Tanışma Bölümü (Karavan)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 628,728

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Çelal Yalçın Bey,
Hocam,
Aramıza hoşgeldiniz. Deneyimlerinizden çok yararlanacağız. Görüşmek üzre hoşcakalın.
 


Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Hoşgeldiniz Celal ağabey...

Birlikte açtığımız karavanınızı tanıtacağınız başlık o şekilde duruyor: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66675.0

Fotoğrafları ve açıklamaları bekleriz. Ancak sizleri de yormak ve foruma bağımlı kılmak istemeyiz. Vaktiniz olduğunca...

Selamlar...
 

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

sn. celal yalçın aramıza hoşgeldiniz.
karavan imalat aşamasındaki tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun oluruz
 




Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhabalar, merak ettığim ve cevabını burda bulacağımı tahmın ettığim sorularım olacak. Yerli butun karavan ımalatcıları monoblok üretım yapmıyor. Yurtdışı fırmaların sıtelerını zıyaret ettığım zaman hemen hemen başta HYMER olmak uzere butu imalatlar monoblok kasa. Bence sızdırmazlık açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. Ne dersınız. Selamlar.
 

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Ahmet bey merhaba ben ankarada karavan imalatı yapıyorum ismim Bülent(bülent usta) öncelikle monoblok kasayı türkiyede yapmak sorun değil ancak o potansiyel müşteriyi bulmak sorun ayrıca bu kasayı yapmak için kara sör yapma izin belgesi olması lazım oda çoğu karavancıda yok.mesela bundan 4 ay önce bana böyle bir teklif geldi Levent bey benden önce Ankara ostim sanayide aracını monoblok gövde istediğini söyleyip sözüm onlara karavan yapan birilerine anlaşıp teslim etmiş amabu arkadaşlar aracın hertarafını kesip içinden çıkılmmayacak hale getirip levent beye geri vermişler beni aradı aracı gördüm arç artık kullanılmaz halde parkta yatıyor.benden fiyat istedi verdiğim fiyat yapılacak birfiyattı ama anlaşamadık onada hak veriyorum çünkü okadar çok para harcamışki güveni okadar kırılmışki hak vermemek elde değil.eğer böyle bir düşünceniz varsa seve seve yardımcı olurum saygılar.
 

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Bülent usta bılgılendırmeız için çok teşekkur edıyorum. Karavan konusunda araştırma, öğrenme ve merakımı gıdererek netleşen bılgi bırıkımlerım sonucunda ınşallah yolumuz Ankara da kesışir. Teşekkurler.
 




Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Hocam, bir kez daha hoşgeldiniz. Dediğim gibi, sizin deneyimleriniz, birçoğumuza yeni çevrenler açacaktır...

Cavid Sezen
 








Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,247
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst