Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,345

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Sıcacık gonul bırlıgıklerını ıfade ederek aramıza katılmış olan tum yenı dostlarımıza , gonulden hoşgeldınız dıyorum.
Zamanında cevaplayamamış oldugum ıçın hepınızden ozur dılerım. PC mın calısmaması ve karavanımı yapabılme ıle ugrastıgımdan olmalı kı gecıktıgım ondan.
İzmır de oturmaktayım tlf o532 303 52 04 Gorusebılmek dılegıyle
Hepınıze sevgı , saygı ve selamlar gonderıyorum.
Mehmet.

tekrar sıcak karsılamanız için tesekkur ederim.Okumak ve bütçe oluşturmak ile geçen bu günlerde esas problemin sabır oldugunu anladım.Acele karar almadan bi süre daha okuyucu olmam gerekiyor.Mali ve iş durumum sabretmemi mecbur kılıyor.Uzun süreli ve yurtdısını ve bozuk yollarıda kapsıcak çok ayaklı bir gezi için LR 110 veya 130 camperda karar verdi.Forumda bu işi layıkıyla yapmış insanların bulunmasıda beni cesaretlendirdi.Umarım gelecek gunlerde sizinle paylaşabilecegim gelişmeler olur :D ..Herkese iyi günler

Selam

Hüseyin Gökhan Börü

1975 Aydın Söke doğumluyum, memleket Eskişehir, ikamet İstanbul, evliyim, sağlık alanında çalışmaktayım.
Geçen sene hanımın ehliyet almış olması ve tatile çıkarken ford ka ya bagajı (2 sırt çantası, bir valiz, 25 lt buzluk, bilumum deniz plaj malzemesi şemsiye hasır paletler şnorkel vesaire ve 26 jant iki adet dağ bisikleti) yüklemem bu foruma ulaşmamın temel kaynağı oldu.
Doblo mu kangoo mu yoksa biraz daha büyük olsun starex mi alayım diye düşünürken forum sayesinde bir 98 boxer camper sahibi oldum.Kamp karavan her zaman ilgimi çekmiş olup dışarıdan hep seyrederken olayın içine girdim.
Forumdaki herkese bilgi paylaşımları ve samimiyetrleri için teşekkür ederim. Ben de elimden geldiğince değil gezdikçe yazacağım.

Hüseyin Gökhan Bey;

Hoşgeldiniz. "Olayın içine" girmeniz, çok da iyi olmuş; genç yaşta kamper sahibi olmuşsunuz.. Aracınızı tanıtabilirseniz, memnun oluruz. Gezi yazılarınızı da bekleriz ayrıca...

Cavid Sezen

toffy' Alıntı:
Selam

Hüseyin Gökhan Börü

1975 Aydın Söke doğumluyum, memleket Eskişehir, ikamet İstanbul, evliyim, sağlık alanında çalışmaktayım.
Geçen sene hanımın ehliyet almış olması ve tatile çıkarken ford ka ya bagajı (2 sırt çantası, bir valiz, 25 lt buzluk, bilumum deniz plaj malzemesi şemsiye hasır paletler şnorkel vesaire ve 26 jant iki adet dağ bisikleti) yüklemem bu foruma ulaşmamın temel kaynağı oldu.
Doblo mu kangoo mu yoksa biraz daha büyük olsun starex mi alayım diye düşünürken forum sayesinde bir 98 boxer camper sahibi oldum.Kamp karavan her zaman ilgimi çekmiş olup dışarıdan hep seyrederken olayın içine girdim.
Forumdaki herkese bilgi paylaşımları ve samimiyetrleri için teşekkür ederim. Ben de elimden geldiğince değil gezdikçe yazacağım.

Hüseyin bey karavanınız hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz :smiley:

İlgi gösteren büyüklerime teşekkür ederim.Araçla ilgili göz kararı yanlış bilgi vermek istemem birkaç ölçüm ve incelemeden sonra edindiklerimi yazacağım.

Hüseyin bey aramıza hoş geldiniz. Karavanınızla güzel geziler yapmanızı dilerim...

Tüm Gezenbilir ailesini sevgi ve saygı ile selamlıyorum,

İsmim Sabahattin Ergin 1955 Mardin doğumluyum. Ankara'da yaşıyorum, evli ve iki çocuk babasıyım.
Eşim Selma, Oğlum Utku(21) Kızım Sevgi(13), Eşim ve ben emekliyiz ama ben hala çalışmaktayım.
Çok eski bir kampçıyım çocuklarım karavanda doğup büyüdüler bu yaşamı çok seviyoruz.
Zamanımız ve sağlığımız uygun olduğu müddetçe devam etmeyi ilgi duyan insanlara bu virüsü bulaştırmayı amaçlıyoruz.
1990 model Hymer marka ufak bir karavanımız var. Zaman içinde daha detaylı tanışmak, bildiklerimi aktarmak bilmediklerimi öğrenmek üzere hoşçakalın. [attachment=1]

P1000281.jpg

Sabahattin Bey, aramıza hoşgeldiniz. Eski bir kampçı ve karavancının bilgi ve deneyimlerinizden yararlanmak, bizleri memnun eder.

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.