Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,531
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

İsmail bey hoşgeldiniz demeye dilim varmıyor zaten hep bizimlesiniz ancak kendinizi karavancı adayı olarak
tanıttığınız için Karavan Dünyasına hoşgeldiniz.
Yarın Adapazarı Poyrazlar Gölünde 2 günlük kampımız var İzmit'ten vakit bulup günübirlikte olsa uğrarsanız
emin olun karavancılığa geçişiniz hızlanacaktır. Teknik konularda yardım alacağınız sorularınıza cevap verecek
arkadaşlarımız bilgi paylaşmaktan mutlu olacaklardır.
Görüşmek dileğiyle,Selamlar.

Etiketler

Levent bey hoş bulduk..

karavancı arkadaşlarımızla tanışmayı tabii ki çok istiyorum..Tesadüf mü dersiniz bende bu akşam Düzceye geçtim..ailece..Yarın dönüşte annemi de alıp geri gidecegim..Maalesef bu yükle..bunca kişi ile poyrazlara gelsem...akrabalarım-annem ne gözle bakar bilemem.. başka sefere artık..söz bundan sonra ilk gördügüm karavanı durdurup tanışacagım..müsede ederse içine bakacagım..
ilk yetişebildigim gezinize..kıyısından köşesinden gelip sizleri ziyaret edecegim. :D

İsmail bey karavancılar arasına hoşgeldiniz.Sizle daha önce hatırlarsanız Sakarya off road gurubuyla beraber Düzce ve Ercovada beraberdik.Ben emekliliği beklemeden off road kısmen bırakıp camper geçenlerdenim.En yakın zamanda sizide aramızda görmekten memnunluk duyarız.
Tekrar hoşgeldiniz.

İsmail Bey (mdr) merhaba!..
Umarım, gönlünüze göre gelişir herşey. :smiley:

Cavid Sezen

Karavan forumlarını da izlemeye başladığınıza göre virüsü zaten kapmışsınız demektir :D Yeni alacağınız karavan şimdiden hayırlı olsun, keyifli gezmeler diliyorum ;D

İsmail bey inşallah herşey gönlünüzce olur.Sitede bu konuda size çok yardımı olabilecek çok arkadaş var.Onların önerileri ile gönlünüze göre karavana sahip olacağınıza inancım çok fazla.Şimdiden kolay gelsin der..Benim meskene uğrar misafirim olursanız mutlu olurum.

tango' Alıntı:
İsmail bey karavancılar arasına hoşgeldiniz.Sizle daha önce hatırlarsanız Sakarya off road gurubuyla beraber Düzce ve Ercovada beraberdik.Ben emekliliği beklemeden off road kısmen bırakıp camper geçenlerdenim.En yakın zamanda sizide aramızda görmekten memnunluk duyarız.
Tekrar hoşgeldiniz.

Hatırlıyorum Tanju bey..sizin Transsporter karavanınız vardı..

Görüşmek dilegi ile..

Teşekkürler Cavit hocam..

Hocam biliyorum arkadaşlarımız şu an çogu poyrazlardadır.Sordugum 1-2 soru var.Araç konusu ve yapım konusu..fikriniz nedir acaba?

gezmen' Alıntı:
İsmail Bey (mdr) merhaba!..
Umarım, gönlünüze göre gelişir herşey. :smiley:

Cavid Sezen

Bekir bey memnun oldum..

inşallah gönlümden geçen PSA grubu 12m3 bir araç nasip olur.

TA2RX' Alıntı:
Karavan forumlarını da izlemeye başladığınıza göre virüsü zaten kapmışsınız demektir :D Yeni alacağınız karavan şimdiden hayırlı olsun, keyifli gezmeler diliyorum ;D

Ahmet kardeşim..iyi niyet temennileriniz için teşekkür ederim.
Başta siz olmak üzere sagolsunlar Atilla bey,Ümit bey,Nihat bey,Erden bey ..virüsün daha da derine bulaşması için ellerinden gelen yardımı esirgemediler. :D :D :D

seyyah54' Alıntı:
İsmail bey inşallah herşey gönlünüzce olur.Sitede bu konuda size çok yardımı olabilecek çok arkadaş var.Onların önerileri ile gönlünüze göre karavana sahip olacağınıza inancım çok fazla.Şimdiden kolay gelsin der..Benim meskene uğrar misafirim olursanız mutlu olurum.

Teşekkürler Halil bey..

gözüm hep karavan yapım sayfalarında..her akşam bir kolaçan ediyorum.. ;D ;D

kendimi 18 yaşında evlenmek için nasibini arayan gençlere benzettim bir an. ;D

halilo11' Alıntı:
hadi bakal İsmail bey şimdiden kolay gelsin hayırlısı olsun inşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri