Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,535
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

mdr' Alıntı:
Teşekkürler Cavit hocam..

Hocam biliyorum arkadaşlarımız şu an çogu poyrazlardadır.Sordugum 1-2 soru var.Araç konusu ve yapım konusu..fikriniz nedir acaba?

İsmail Bey, bence yeni bir başlık açın. Size özgü olabilecek birçok sorunuza orada yanıt alabilirsiniz; böylece daha derli toplu olur derim. (Neye, niçin, ne denli gereksinim duyuyorsunuz... vb soruları sormak ve doğru tercihi bulmak) Kuşkusuz benim görüşlerim de olacaktır araç ve yapım konusunda. "12 m3 PSA ve bir profesyonele yaptırma" gibi bir eğiliminiz var ki seçeneklerden birisi budur ve yanlış birşey de değil doğrusu. Önemli olan, ne istediğimizi bilmek ve asgari düzeyde bile olsa akçalı kaynağı yaratmak. ;) Kolay gelsin... :smiley:

Cavid Sezen

Etiketler

Haklısınız Cavit bey....en iyisi topik açmak..herşeyi orada sormak ..aramak

Çok teşekkürler Eralp bey..

Hani derler ya. ooo sen işi bitirmişsin..gözün aydın.1 nal almışsın...geriye 3 nal ve AT kaldı...öyle mi ;D ;D ;D

Merhaba,Adım Serdar.Yıllardır karavancılık yaptım Türkiyemin gezmediğim yeri kalmadı.Gez gez bir yere kadar.Gezmekten bıkılsada karavancılıktan bıkılmıyor.Hava alanınlarında sivil uçakların akaryakıt ikmalini yapan yabancı bir firmadan tüm Türkiyenin akaryakıt ikmal operasyon müdürlüğü pozisyonundan emekli oldum.Boş kalınca da karavan işlerine başladım.Yıllarca tamir bakım tadilat ve kiralama işleri ile uğraştım.Sıradan kalıplaşmış işlerle uğraşmaktansa sıradışı işlerle uğraşmak beni daha çok tatmin ediyor.Bu bağlamda Bitki duvarları,don önleyici rüzgar pervaneleri,topraksız tarım seraları,ful otomatik gübreleme sistemleri imalatı,membranlı sulama havuzları imalatı ve daha buna benzer pek çok değişik projede görev aldım çalışmalarım araştırmalarım oldu.Aynı anda çekme ve moto olmak üzere pek çok karavanım oldu.Pek çok karavanı ölü halden hayata geçirdim sıradışı tasarımlarla karavancılığa kazandırdım.Ne yazık ki bunlarla ilgili fotoğraflama ve arşivleme gibi bir girişimde bulunmayı nedense akıl edemedim.Şimdilerde bakım onarım işi artık beni kesmediği için kendime şasesinden camına kadar herşeyinin kendi elimden geçeceği imalatını kendim yapacağım lüks bir karavan imal etmek istiyorum.Malzemeleri yavaş yavaş toplamaya başladım.Bundan böyle fotoğraflamayı ve sitede sizlerle paylaşmayı da ihmal etmiyeceğim.

Merhaba Serdar bey,

bende taze bir karavan sevdalısı olarak...aramıza hoşgeldiniz diyorum..

Sanırım Antalyadansınız.

Karavanınızın yapım aşamalarını merakla beklemekteyiz..

Serdar bey, öncelikle aramıza hoş geldiniz. Bu kadar karavan deneyimi olan birinin yapım aşamasında paylaşacağı, deneyim-bilgi -görsel'den,kendi karavanını yapma düşüncesinde olan arkadaşlarımız muhakkak faydalanacaktır. Tabi bu arada ''AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR'' düsturu gereğince sizde diğer arkadaşlarınımızın deneyimlerinden faydalanırsınız.
Hadi bakalım kolay gelsin,allah kuvvet versin diyelim... Sevgi ve saygılarımla

Serdar Bey (karavancı) hoşgeldiniz!..

"Sıradışı işlerle uğraşmak" sizi daha çok doyurduğuna göre, yapacağınız çekme karavan/motokaravan/kamperin sıradışı olmasını beklemek sanırım size haksızlık olmaz; nasılsa konuyla ilgili çok zengin deneyiminiz de var... :smiley:

Kolay gelsin.
Cavid Sezen

Serdar bey,

gezenbilir ailesine hoş geldiniz. Deneyimlerinizden çok şek öğreneceğimize kimsenin kuşkusu yok sanırım.

Serdar bey hoşgeldiniz, galiba müthiş keyifle izlenerek birşeyler öğrenilmeye çalışılacak raporlara sürükleneceğiz. Çok güzel, dört gözle beklemede olacağım şahsım adına... ::smiley: :smiley:

İsmail bey teşekkür ederim.Evet 88 den beri Antalya da yaşıyorum aslen İzmirli yim.Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR