Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,535
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Abdi bey teşekkür ederim.Elbette "Ben biliyorum" dediğiniz an gerilemeye başladığınız andır düşüncesiyle bugünlere geldim.Sitede epey dolaştım karavan sevdalısı arkadaşlarımızın çok kıymetli paylaşımları var.Faydalanmamak olmaz.Havaların biraz düzelmesini bekliyorum.Düzelir düzelmez imalat bandına :smiley: start vericem.Desteğiniz için de ayrıca sağolun.

Etiketler

Cavit bey hoşbulduk teşekkür ederim,Karavan ile ilgili yapılabilecekler belli şeyler olduğu için öyle fazla ümitlenmeyiniz :smiley: .Alt tarafı bir yığın kontraplak.Bakalım bu ilk imalat deneyimim olacak Allah tamamlamaya sağlık versin.Harşeyin başı o.

Hoşbulduk Bekir bey,Teşekkür ederim.Hepimiz elimizden geldiğince birşeyler yapıyoruz.Boş durmak yok. :smiley:

Teşekkür ederim Eralp bey,Havaların düzelmesini müteakip hemen başlıycam.Kapalı alanım olmadığı için bahçede yapmak zorundayım.

Sayın VAP teşekkür ederim.Umarım güzel birşey ortaya çıkar.Açıkçası bende merakla start gününün gelmesini bekliyorum. :smiley:

Serdar Bey
Karavancılar arasına hoş gediniz. Çalışmalarınızı merak ile bekliyoruz.
Kenan YAMA

Hoşgeldiniz Serdar bey, yapacağınız karavanınız içinde şimdiden başarılar dilerim.
Selamlar.

Serdar bey karavancı dostlar arasına hoşgeldiniz.Tecrübeli bir karavancı olduğunuzu yazılarınızdan anlıyoruz.Bilgilerinizden yararlacağımız için kendi adıma mutlu oldum.Tekrar hoşgeldiniz diyorum.

Hoşbulduk Yusuf bey,

Elbette bu defa attığım her adımı belgeleyip paylaşacağım.Daha öncekiler gibi olmıyacak. :smiley:

Hoşbulduk seyyah54,Teşekkür ederim.Elbette paylaşmak güzeldir.Hepimizin daha öğreneceği pek çok şey var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR