Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,349
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Sabahattin bey aramıza hoş geldiniz. Madem bu kadar eski ve tecrübelisiniz, şimdiye kadar nerelerdeydiniz? :D :D :D
Şaka bir yana sizi aramızda görmekten mutluluk duyduk...

Etiketler

Sabahattin Bey, hoşgeldiniz. Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşacağınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hoşgeldiniz Sabahattin bey. Fotoğrafta bulunduğunuz yer evcan kamping sanırım. Aracınızı uzaktan görmüştüm. İki günlüğüne tam karşı köşenizdeydik.

[attachment=1]

İsim de hiç yabancı gelmedi ama, daha önce mavi şeritli transporteriniz var mıydı, karıştırdım mı acaba?

PIC_0250.jpg

Haşmet Kalkancı bey haklısınız çok geç oldu bazen insanın basireti bağlanıyor,
kenan akca bey teşekkürler,
orsaalabanda bey haklısınız fotoğraftaki yer evcan camping, bende sizi hatırladım erol bey ve mehmet beyllerin sırasında onlarla sohbet ederken görüyordum, size hoşgeldiniz diyemedim kusura bakmayın bundan sonra görüşürüz inşallah, ayrıca doğru hatırlıyorsunuz daha önce mavi şeritli transporterim vardı.
hepinizin göndermiş olduğu sıcak kutlama mesajlarına teşekkürler

Nihat ağabey,kamptan pazartesi günü döndüm, hastanız nasıl oldu, sen gittikten sonra gördüm karavanının önüne koyduğun mavi yaygıyı aldınmı yoksa unuttunmu, unuttuysan mustafayı arayaıp saklamasını söyliyelim. selamlar

Merhaba Gezenbilir :smiley:
1959 doğumluyum, Emekliyim (Elektrik Teknisyeni), (Şimdilik) Sinop' ta oturmaktayım.
Uzun yıllardır hayalini kurduğum karavan projemle ilgili bilgi toplamaya, emekliliğimin yaklaşması üzerine hız vermiştim. Yaklaşık 5-6 yıldır yerli ve yabancı sitelerde araştırmalar yaptım. Siteye 2008 de üye oldum. Bugüne dek projeye başlayabilecek koşullar oluşmadığından herhangi bir yazışmadaulunmadım, sadece izlemede kaldım. Geçen ay emekli oldum ve harekete geçme zamanı olduğuna inanıyorum. En sevdiğim şey uzun yolculuklar. Karavanı içinde sğrekli yaşamak için kullanacağım. Şu an araç alım aşamasındayım. Sanırım yeni bir araç alacağım ve geçici olarak iç donanımı portatif olacak şekilde yapacağım (Tabi bazı donanımlar olamayacak, duş gibi, onları bir şekilde telafi edeceğim). Yakın zamanda sorularımla başınızı ağrıtacak gibiyim. Tekrar görüşmek dileğiyle ... :smiley:
Sevgi ve Saygılarımla...

Ahmet Alaeddin ALPARSLAN

Hoş geldiniz Ahmet bey, burayı tanıdığınıza göre paylaşımlardan herkes faydalanarak birşeyler yapmaya çalışıyor zaten...Elktrik teknisyeni olduğunuzu yazmışsınız, ihtisas konunuzu tam tarif ederseniz gerekdiğinde bizde sizin başınızı ağrıtırız...

Ahmet Alaeddin Bey,

Hoşgeldiniz. Ne istediğini ve yapması gerektiğini bilen birisi olduğunuz görülüyor. Karavanda sürekli yaşamak, daha çok donanım gerektirmez mi? Kolay gelsin.

Cavid Sezen

Atilla Bey merhaba,
25 yıl boyunca kamu sektöründe aynı işi yaptım. Ağırlıklı olarak yüksek gerilim, bağlı olarak alçak gerilimde arıza bakım onarım işleri. Yardım edebileceğim her konuda seve seve yardımcı olurum.

Merhaba Cevdet Bey,
Size katılıyorum. Ancak bulunduğum yer itibariyle (2. el) araç bulma konusunda sıkıntılarım var. Artı yaşım nedeniyle zırt pırt, olur olmaz yerde arıza yapma ihtimalleri nedeniyle 2. el araca sıcak bakamıyorum. Daha yeni bir araç olunca da ruhsat işlemi nedeniyle geçici olarak portatif bir düzen oluşturmayı düşünüyorum. Duş işini yazın kamp duşu ile kışın da bulunacağım bölgedeki banyo/hamam da hallederim diye düşünüyorum (Bu arada yalnız yaşayacağımı da belirteyim)

Sevgi ve Saygılarımla

Hoşbulduk Yusuf Kardeşim
Çalışmalarını takdirle izledim. İçten dileklerin için çok teşekkür ederim.

Ahmet bey aramıza hoş geldiniz. Karavan alma ve karavanda yaşama fikriniz hepimizin ortak bir sevdası. Bundan sonra karavanda yaşayacaksanız ve çok fazla gezmeyecekseniz (senede birkaç bin km.) size çekme karavanları öneririm. Eminim bu konudaki tercih nedenlerini sitede bir çok başlık altında okumuşsunuzdur. Ama motokaravanlar sürekli yaşam için size dar gelecek ve kamptayken ulaşım için yine de motosiklet gibi başka bir araca bağımlı olacaksınız. Çekme karavan kullanırsanız bana göre tek olumsuz yanı kampinglere bağımlı yaşamak olacaktır...

Ahmet bey,hoşgeldiniz.Sinopta bulunduğunuzu yazmışsınız. Bir hafta evveline kadar bende araç arayışında idim,Sinopta ilgilendiğim fakat bana uzak olduğundan gidip göremedigim volkswagen LT 35 TDİ bir araç halen malum sitede satılık durumda,bu araç daha öncekamp aracı olarak kullanılmış belkide üzerinden çıkartılan malzemeleri muhafaza edilyor olabilirler. Görmenizde yarar vardır düşüncesi ile yazdım.Şansınız açık olsun.Çandarlıdan selamlar.

Ahmet Bey,
Hoşgeldiniz. Emekliliğnizin güzel geçmesini, hayallerinizin gerçekleşmesiniz dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR