Tanışma Bölümü (Karavan)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 628,728

Etiketler


Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Bır çok yenı arkadaşlarımızın aramıza katılmış olmasından sonsuz memnunıyet duyuyorum.
Gecen yıl çok bereketlı olmuş du. Bu yıl da oyle olacaga benzıyor. En azından benım gonlum oyle ıstıyor.
Karavancılıga gonul verıp de aramıza katılan tum yenı gelen arkadaslara h o ş g e l d i n i z .
İyi ki geldınız :D
Mehmet
 






Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

güzel dilekler için teşekkürler,şimdi karavan önüne tente peşindeyim,hepsiburada da 3x3 mlik bir tente gördüm 50 tl,fikri olan varmı,ayrıca yükselticili bir televizyon anteni aldım,ucuz yolluca,acaba işimi görürmü ,nasıl monte edeceğimi ve sabitleyeceğimi de kara kara düşünüyorum,tecrübelerinizden yararlanmak isterim,saygılar
 


Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Celal bey hosgeldiniz,
Yolunuz Bodrum,Milas tarafina duserse haberleselim, beraber baliga cikariz,aksama da raki mangal tabii....
selamlar.

Not.Teklifim butun arkadaslarim icin gecerlidir.
 



Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Murat ve Ercan bey aramıza hoşgeldiniz. Murat bey Ankara Gezenbilir buluşmasında Güney karavanın sahibide aramızda idi( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66670.msg802397;topicseen#msg802397 ). Güle güle sorunsuz gönlünüzce kullanın karavanınızı inşallah.
 

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

bütün hoşgeldiniz mesajlarına çok teşekkürler,sizde hoşgeldiniz ercan bey,dün akşam bayağı çalıştık,çekme karavana anten monte ettik,webastoya gelen elektrikten karavana paralel çektik,tabanı halıfleks döşedik,karavanın içini silip süpürdük,gerekli yerlere yalıtım amçlı silikon çektik,yatakları büyüttük ,bugünde mutfaktaki musluğa bir sensör koyacağız ,sensörüde kablo çekip su deposunun yanındaki su motoruna bağlayacağız,böylece musluğa elimizi uzattığımızda su gelecek:smiley:) nasıl?
yoruluyoruz ama çok güzel oluyor,ilk karavan kampımız bu hafta sonu olacak,heycandan uyuyamıyorum,cumaretsi sabah oluverse artıkda yola çıksak :smiley:
 


Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Umarım ilk kampınız iyi geçer ve henüz karavana kavuşamamış benim gibi dostlarınıza biraz motivasyon olur..
 




Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

çok teşekkürler,hayal eden herkesin çok daha güzel bir karavanı ve bu karavanla yaşayacağı harika anıları olması dileğiyle..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,248
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst