Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 634,626
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Arkadaşlar hepinize merhabalar.
Ben henüz karavan sahibi olmayan, ancak internete her girdiğinde karavan sitelerini dolaşan, anlayacağınız karavanlara hasta bir öğretmenim. Afyonkarahisar' da görev yapıyorum. İzci lideriyim. Kampçılık, oryantirig ve treeking hobilerim arasındadır. Karavanım yok ama müsait olduğum ilk anda almak en büyük isteğim. Tatilimi sahil kenarlarında, dağda, ormanda çadırda geçirmekten büyük keyif alırım. Kabul ederseniz büyük bir keyifle takip ettiğim sitenize katılmak istiyorum.
Selam ve saygılarımla.

Mehmet Ali BİRSEN - Afyonkarahisar

Etiketler

sayın mabirsen aramıza hoşgeldiniz. Hayalinizdeki karavana en kısa zamanda kavuşmanızı tüm içtenliğimle temenni ederim. Doğayı seven,doğadan haz alan tüm doğaseverlere sevgiler.

mabirsen' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize merhabalar.
Ben henüz karavan sahibi olmayan, ancak internete her girdiğinde karavan sitelerini dolaşan, anlayacağınız karavanlara hasta bir öğretmenim. Afyonkarahisar' da görev yapıyorum. İzci lideriyim. Kampçılık, oryantirig ve treeking hobilerim arasındadır. Karavanım yok ama müsait olduğum ilk anda almak en büyük isteğim. Tatilimi sahil kenarlarında, dağda, ormanda çadırda geçirmekten büyük keyif alırım. Kabul ederseniz büyük bir keyifle takip ettiğim sitenize katılmak istiyorum.
Selam ve saygılarımla.

Mehmet Ali BİRSEN - Afyonkarahisar

Mehmet Ali bey,amacı karavan dünyasına mümkün olduğunca çok karavancı kazandırmak olan bu forumda,gönül vermiş arkadaşları aramızda görmek bizi sevindirir.

Mehmet Ali Hocam, aramıza hoşgeldiniz. Sizin yaşam biçiminiz, hobileriniz, karavancılığa kolay geçiş yapmanızı sağlayacak nitelikte. Umarım en kısa sürede karavan hayaliniz gerçekleşir.

Cavid Sezen

Tüm hoşgeldin mesajlarına teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin kazanıldığı topraklara yolu düşen karavan dostları, Sizlere rehberlik etmek benim için büyük bir zevk olur. Hepinizi Afyonkarahisar' a beklerim. Selam ve saygıyla...

Sayın Birsen,bende aramıza hoşgeldiniz demek istiyorum.umarım dileğiniz gerçekleşir.meslektaşız,Antalya'ya her fırsatta gittiğim için sizin oralardan hep geçerim.umarım bir gün rastlaşır,tanışırız.selamlar.

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyor tüm konularda bilgi ve tecrübelerini paylaşmalarını diliyorum.

Sayın arkadaşlar bu tanışma bölümünü görmeden dün "uludağın soğuk yüzü...sıcak karanaımızdan"konusuna müdahil oldum kusura bakmayın. İsmim Metin Türesin 1985 yılından 1999 senesine kadar çekme karavan 1999 dan itibarende motokaravan kullanıyorum ve yılın büyük bir bölümünü" abartısız 11 ayını "motokaravanımda eşimle geçiriyorum.Büyük boy tur biiskletimle istanbuldan başlayıp tüm ülkeyi sınır çizerek 6 ay süren 8700 km lik bisikletle türkiye turlarım ayrıca yine biiskletimle defalarca Ankara-antalya,Ankara-istanbul,Ankara-Fethiye vs vs turlarımda var. Karavanım ve bisikletim vazgeçilmezimdir.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim.Sağlıkla..

birde sn. Okçular abimiz var galiba Bolu okculardır.bende Okçular hakında Türkiye geneli konusunda bir düşüncem var bunların bir kacını takip ettim kısa bir ara coğu aynı kökenden geelip Anadolu çoğrafyasına yayılmış.Bir kacı ile aynı yerden gelme ihtimali yüksek.şimdi bunu sizinle böyle köy meydanında paylaşayım dedeim.İlle aynı köken den gelme bir takıntım yok amma bir bağ meselesi.gerisi teferruat mühim olan aklıselim sahibi saygıdeoer olmak.Başışınızı ağrttıysam affedin.Hepinize iyi paylaşımlar.

Metin Bey, aramıza hoşgeldiniz; sizi burada görmek ne güzel!... :smiley:
Sizi UKKP/UKKF forumundan tanıyorum. Karavanda sürekli ve ayrıca kampdışı yaşamanın, bildiğim ölçüde, Türkiye'deki en iyi birkaç örneğinden birisiniz. Bu konulardaki deneyim ve gözlemlerinizden, buradaki arkadaşlarımızı da yararlandıracağınızı umuyor ve bekliyorum; esenlikler...

Cavid Sezen

Metin bey, sizi burada görmek çok güzel... Deneyimleriniz hepimize yol gösterecektir.
Hoşgeldiniz...
Paylaşımlarınızın sürekli olmasını dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR