Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
,Merhabalar,yaşları genç ve emekli olup gönülleri genç olan orta yaşlı arkadaşlarım ,sizleri hayranlıkla izliyorum ve kendi kendime ha bir gayret geç kalmış sayılmazsın diyorum.
68 yaşında ve emekliyim, memleketimizin birkaç şehrini dolaştıktan sonra iki yıl önce İzmir-Çandarlı ya yerleştim. Merak ve ilgim sebebiiyle uzun zaman buradaki yazışmaları , konuları takip ettim ve nihayet okulunuza,pardon formunuza üye oldum.Sizlerden çok şeyler öğrendim ve öğrenmekteyim.Geçen zaman içinde birçoğunuzu yazışmalarınızdan gıyaben tanıma fırsatım oldu.Sizleri tanıdıkça buraya daha fazla bağlandım. Bilgisayar kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum, (bizim dönemimizde daktilo ve facit kullanmayı öğrenebildik,erken gelmişik) bu sebepten pasif izleyici üye durumundayım.İnşallah ileriki günlerde becerebildiğim kadar aktif olmaya çalışacağım yoksa okuldan atılırım,çok çalışmam lazım çok. İstemiyerek,bilmemeden dolayı ortaya çıkabilecek hatalarımın düzeltılmesinde sizlerden yardım rica edeceğim.
Yeri gelmişken daha önceleri telefon ile ulaşabidiğim vebu güne kadar benden yardımlarını esirgemiyen sn.yaybek,Metin0035,Tango,Raptor,Pancarmotorcuvediger arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim.