Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
değerli potansiyel dostlarım sevgili abilerim, aranıza adanadan katılıyorum, adım burak, takma adımdan da anlayabileceğiniz üzere sihirbazım
yalan söylemiyeceğim karan fikri aslında hik aklımda yoktu, ne zaman ki cem yılmazın hokkabaz filmini izledimneden olmasın dedim
ben de zehiri oradan aldım anlayacağınız, gözteri dünyası bilenler bilir, turnelerde büyük sıkıntı çekiyoruz, mazlemelerimiz kostümlerimizle arabaya sıkışıp dünyanın yolunu tam gaz gidip orada bir de otel aramak zorunda kalmak, gittiğin şehrin imkanlarına göre bulabildiğin otele razı olmak artık zor geliyor, şimdi burada uzun uzun anlatıp canınızı sıkmayayım ama sağlam bir camper motokaravan bu konuda hem çok ciddi bir ihtiyacımı gidermiş olacak hem de açık söylemek gerekirse çok keyifli bir tatil aracı olacak
sitenize üye olduktan sonra iyice inceleme fırsatı buldum, gezi notlarınız karavan hikayeleriniz beni gerçekten çok etkiledi. açıkçası filmi izledikten sonra oluşan bir neden olmasın, aradan bir kaç yıl geçip de sitenizle karşılaşınca çok ciddi bir hemen olsun'a dönüştü
pek çoğumuz gibi benim de sınırsız maddi imkanlarım yok, dolayısıyla hem ekonomik açıdan hem de yusuf bey ve levent beyin karavanlarını yapış hikayesi çok ilgimi çektiğinden ben de kendi karavanımı kendim yapmanın hayaliyle yanar hale geldim
mesleğim golayısıyla ellerim yatkındır, pek çok sahne malzememi zaten kendim yaparım ki illüzyon malzemeleri yapmak için oldukça ince bir ahşap işçiliği gerekir, gerçi anladığım kadarıyla karavan yapımı için daha büyük parçalarla daha ağır bir işçilik ve teknik bilgi gerekiyor ama sitenizden aldığım bilgiler ve sizlerin yardımıyla altından kalkabileceğime inanıyorum
araç olarak iveco daily ile yeni kasa fiat ducato maxi arasında gidip geliyorum şimdilik, ducato maxi için ötv yüzünden 2012 yılına kadar beklemek gerekiyor biliyorum ama benim de acelem yok zaten
alacağım panelvan kararımı netleştirince uygun bir araç bulup şu an sahip olduğum arabamla takas etmeyi, arabamı satıp onu almayı ve işe girişmeyi düşünüyorum, daha önce de söylediğim gibi hiç acelem yok
sitenizdeki ortamdan faydalanabildiğim kadar faydalanıp sizlerin bilgileriniz ve tecrübelerinizle bu işin altından kalkabilecek hale gelebileceğimi düşünüyorum
şimdilik benden bu kadar, inşallah uygun bir zamanda bu siteden yeni bir camper motokaravanın daha doğuş hikayesini izleme imkanı bulacağız hep birlikte
o zamana kadar aranızdan ayrılmaya hiç niyetim yok şimdiden yardımlarınız bilgileriniz ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum...
magicburak...
illüzyonist burak gürel
not: bilgilerimi internet sitelerinde forumlarda açıklamamak gibi bir prensip kararım var daha öncesinde yaşadığım saçma bir olay yüzünden bu konuda anlayışınıza sığınıyorum, karavanımı yapmaya başlayana kadar profil bilgilerimi doldurmamayı ve avatar resmi kullanmamayı tercih edeceğim lütfen yanlış anlaşılmasın, bu bir güven sorunu değil bir prensip kararıdır...