Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,006
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

hoşgelgin diyen yada demeye vakti olmayan tüm yoldaşları sevgiyle selamlıyorum. yelkenlim 5,65x2,10 ve kınalıada da konuşlu. çogunuz gibi dünya turu hayali kurdugumdan tabiki 30 luk bir yelkenli arayışlarım sürüyor. hatta enerjimi karavana verirsem denizi unuturmuyum korkusunuda yaşamıyor degilim. bilgilenme ve araştırmalarıma devam ediyorum bakalım süreç ne gösterecek , ki bende merak ediyorum. sevgiyle kalın

Etiketler

ilyas bey hoşgeldiniz ... hem yelkenli hem karavan diyorum. ayrıca dünya turu maceranızı da burada yayınlamanızı bekliyoruz..

İlyas bey aramıza hoşgeldiniz. Hayallerinize en kısa zamanda ulaşmanız dileğiyle.

Merhabalar
Sanırım kısmet bu güneymiş,
Aslında bir çoğunuzla tanışır gibiyiz,benim buraya yazmadan evel forum sayfalarına ara ara giriş çıkışlarım oldu.
Üye olmam bir kaç ay öncesine dayanıyor ancak off road bölümleriyle ilgiliydim ilk başlarda,hani çokda ilgimi çektiği için değil.
Büyük bölümü bir Defenderimin olmasıydı ama ambulans kasa diye tabir edileninden.
zaten o kasalarlada tam anlamıyla offroad yapılamaz.Ama dere tepe ezer geçer oda ayrı konu.Hayat hikayemi az çok anlattım bir vesile dolayısı ile karavan forumlarından birinde ama kısaca anlatayım.41 yaşındayım 2 kız babasıyım İstanbul doğma büyüme ama uzun yıllar güneyin farklı illerinde turizm,işletmecilik yaptım.
Şimdi Tekirdağ Çorlu da yaşıyorum,çok eskiden beri fasılalarla da olsa takıldık kaldık buralara.İşim serbest ticaret diyelim.
Zaten gezenbilir le tanışmamda tesadüfen sahip olduğum aracımla alakalıydı,o konuyu uzun uzun anlatmıştım defender forumunda kısaca burada da bahsedecek olursam çiftliğimde gün boyu yağan yağmurdan sonra akşam eve giderken çamura batmamla başladı maceram.Gezenbilir le tanışıp dostluğa vefaya susamış biri olarak çok samimi bir şekilde vurdum kendimi siteye hesapsız kitapsız ve en azından hesapsızlığımın bedelinide ödemiş oldum.İşgüzar birinin ilgili moderetörü uyarma yazıma istinaen yapmış olduğu yalakalığa denk geldik ve dost bildiğim birinin satışına denk geldik neyse geçti gitti,bize de ders oldu.Şimdi amacımdan bahsedecek olursam 2 aracım var bunları satıp yada takaslayıp bir motokaravan sahibi olmaktır,gerçi defenderimde karavan gibi ama yetersiz geleceği düşüncesindeyim,olursa tabiki illada olacak diye bir şey yok.Zaman içinde karavan forumundaki arkadaşları kendime daha yakın buldum yada en azından bana öyle geliyor birazda yaş ortalaması daha yakın gibi.Bu arada ismimde Ertan Özer,,,Sağlıcakla

Buda benim aracım.

jeep.jpg

Ertan Bey, hoşgeldiniz aramıza da, aracınızı satılığa çıkardığınızı gördüm bu arada.Umarım kıymetini bilecek birine gider.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

Tüm hoş geldiniz diyen arkadaşlara hoş bulduk diyorum,teşekkürler.

derindeniz1' Alıntı:
Ertan Bey, hoşgeldiniz aramıza da, aracınızı satılığa çıkardığınızı gördüm bu arada.Umarım kıymetini bilecek birine gider.

İzmir'den selamlar, sevgiler.
[/quote

Teşekkür ederim Derindeniz1 kısmet bakalım,aracıma gerçekten özendim bende isterim kıymetini bilecek birisinin almasını.Ama sonuçta bunlar 2 çuval civata ve dediğimiz gibi araç,amaç ise bize keyifli zaman geçirecek araçlardır.

yaybek' Alıntı:
Ertan bey aramıza hoş geldiniz sizi karavan bölümünde daha çok görmek isteriz ;)

Yusuf teşekkürler zaten amacıma ulaşırsam alacağım karavanda ekstra tadilat,donanım vs ile ilgili yardım isteyeceğim sen ve tüm karavancı arkadaşlardan.Dolayısı ile daha çok göreceksiniz.

dalyan' Alıntı:
Tüm hoş geldiniz diyen arkadaşlara hoş bulduk diyorum,teşekkürler.

Bu gün online olup mesajımı gören ama bir hoş geldini esirgeyen arkadaşlarada teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar burası bir anlamda sizin eviniz,evinize düşmanınız dahi gelse en azından içeri buyur edersiniz,yada benmi öyle biliyorum,mazidemi kaldı acaba :smiley:
Yada bu aralar benmi çok alıngan oldum anlayamadım.

dalyan' Alıntı:
Bu gün online olup mesajımı gören ama bir hoş geldini esirgeyen arkadaşlarada teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar burası bir anlamda sizin eviniz,evinize düşmanınız dahi gelse en azından içeri buyur edersiniz,yada benmi öyle biliyorum,mazidemi kaldı acaba :smiley:
Yada bu aralar benmi çok alıngan oldum anlayamadım.

Son mesajı görünce bi afalladım,tarihlere baktım,sonra geriye doğru tarayınca ,ayıldım.Dalyan nick'ine aşina olduğumdan ne hoşgeldini falan diyordum kendime zaten eski bir üyemiz neden sitem ediyor? Oysaki, Karavan bölümümüze gelmişsiniz Hoş gelmişsiniz,hernekadar tüm gezenbilir forumunu ailemiz gibi sayıyor olsakta ,aynı kategoride olmakta bir başka.Güzel paylaşımlarda buluşmak dileği ile 11 aralık maltepe buluşmasında sizide aramızda görmek isteriz diyorum.

Hoşgeldiniz...
Umuyorum araçlarınızı elden çıkarıp gönlünüzdeki karavana kavuşursunuz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR