Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 634,640

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

mehmet bey,dostlar arasına hoşgeldiniz.umut ve isteklerinize kavuşmanızı yürekten diliyorum .

Çok Teşekkür ederim Rıfat bey,bende sizlerin aranızda bulunmaktan büyük keyif alacağımdan eminim.

Hoş geldiniz mehmet bey iyi paylaşımlar(adaşız).Siz kendinizi tarif ederken o tarif aslında bir çok kişiyi harfiyen kapsıyor,özellikle istanbulda ikamet edenler için.Ruh haliinizi gayet iyi anlıyorum umarım en kısa zamanda hedeflerinize hayrlısı ile ulaşırsınız.Benimde karavanım yok ama hedef var.Buradaki arkadaşlar ile bir keresinde soğuk bir havada karşılaşıp Maltepede sohbet ettim.Gercekten değerli arkadaşlar vede özellikle paylaşmayı seviyorlar.Bende kendilerinnden kopmamak için buradan yazışıyorum.yeni katılan arkadaşlara da iyi paylaşımlar.eskilere selam.Atilla beye ve buralpi ye de kolay gelsin. Her kese selam lar selam ve iyi paylaşımlar.

Mehmet bey, hoşgeldiniz. Doğaya bu kadar alışkın bir yapının uzun süre bir şehrin duvarları arasında sıkışması kadar zor bir süreç yoktur. Biz her geziden bir hafta sonunda yeniden doğaya kavuşmak için planlar yapmaktayız. Bu nedenle sizi çok iyi anlıyoruz. En kısa zamanda bir karavan edinmenizi :smiley: ve doğaya yeniden özgürce açılmanızı diliyoruz

Mehmet Bey, hoşgeldiniz. Sizin gibi birisi için İstanbul'da yaşamak, kafeste alıkonulmuş kuşun durumuna benzer. Umarım en kısa sürede, motorkaravan hayaliniz gerçekleşir de daha bir özgür olursunuz!... :smiley:

Cavid Sezen

yeni katılan üyelere gösterilen ilgiden gerçekten çok mutlu oldum, paylaşmak, karşılıklı etkileşmek bu olsa gerek. gezmek tutkusu insanın içine bir kez girince galiba artık ondan kurtulmak olası değil. bütün temennim ve rüyam uygun bir motocaravanla bundan sonraki hayatımın büyük kısmınıo yollarda geçirmek...inşallah olmayacak bir duaya amin demiyorumdur..herkese bol güneşli günler diliyorum

necmi durmaz

hoşgeldiniz mehmet bey. Kendinizi tanımlarken ,aslında tüm doğaseverlerin tanımını yapmışsınız. Hayallerinizin en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşmesini gönülden temenni ederim.

Aranıza katılmamı mesajları ve temennileriyle karşılayan tüm dostlar hepinize teşekkür ederim.Vakit buldukça sitemizi (artık sitemiz diyorum)geziniyorum inanın çok faydalandığım yerler oldu bu nedenle site kurucu dostlara ve katılımcılara teşekkür ederim.Bol oksijenli,Yabanıl günler dilerim..Aşağıda 1980 yılında Fethiye Ölüdenizi yüksekten görme isteğiyle tırmandığım Babadağından bir görüntü sizlerle paylaşmak istedim.Tabi o dönemlerde buraya ulaşım yoktu şimdi Yamaç Paraşütü atlayışı yapabilmek için yolda var tesiste..

Fetiye 1980.jpg

Sayın Necmi Durmaz ve Mehmet Yaycı dostlar arasına hoş geldiniz. Umarım herşey gönlünüzce olur.

selam :smiley:
Acemi karavancılardanım ..
sonuda tanısma alanını bulabıldım ::smiley:
Kendımden bahsedıyım bıraz ;
1982 istanbul dogumluyum.
Hvac teknıkerıyım
İstanbul Avrupa yakasında oturmaktayım
4.20 cekme karavanımız var..

karavan deneyımlerının paylasıldıgı guzel bır sıte dayanamayıp uye oldum ve karavan konusun da bır cok sorum olabılır kusara bakmayın :D

Herkese selamlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR