serkanguranc
GIPSY ADVENTURE HOME
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Selam dostum bende KSK de oturuyorum .Kısa süre önce bir çekme karavan aldım...Fikir verme açısından görmenizi tavsiye ederim.gunozkolayli' Alıntı:Sevgili arkadaşlar İzmir'den merhaba.Adım Günöz KOLAYLI. Geçen sene T.İş Bankasından emekli oldum. Yaşım 49.Bostanlı/K.Yaka da ikamet etmekteyim.
Eşim ve çocuklarımla beraber en büyük hobimiz olan gezmeyi şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz Sitroen Berlingo aracımızla yapmaktayız. İstediğimiz yerde durup gezmek, etrafı dolaşmak, halkla tanışmak ve yeni insanlar tanıyıp onlarla dost olmak harika birşey. Sitede karavancılık konusunu hergün araştırıyorum ve de çok hoşuma gidiyor. Artık siz tecrübeli dostlarımızdan yardım isteyerek hesaplı bir motokaravan almak ve daha çok yer görüp araç içinde yatıp kalkmak istiyoruz. Bu nedenle araç takası olabilir veya en fazla 15.000 -Bostanlı20.000 tl ye kadar 2.el içinde yatma grubu,lavabo ve duşu olan motokaravan arıyoruz. İzmirde yardımcı olacak arkadaşlara ve diğer site sakinlerinden her türlü teklife açığım. İnşallah bizde sizlerin arasına katılıp her yeri gezebilmek istiyoruz.
Şimdilik dileklerimiz bunlar. Herkeze mutlu ve sağlıklı günler,gülryüzlü yolculuklar dilerim.
Saygılarıla.