gezenbilirde birçok güzellikleri birlikte paylaşmak dileklerimle
Selamlar.

Sayenizde Hoşbulduk Levent bey, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

Özür diliyerek bir hatırlatma yapmak istiyorum.
Aslen Eskişehirliyim,
16 yıllık havacılık sektörü çalışmasını, 9 yıl önce gelmiş olduğum İzmir Gazi emir serbest bölgede Sivil Havacılık sektöründe tamamlıyarak Emekli oldum,
6 ay önce Mersine yerleştim,
İzmir ağırlıklı olmak kaydı ile, Mersin, Eskişehir üçgeninde Emeklilik günlerimi yaşıyorum,
Şu an İzmirdeyim ve Karavanımı, burada yapmaya başladım.
Bahsetmiş olduğum Bu üç şehirdeki karavancı Dostlar öncelikli olmak üzere, çok yakında tüm türkiyedeki karavancı dostları tanımayı arzu ediyorum. Saygılarımla.

PARÄ°S AIRSHOW.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR