Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,387
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Haşmet, Cengiz, fahrigül ve Kenan Beyler; Hoşbulduk, İyi Dilekleriniz için çok teşekkürler.
Sayın fahrigül; WV ler ile ilgilenmediğimden görmemişim. Bakacağım, bilgi için teşekkürler.

Etiketler

Tüm karavancı dostlara MERHABA
Ben Süreyya Karagözler 1958 Tekirdağ doğumluyum. Halen bu şehirde yaşamaktayım. Kamudan emekli Ziraat Mühendisiyim. Karavan yaşamı uzun yıllardır hayalimdi benim gibi emekli olan eşimi ancak ikna edebildim. Karavan alıp en az birkaç yıl onunla yaşamak yani yerleşik yaşamdan mobil yaşama geçmek istiyorum. Siteye yeni üye oldum. Karavancılık konusunda tüm yazıları okumaya çalışıyorum. Deneyimleriniz bana yapmam gerekenler konusunda oldukça yardımcı oluyor. Önümüzdeki mart ayının ortaları gibi bu yaşama başlamak istiyorum. Kendim karavan yapabilmek gibi yeteneğim yok. O km araç alıp karavan şirketlerinde donanımını yaptırmak istiyorum. Gerek araç seçiminde, gerekse imalatçı firma seçiminde tüm arkadaşların yardım ve önerilerini bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür eder sağlıklı ve mutlu yollar ve tatiller dilerim.

Süreyya Bey, hoşgeldiniz. Sizi ve eşinizi, kararınızdan ötürü kutlarım.
Size, forumdaki bölümleri, bıkmadan, dikatlice bir biçimde okumanızı salık vereceğim; zaten yapıyormuşsunuz da...
Burada size, arakadaşlarımız, görüş ve önerileriyle yardımda bulunacaklardır. Akçalı durumunuzu bilemem ama 0-5 yaş arası bir panelvanı, kampere dönüştürdüğünüzde, fazladan %84 ÖTV ödemek durumunda olduğunuzu biliyorsunuzdur umarım. Paradan yana sorun yok diyorsanız, size marka ve model ile üretici adı önermek kolay!... :smiley:

Kolay gelsin.
Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Süreyya Bey, hoşgeldiniz. Sizi ve eşinizi, kararınızdan ötürü kutlarım.
Size, forumdaki bölümleri, bıkmadan, dikatlice bir biçimde okumanızı salık vereceğim; zaten yapıyormuşsunuz da...
Burada size, arakadaşlarımız, görüş ve önerileriyle yardımda bulunacaklardır. Akçalı durumunuzu bilemem ama 0-5 yaş arası bir panelvanı, kampere dönüştürdüğünüzde, fazladan %84 ÖTV ödemek durumunda olduğunuzu biliyorsunuzdur umarım. Paradan yana sorun yok diyorsanız, size marka ve model ile üretici adı önermek kolay!... :smiley:

Kolay gelsin.
Cavid Sezen

Ben yazmadan sen yazdın Cavid hocam.Arkadaşlar hoşgeldiniz,umarım herkes istediğini bulabilir.

Cavit ve Bülent beylere konuyla acil ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. ÖTV konularını inceledim.100.000 Tl. civarında mal olabilecek içinde şimdilik devamlı yaşayabileceğimiz motokaravan istiyoruz. İmalatçı firmalar ile daha görüşmeye başlamadık. ÖTV satın alınan aracın bedeli üzerindenmi yoksa karavanın toplam maliyeti üzerindenmi alınıyor o konuyu bilmiyorum. Yardımcı olup görüş paylaşanlara şimdiden teşekkürler.

Sabahattin Bey hoşgeldiniz. Bilgi ve paylaşımlarınız beni gibi yeni başlayanlara kılavuz olacaktır.

Süreyya bey hoş geldiniz bence piyasada çok temiz kullanılmış ve uygun fiyata karavanlar var sıfır alıp ötv ödeme işini ben şahsen uygun görmüyorum,fazladan gereksiz bir para ödemesi bana göre,gerçi tercih sizin ama benimki zengin züğürt meselesi ;) ;D

Sayın H. Gökhan Börü, teşekkür ederim foruma ısınmaya çalışıyorum bildiğim şeyleri severek payalaşacağım sevgilerimle

Süreyyacım aramıza hoş geldin.Sıfır araç alıp karavan yaptırmadan önce Otobüse atlayıp Gömeç'e kadar gelin benim 68 model karavanda birkaç gün misafir olun.Daha sonra istediğin yaşta karavan alırsın.Daha de diyeyim kardeşim. :D

Sebahattin abi aramıza hoşgeldin.Evcan kampingde bana ve aileme göstermiş olduğunuz ilgi alaka ve yardımlarınızdan dolayı buradan size ve eşinize tekrar teşekkür etmek istiyorum
inşallah yine görüşmek dileği ile tekrar hoşgeldiniz.

Sevgili arkadaşım teklifine çok teşekkür ederim. Seni en yakın bir zamanda ziyaret etmeyi düşünüyorum. Karavan Almadan önce seninle görüşeceğim.

Sevgili Hikmet kardeşim, bizim yaptığımız her kampçının yaptığı sıradan bir davranış, sizlerle tanışmak kaynaşmak bizim için en büyük kazanç
tabiki görüşeceğiz hatta geçen cumartesi transporter karavanı olan bir arkadaşı tanıştırmaya gelecektim zaman yetişmedi ama geleceğim.
telefon ve adresini bana tekrar yazarsan sevinirim sevgilerimle selamlar.

Sevgili arkadaşlar İzmir'den merhaba.Adım Günöz KOLAYLI. Geçen sene T.İş Bankasından emekli oldum. Yaşım 49.Bostanlı/K.Yaka da ikamet etmekteyim.
Eşim ve çocuklarımla beraber en büyük hobimiz olan gezmeyi şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz Sitroen Berlingo aracımızla yapmaktayız. İstediğimiz yerde durup gezmek, etrafı dolaşmak, halkla tanışmak ve yeni insanlar tanıyıp onlarla dost olmak harika birşey. Sitede karavancılık konusunu hergün araştırıyorum ve de çok hoşuma gidiyor. Artık siz tecrübeli dostlarımızdan yardım isteyerek hesaplı bir motokaravan almak ve daha çok yer görüp araç içinde yatıp kalkmak istiyoruz. Bu nedenle araç takası olabilir veya en fazla 15.000 -Bostanlı20.000 tl ye kadar 2.el içinde yatma grubu,lavabo ve duşu olan motokaravan arıyoruz. İzmirde yardımcı olacak arkadaşlara ve diğer site sakinlerinden her türlü teklife açığım. İnşallah bizde sizlerin arasına katılıp her yeri gezebilmek istiyoruz.
Şimdilik dileklerimiz bunlar. Herkeze mutlu ve sağlıklı günler,gülryüzlü yolculuklar dilerim.
Saygılarıla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR