Osman bey aramıza hoş geldiniz, dostlar arasında olacak, yeni dostluklar kuracaksınız. Sizin de her konuda paylaşımlarınız renk katacaktır.osmanberkan' Alıntı:SAYIN; Cavid,Rıfat,Themanfromatlantis,Lukman,derindeniz1,Levent,Kenan,Yusuf,Ertan,Cennet&Yücel,Cem ve Ümit beyler.Gösterdiğiniz sıcak ve yakın ilginize teşekkür ederim. Hoşbuldum ...hemde ne hoş.Benim bütün akrabalarım,mesai ,çocukluk,mahalle arkadaşlarım ve komşularım buradaymış da haberim yokmuş.Bir karavan alıp bu siteye üye oldum,sanki Türkiye'e dağılmış dost ve akrabalarımı bir anda karşımda görmüş gibi oldum.Sağolun tekrar teşekkür eder sizlerinde yolunuzun açık olmasını dilerim.sevgi ve saygılarımla.
Abbas kardeş armıza hoş geldin. Çok güzel hayallerin var. Umarım gerçekleştirirsin. Yurt dışından dönüşte planladığın karavan alımını bizlere danışmadan yapma. Daha önceleri de sizin gibi düşünenler oldu ve bizler konu hakkında düşüncelerimizi paylaştık. Size de yardımcı olacağımızdan emin olunabbaskywalker' Alıntı:Herkese merhabalar, ben Abbas.
Ben 21 yaşında bir genç üniversite öğrencisiyim.
Önümüzdeki 6-7 ay yurtdışında okuyacağım, lakin döndüğümde kendime bir motokaravan alma konusunda bir hayli hevesliyim. Işin ilginc yanı -size göre doğal da sayılabilir ki bu muhteşem bir haz- ben bu araçta yaşamak istiyorum. Hem evim, hem arabam olsun. Yalnız başıma okul kampüsüne park edip sabah kalkıp dersliklerin yolunu tutmak istiyorum.
Edinmek istedigim arac buyuk karavanlardan degil, muhtemelen volkswagen in camper larindan (T3 ebatlari fiyatta cok makul). Lakin aklimi kurcalayan, benim basima gelecek seyler. Guzel seyleri dusunuyor ve onlarin gaziyla bu araci istiyorum ama karavanda yaşamanın (seyehat değil, uzun kamp değil) nasil birsey oldugunu bilmiyorum. Bir kullanici yillardir tırda yasiyorum yazmis, onunki tır, yaşanacak kadar büyük. Ama bu denli bir aracta yaşanır mı ki?
Şimdilik bu düzeydeyim. Ileride daha hoş katkilar yapmak isteklerimle.