Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Hakan bey ,hoşgeldiniz tanışma bölümümüze,Bu aralar gündem maceralı maltepe buluşması üzerinde olduğundan yanıtlar gecikebilir ,ben Aracınız hayırlı olsun diyor,yapacağınız gezi bilhassa araç performansı hakkındaki görüş ve paylaşımlarınızı bekliyor olacağım.
hakan2842' Alıntı:Selam arkadaşlar ismin hakan giresun şebinkarahisar da öğretim görevlisiyim.Bu formu farketip üye olmam dacia duster 4x4 hakkında bilgi toplamak için araştırma yappamdan kaynaklandı.Çok seviyeli arkadaşların bulunduğu (istisnalar hariç) ve çok yararlı paylaşımlar yapıldığı bir forum sitesi.Dacia duster aracımın siparişini verdim yaklaşık 15 gün içerisinde aracımı teslim alacam.Aracımı aldıktan sonra araç hakkında ve gezilerim hakkındaki düşüncelerimi sizlerle paylaşmayı umuyorum forumda fikirlerini paylaşan arkadaşların hepsinie tşekkürler
Hakan bey ,hoşgeldiniz tanışma bölümümüze,Bu aralar gündem maceralı maltepe buluşması üzerinde olduğundan yanıtlar gecikebilir ,ben Aracınız hayırlı olsun diyor,yapacağınız gezi bilhassa araç performansı hakkındaki görüş ve paylaşımlarınızı bekliyor olacağım.