Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,542
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Karahisar03-Muhsin bey,
Hayallarinizi gerçekleştirmeniz dileğiyle hoşgeldiniz.

Etiketler

Merhaba Muhsin Bey,
Allah gönlünüze göre versin diyor, izmirde ihtiyacınız olacak her konuda yardımcı olabileceğimi belirtiyorum. Hoşgeldiniz.

Cevaplarınız ve iyi diilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sizlerle bu sanal ortamı paylaşmak büyük keyif olacak eminim. Karavan konusunda hazır bir bütçem var. Tip onay belgesini almasını beklediğim bir model üzerinde yoğunlaşmış durumdayım. Zamanı geldiğinde sizlerde yardımlarınızı talep edeceğim. Tekrar selam ve sevgilerimle.

Muhsin bey hoşgeldiniz,
Sizin gibi gezgin bir dost daha kazandığımız için mutluyum. Projenize başlayana kadarda sıkça aramızda olmanız bizi
mutlu edecektir. Projenize ilk adım attığınızda mutlaka kişisel sayfanızı oluşturursanız takip etmek bizler için zevk olacaktır.
Şimdiden kolay gelsin, Selamlar.

güngör' Alıntı:
Muhsin bey hoşgeldiniz,
Sizin gibi gezgin bir dost daha kazandığımız için mutluyum. Projenize başlayana kadarda sıkça aramızda olmanız bizi
mutlu edecektir. Projenize ilk adım attığınızda mutlaka kişisel sayfanızı oluşturursanız takip etmek bizler için zevk olacaktır.
Şimdiden kolay gelsin, Selamlar.

Çok teşekkür ediyorum. Siz ve alıntı yapamadığım diğer arkadaşlarada. Kişisel bir sayfa oluşturma fikri çok güzel bunu mutlaka yapacağım. Şu ana kadar motisklet gezilerimi hep üyesi olduğum ilgili sitelerde paylaşmıştım. Burada da motosiklet başlağı altında zaman buldukça geçmiş gezilerin softlarına ulaşıp yayınlamak istiyorum. Eğer motosiklet gezilerine ilginiz var ise Arama motoruna Karahisar03 Nicimi yazdıınızda bir çok geziime ulaşabilirsiniz. Çok çok teşekkür ediyorum. :smiley:

Bir hoşgeldiniz de benden...

Sizin karavan yapımı, gezilerden arta kalan zamanda yapılacağı için biraz uzun sürecek sanırım :smiley: Hayatı yaşamayı ertelemeden yapım işine girişeceğiniz için fena halde kıskanç yapacağımızı peşinen söyleyeyim :D :D :D Şimdiden kolay gelsin...

Muhsin Bey hoş geldiniz!.. :smiley:

Yaşınız, emekli oluşunuz, ilgi ve bilginiz ile gezi-kamp-araç-onarım bilginiz-parasal kaynağın hazırlığı... gibi özellikleriniz, sizi çok avantajlı kılıyor; umarım en kısa sürede çekme karavanınıza kavuşursunuz.

Cavid Sezen

Herkeze selamlar. Uzun zamandır Karavan Meraklısıydım.Hayellerimi bu zamana kadar ertelediğim için şimdi daha çok üzülüyürum. Gezenbilir'i Uzun zamandır takip etmekteyim ve sizlerin sayesinde birçok işimi daha çabuk ve bilinçli olarak hallettim.1965 İST.doğumluyum Sağl.Baknl.112 ACİL'de Tekirdağ'da 1 yıldır Sürücü olarak görev yapmaktayım. Senelerdir zaten doğayla içiçeyim.Deniz avcılığı,Zıpkıncılık,Kara avcılığı en büyük hobim. Saoz veya Enez taraflarına çoğu zaman zıpkın avına gittiğimizde.malum bir iki gün kaldığımız oluyor.Küçük çadır veya araç içinda kalmaktan bazen zevk eziyete dönüşmekte.Bunun yanında Cennet Türkiyemin her köşesini gezmek ve dolaşmak yeni dostluklar edinmek Yapamadığım hayallerimi daha geç olmadan gerçekleştirmek için ve Başta Sevgili CEM BABADAĞ'ın gezi anılarını okudukça yerimde duramaz oldum. bu vesile ile T3'mle karavancılığa ilk adımı attım.
Büyük bir Aile olan GEZENBLİR 'deki arkadaşlarla İnşallah yakın zamandada bir çok etkinlikte yüz yüze görüşmek üzere.

T3f.jpg

Sayın "fikretbaba" (Adınız Fikret sanıyorum) hoşgeldiniz!.. :smiley:

Kamperinizi güzel gezi ve dinlencelerde güle güle kullanın. Dilerseniz, kendi başlığınızda, aracınızı fotoğraflarıyla da tanıtabilirsiniz.

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.