Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,305
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Hoşgeldiniz aramıza Yiğit kardeşim. Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

Etiketler

,Merhabalar,yaşları genç ve emekli olup gönülleri genç olan orta yaşlı arkadaşlarım ,sizleri hayranlıkla izliyorum ve kendi kendime ha bir gayret geç kalmış sayılmazsın diyorum.

68 yaşında ve emekliyim, memleketimizin birkaç şehrini dolaştıktan sonra iki yıl önce İzmir-Çandarlı ya yerleştim. Merak ve ilgim sebebiiyle uzun zaman buradaki yazışmaları , konuları takip ettim ve nihayet okulunuza,pardon formunuza üye oldum.Sizlerden çok şeyler öğrendim ve öğrenmekteyim.Geçen zaman içinde birçoğunuzu yazışmalarınızdan gıyaben tanıma fırsatım oldu.Sizleri tanıdıkça buraya daha fazla bağlandım. Bilgisayar kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum, (bizim dönemimizde daktilo ve facit kullanmayı öğrenebildik,erken gelmişik) bu sebepten pasif izleyici üye durumundayım.İnşallah ileriki günlerde becerebildiğim kadar aktif olmaya çalışacağım yoksa okuldan atılırım,çok çalışmam lazım çok. İstemiyerek,bilmemeden dolayı ortaya çıkabilecek hatalarımın düzeltılmesinde sizlerden yardım rica edeceğim.

Yeri gelmişken daha önceleri telefon ile ulaşabidiğim vebu güne kadar benden yardımlarını esirgemiyen sn.yaybek,Metin0035,Tango,Raptor,Pancarmotorcuvediger arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim.

Kusura bakmayın ben sazı aldım elime.bana ayrılan sayfa küçük ve dar geldiğinden buraya taşındım,bir arkadaşın hakkına işallah tecavüz etmemişimdir.İki sayfa nasıl birleşir olurmu yoksa bir yaptırım ilemi karşılaşacağım. Yardım...
Volswagen hastasıyım,dağ bayır orman köy yollarını seçerim,yeni yerler keşfetmeyi,doğada yaşamayı,olta balıkçılığını,hayvanları özellikle köpekleri severim.

Gezmeyi,keşfetmeyi,yardımlaşmayı,arkadaşlığı ve doğayı seven sizler,sevgi ve saygı dolu güzelinsanlar ile birlikte olmaktan mutluyum.Hepinize sevgi,selam ve saygılar.Fahrettin Gülnihar.

Fahrettin Bey, hoşgeldiniz. Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için, yaşınız geç değil. Sizinle aynı yaşta olan Hüseyin Bey (Rüzgar) daha yeni Avrupa Turu'ndan döndü. Önemli olan sağlık, niyet ve biraz da akçalı olanak... :D
Transporter arıyordunuz, ne oldu?

Cavid Sezen

Eskiden,yani kırk yıllar öncesinde yaz aylarında gazetelerin arka sayfalarında ara sıra şöyle ilanlara rastlanırdı.

Prof.Dr. Blimem Ne Avrupa seyahatinden dönmüş olup hasta kabulüne başlamıştır.
Dost ve hastalarıma ehemmiyetle arz olunur.

Tabii hanımının bir sürü bavulla döndüğü seyahatten sonra cepte kalan son para ile böyle ilan "vemeycen de ne yapcen"...

Ben de de o hesap,

Rüzgar Hüseyin Avrupa seyahatinden dönmüş olup karavancı kabulüne başlamıştır.
Eş dost ve karavancılara ehemmiyetle arz olunur. ;D ;D ;D

[attachment=1]

RÜZGAR

Kara kara düşünüyorum.jpg

hoş sefalar getirdiniz Hüseyin bey.Sağlığınız daim,gezen günleriniz bol olsun.Bizede bu genç yaşımızda nasip olsun.Yusuf abininde döndüm ilanlarına yorum yazmaya kısmet olsun.Amin

Sn.Gezmen,ilginize ve teşvik edici sözlerinize teşekkürler,hoşbulduk.araç aramaktayım,henüz temiz,keseye uygun masraf çıkartmayacak olanı denk gelmedi,nasip,hayırlısı ile olur inşallah.Sağlık ve mutluluklar. Fahrettin

Sn.Yusufbey,
Hoşgeldin ve iyi temenni içeren mesajın için teşekkür ederim. Araç bulma konusundada ilgi ve yardımlarınızı beklerim.Sağlık ve mutluluklardilerim.Fahrettin

merhaba , ben alper can ,29 yasındayım ve istanbul'da yasıyorum, kısmetse 3 yıl içinde uzun yol yapacagım ve uzun süre içinde yasayacagım bir karavan icin bilgi bulmak amacıyla girdigim forumdan hergun birseyler okudugumu fark edince bende üye olup ,bilgilerinden paylastıgım siz tecrubeli ve yardımsever insanlara tesekkur etmek istedim.Bir sure daha okuyucu olarak kalıp , zamanı gelince bende bir karavan sahibi olarak aranızda bulunmak istiyorum.Herkese iyi ve saglıklı gunler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR