Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 634,592

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Aramiza yeni katilan arkadaslara ben de hosgeldiniz diyorum.

Orhan110 ve Çölkartalı (Yeşim&Bülent) 6.10.2010 Cumartesi günü Yeşilyurt sahilinde karavanlarıyla birraya gelerek sanal dünyadan gerçek tanışma şansına sahip oldular. Kahveler içildi ve yeni gezi planları tartışıldı. Bizim için çok keyifli bir gündü. Orhan bey, sohbetinden zevk alınacak biriydi.

SDC14135.jpg

SDC14137.jpg

SDC14139.jpg

Vallahi benim suçum yok. E harfine O tekme atmış, aramızı bozmaya çalışıyor sevgili Yaybek. Gülmeyin, başınıza gelebilir ;D ;D ;D

tüm karavan severleri selamlayarak başlamak istiyorum ismim ünsal finikede yaşıyorum uzun süredir yazışmaları takip ediyorum ama ilk defa katılıyorum karavan merakımdan bahsetmek istiyorum çevremdeki insanlar hastalık diyorlar ama karavan sevdası beraberinde dogayı ve insanı sevdiriyor uyku dışında günüm karavan düşünmek ve araştırmakla geçiyor diyebillirim yani teknik bazı hısuslar dışında çekme karavan imal edebileceğimi düşünüyorum tabiki herkes işini yapsın mantığı daha ağır basıyor daha önce motokaravan kullanıcısıydım ama ülkemizin güzelliğini düsünürsek insanların karavan hakkında bilgisiz ve ilgisizliği beni üzüyor demek oluyorki karavan kültürü insanlara zorla verilemez başta doğayı sevmekle başlıyor neyse şimdilik yeterli tüm karavan sever dostlarıma sevgi saygılarımla

Ünsal bey aramıza hoş geldiniz.

Forum içinde kamper olarak çokca karavan yapıldı ama şu an 1 tane Yücel arkadaşımız çekme karavanını kendisi yapıyor takip ederseniz size fikir verebilir.

yaybek' Alıntı:
Gerçi bir Orhan abi duruşu var Erhan abinin ama sanırım ondan yanlışlık oldu ;)
:smiley:)))) sen çok yasa Yusuf güldürdün beni Orhan abi duruşu ha:smiley:)) Windows çoktu yasamıyorum iphonedan ancak bukdar. Neyse Yasemen hn. Hatasını duzeltmissin ;))

yusuf bey herşeyden önce beni yalnız bırakmayıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim çok uzun yıllardır karavanları araştırıyorum benim için büyük bir tutku sizin camper yapım aşamalarınızı zevkle takip ettim çok güzel bir camper çalışmasıydı tebrik ederim sizlerden öğrenecek çok şeylerimizin oldugunu düşünüyorum

Ünsal bey güzel dilekleriniz için ben teşekkür ederim başlığı geziler bölümü değilde teknik kısımda açıp yapmak istediklerinizi yazsaydınız çok daha fazla arkadaş görürdü yazınızı moderatör arkadaşlar taşıma işini hallederler,öğrenme kısmına gelince estağfirullah biz daha öğrenciyiz ve buradan öğrendik az sayıda bilgimizi ve burada elimizden geldiğince paylaşmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız istediğiniz zaman telefonlada ulaşabilirsiniz en azından doğru adreslere yönlendirmede faydam olur.

Selamlar forum dostları bende bir doğa dostu ve gezmeyi seven biri olarak aranıza yeni katıldım.Karavanım yok ama ilgiliyim, vito panelvanım var koltuklu.Mesleğim denizci.Uzun zamandır forumu takip ediyorum.Bütün başlıkları dikkatlice okumaya calıştım.Gezileriniz ve paylaşımlarınız çok güzeldi.Şimdilik bu kadar görüşürüz.

Coşkun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR