Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hoş geldiniz mehmet bey iyi paylaşımlar(adaşız).Siz kendinizi tarif ederken o tarif aslında bir çok kişiyi harfiyen kapsıyor,özellikle istanbulda ikamet edenler için.Ruh haliinizi gayet iyi anlıyorum umarım en kısa zamanda hedeflerinize hayrlısı ile ulaşırsınız.Benimde karavanım yok ama hedef var.Buradaki arkadaşlar ile bir keresinde soğuk bir havada karşılaşıp Maltepede sohbet ettim.Gercekten değerli arkadaşlar vede özellikle paylaşmayı seviyorlar.Bende kendilerinnden kopmamak için buradan yazışıyorum.yeni katılan arkadaşlara da iyi paylaşımlar.eskilere selam.Atilla beye ve buralpi ye de kolay gelsin. Her kese selam lar selam ve iyi paylaşımlar.
Mehmet bey, hoşgeldiniz. Doğaya bu kadar alışkın bir yapının uzun süre bir şehrin duvarları arasında sıkışması kadar zor bir süreç yoktur. Biz her geziden bir hafta sonunda yeniden doğaya kavuşmak için planlar yapmaktayız. Bu nedenle sizi çok iyi anlıyoruz. En kısa zamanda bir karavan edinmenizi ve doğaya yeniden özgürce açılmanızı diliyoruz
Mehmet Bey, hoşgeldiniz. Sizin gibi birisi için İstanbul'da yaşamak, kafeste alıkonulmuş kuşun durumuna benzer. Umarım en kısa sürede, motorkaravan hayaliniz gerçekleşir de daha bir özgür olursunuz!...
yeni katılan üyelere gösterilen ilgiden gerçekten çok mutlu oldum, paylaşmak, karşılıklı etkileşmek bu olsa gerek. gezmek tutkusu insanın içine bir kez girince galiba artık ondan kurtulmak olası değil. bütün temennim ve rüyam uygun bir motocaravanla bundan sonraki hayatımın büyük kısmınıo yollarda geçirmek...inşallah olmayacak bir duaya amin demiyorumdur..herkese bol güneşli günler diliyorum
hoşgeldiniz mehmet bey. Kendinizi tanımlarken ,aslında tüm doğaseverlerin tanımını yapmışsınız. Hayallerinizin en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşmesini gönülden temenni ederim.
Aranıza katılmamı mesajları ve temennileriyle karşılayan tüm dostlar hepinize teşekkür ederim.Vakit buldukça sitemizi (artık sitemiz diyorum)geziniyorum inanın çok faydalandığım yerler oldu bu nedenle site kurucu dostlara ve katılımcılara teşekkür ederim.Bol oksijenli,Yabanıl günler dilerim..Aşağıda 1980 yılında Fethiye Ölüdenizi yüksekten görme isteğiyle tırmandığım Babadağından bir görüntü sizlerle paylaşmak istedim.Tabi o dönemlerde buraya ulaşım yoktu şimdi Yamaç Paraşütü atlayışı yapabilmek için yolda var tesiste..