Yusuf..
Zirve
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Metin bey aramıza hoş geldiniz.
Metin bey aramıza hoş geldiniz.
freegraf' Alıntı:birde sn. Okçular abimiz var galiba Bolu okculardır.bende Okçular hakında Türkiye geneli konusunda bir düşüncem var bunların bir kacını takip ettim kısa bir ara coğu aynı kökenden geelip Anadolu çoğrafyasına yayılmış.Bir kacı ile aynı yerden gelme ihtimali yüksek.şimdi bunu sizinle böyle köy meydanında paylaşayım dedeim.İlle aynı köken den gelme bir takıntım yok amma bir bağ meselesi.gerisi teferruat mühim olan aklıselim sahibi saygıdeoer olmak.Başışınızı ağrttıysam affedin.Hepinize iyi paylaşımlar.
alperkaf' Alıntı:Herkese merhabalar sonunda bızımde karavanımız oldu tabbert marka 4 kişilik guzel bır karavan.Sevdiğim bır kardeşimle ortak aldık ne de olsa çok kullanmayız manrtığıyla.530 mt ruhsatı var bakalım bu hafta tuv e goturecez.:su sıtemı ve ocagı mevcut buzdolabı kısaca her seyı var kullanım kıtapcıgınıda almanyadan aldım yolda.hatta gazla aydınlanmada var ama karavanın ıcınde yok lambası gıtmış buldum ama saglıklı olurmu dıye tereddutteyım aku aldım ınvertor onlar eksıktı kısacası her seyı mevcut ve calısıyor 1200 kg çift dıngıl .tanışma bolumunde tanışalım dedım.herkese saygılar
alper k.
freegraf' Alıntı:yusuf kardeş hayrlı günler, iyimisin ,nasıl gidiyor.