Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,006

Etiketler

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Herkese merhabalar, istanbulda yaşıyorum, adım Emre ÖZDEMIR makine teknisyeniyim, av-doğa-silah üzerine aşırı bir ilgim ve merakım var, bu yüzden bir çok av ve silah organizasyonunda bulundum ve kanunlara son noktayı koyana kadar kendi tüfeğimi imal ediyordum.. (başlıkta dediğim gibi arıza:smiley: siteye üye olmamdaki esas neden internet aramalarında ''Türkiyenin ilk hovercraftı'' aramalarında bu sitede başlık açan arkadaşlar olmasıdır. 2005 yılından beri hovercraft imalatı yapan ve bu işi Türkiye'de profesyonel olarak yapan tek firma olarak biliyorum çalıştığım firmayı... (dizaynları kendim 3D olarak yapıp direk tersine mühendislik ile kalıp yapıp üretimi gerçekleştiriyoruz) (AKUT-TSK-MSB'ye dizayn yapıyoruz) forum kurallarını tam bilmediğim için marka vermeyeceğim, ama kurallar açısından sıkıntı olmayacak ise markayı açıklayacağım...
belli yerlere cevaplar yazdıktan sonra ''TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK %100 YERLİ HOVERCRAFT İMALATÇISI'' adında başlık açıp bütün fotoğraf ve test videolarını yayınlayacağım...
Saygılarımla
Emre ÖZDEMIR

Emre bey merhaba aramıza hoş geldiniz konumuz karavan ama siz sanırım hovercraftın üzerine karavan yapımı ile ilgili çalışma yapacaksınız yada şu şekilde olabilir mevcut karavanlarımıza bir sistem yaparak gerektiğinde denize indirebilmemizi sağlayacak proje üretebilirsiniz çokda güzel olur 80 li yıllarda bir filmde şatoda arabayı bir mucit hem karada hem suda hemde havada gidebilen bir araca dönüştürme konulu film izlemiş ve kafamda benzer bir proje hep canlanıp durmuştu ;D

ateşli silahlarla avlanmayı avcılığı tasvip etmeyen birisi olarak size hoşgeldiniz diyorum.

aramıza hoşgeldiniz emre bey.. videolarınızı heyecen ve merakla bekliyoruz ... kısa sürede formun tiryakisi olacağınıza dair en ufak bir şüphem yok :smiley: .üyenin konumu bölümündeki haritaya baktığımda denizde yaşadığınızı gözlemledim ... yanılmıyorum herhalde ?sanırım yelkene de merakınız var ...

Burak ve Ugur bey, aramıza hoşgeldiniz. Hayal ettiğiniz şeylere hayırlı bir şekilde en kısa zamanda ulaşmanızı gönülden temenni ediyor, mutluluklar diliyorum. Her ne şekilde olursa olsun, insan fıtratına olumsuz etkiler yapan şu içinde yaşamak zorunda kaldığımız mekanik ,suni hayat tarzından bir nebzede olsa doğaya, fıtrata yöneliş, insanı hem maddi hemde manevi açıdan arındıracaktır.

rtulun' Alıntı:
ateşli silahlarla avlanmayı avcılığı tasvip etmeyen birisi olarak size hoşgeldiniz diyorum.
Silahlara ateşli havalı farketmez aşık biri olarak hoşbulduk diyorum, teşekkür ederim. avcılık kısmım sadece balık, silahlarla olan kısmı ise ciddi anlamda zararlı mücadelesi... keyfi hayvan katleden bohçacı tabir edilenlerden değilim...

Emre bey aramıza hoş geldiniz nerakla bekliyorum belki karavandan sonra bende sizden ilham alır yaparız kendimize neden olmasın ;)

merhabalar efendim, 1960 divrigi dogumluyum. 2 yıllık emekli muhasebeciyim. işti çocuklardı derken nihayet özgürleşebildim. küçük bir yelkenlim olmasına ragmen kızarkadaşımla bu kışı ege yada akdeniz de geçirebilmek için eski hayalim karavanı hatırladım. 11 aralık a kadar sitemizdeki bilgilerle beslenip sonrasında hızla satınalma yada imalat aşamasına geçecegim. umarım 11 aralık buluşmamızda dostlardan uygun bir karavan satınalabilirimde zaman kazanmış olurum. herkesi en dostane duygularımla selamlıyorum. sevgiyle...
ellez duman

ilyas bey aramıza hoşgeldiniz ... küçük bir yelkenli derken nasıl bir yelkenli merak ettik resimlerini yayaınlayabilir misiniz ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR