Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 634,640

Etiketler

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

kısa bir zaman uzaklaştım dağlara falan kar yağmış.insanın genetik tarafı varsa karlı dağlar gel diye el eder.Kimi giger Kimi seyreder.hal ahval böyle. sn.ahali iyidir herhalde bazı üşütme vsl erin dışında.Yusuf kardeş umarım iyisin.iş güc yerindedir inşaallah.

öncelikle tüm site üyesi arkadaşlara merhaba demek istiyorum.ben varlığından yeni haberdar olduğum siteye bugün siteye üye oldum. vede son derece ciddi kaliteli bir site olmasını takdirle karşıladım..henüz bir motocaravanım olmamasına rağmen yıllardır bu tarz bir seyyahlığın hayalini kurarım, sadece bir kez 2008 senesinde 15 gün almanya'dan kiraladığım motocaravanla eşimle birlikte 15 gün orta avrupa turu yapmıştık.inanılmaz keyif aldık. bu tarz gez,ler daha sık yapabilmeyi hayal ediyorum vede bunun için çalışıyorum. bu siteden çok şey öğreneceğime eminim..

sevgiler

necmi durmaz

yeni katılan arkadaşlarımıza keyifli paylaşımlar,güzel geziler diliyorum.

Merhaba;
son 20 yılımı işim gereği Ülkemizin hemen hemen her yerini gezme,görme ve buraların az da olsa tadını çıkararabilme şansına sahip oldum.Kişilik yapımdan olsa gerek kendimi bildim bileli devingen bir yapıya sahip oldum.Bu nedenle Av,Doğa ve Yaban hayatının mümkün mertebede içinde yer almayı seçerek yaşam tutkunluğumu perçinlemeye çalıştım.İlk gençlik yıllarımda sırtıma aldığım sırt çantamla Antalyadan girip Çanakkaleden çıkacak şekilde tüm kıyı şeridindeki kampinklerde konaklayarak özgür ve yabanıl hayatın içinde bulunmanın doyumsuz keyiflerini yaşadım.Daha sonraki yıllarda yaban hayatının o gizemli ve macera dolu yönlerini Avcılık sporuna merak sarmamla birlikte ülkemizin çeşitli yabanıl ortamlarında Avlanma şansını yakaladım.İşim gereği Ülkemizin hemen hemen tüm coğrafyasınıda yakından görme imkanlarım oldu.Bunları Konu Başlığına uygun düşsün diye özetlemek istedim,kısacası Dostlar Yaban hayatını ve Doğayı çok seven ve ancak kendini bu ortamlarda mutlu kılabilen bir Arkadaşınız olarak malesef şimdiki ruh halim hiçde iyi olmadığınıda sizinle paylaşmak isterim.Malesef İstanbul gibi bir şehire sıkışıp kalmış durumdayım ve doğal olarak elimi kolumu boğazımı sıkı sıkıya bağlandığı hissiyle yaşam sürdürmekteyim.Hayatın her yönünü yaşamış biri olarak tek hayalim var oda bir gün,ama bir gün er yada geç alkovanlı bir Motokaravan sahipi olabilmek ve tek isteğim öylesine bir özgür karavanda son nefesimi verirken Yaban hayatının içinde Ay ışığını seyrederek verebilmek.Tabii bu birkaç Zeytin ağacının altında olursa bu yaşamdan gözüm arkada kalmadan gideceğim demek tir.Zira ben aynı zamanda Zeytin ağacı hastasıyım,o derece sevgi beslerim Zeytin ağacına.Sevgili Dostlar Ülkemizin güzel köşelerini gezerken çekmiş olduğum fotoğrafları nasıl ve neşekilde yükleme yapabileceğimi bilmiyorum.Henüz sitenizi inceleme ve öğrenme safhasındayım,umarım yolunu öğrenebilirimde sizlerle paylaşabilirim.Her birinizi dostça kucaklar tüm yaşamınız Yaban içinde Doğanın güzellikleriyle geçmesini içten duygularımla temenni ederim .Dostçakalın..

Çatalzeytin-1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON MESAJLAR

SON KONULAR