Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,453
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

gunozkolayli' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar İzmir'den merhaba.Adım Günöz KOLAYLI. Geçen sene T.İş Bankasından emekli oldum. Yaşım 49.Bostanlı/K.Yaka da ikamet etmekteyim.
Eşim ve çocuklarımla beraber en büyük hobimiz olan gezmeyi şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz Sitroen Berlingo aracımızla yapmaktayız. İstediğimiz yerde durup gezmek, etrafı dolaşmak, halkla tanışmak ve yeni insanlar tanıyıp onlarla dost olmak harika birşey. Sitede karavancılık konusunu hergün araştırıyorum ve de çok hoşuma gidiyor. Artık siz tecrübeli dostlarımızdan yardım isteyerek hesaplı bir motokaravan almak ve daha çok yer görüp araç içinde yatıp kalkmak istiyoruz. Bu nedenle araç takası olabilir veya en fazla 15.000 -Bostanlı20.000 tl ye kadar 2.el içinde yatma grubu,lavabo ve duşu olan motokaravan arıyoruz. İzmirde yardımcı olacak arkadaşlara ve diğer site sakinlerinden her türlü teklife açığım. İnşallah bizde sizlerin arasına katılıp her yeri gezebilmek istiyoruz.
Şimdilik dileklerimiz bunlar. Herkeze mutlu ve sağlıklı günler,gülryüzlü yolculuklar dilerim.
Saygılarıla.
Selam dostum bende KSK de oturuyorum .Kısa süre önce bir çekme karavan aldım...Fikir verme açısından görmenizi tavsiye ederim.

Etiketler

Günöz Beye, arzuladıklarını gerçekleştirebilmesi dileğiyle, hoşgeldiniz diyorum.

Cavid Sezen

Sayın Günöz KOLAYLI,
Dünyanın en güzel kararını vermişsiniz, eşinizde bu yaşam biçimini destekliyorsa sırtınız yere gelmez.
sahibinden.com'da Sally karavan tarafından satılan hymer marka camper satılık fiyatı 20.000 TL. tamamen revize etmişler bence alınabilir bir caravan bende de aynısı var. ilan no:29804997 ilgilenen kişi Merve Başoğlu Erdal bey'in kızı inceleyip arayabilirsiniz.
Sevgilerimle

Günöz Bey hoşgeldiniz.Umarım istediğiniz karavana kısa sürede ulaşıp keyifle gezersiniz.Ben de karavanımı ikinci el aldım internetin çok faydasını gördüm, biraz ekran başında vakit geçirerek eminim ki istediğiniz karavana ulaşacaksınızdır.

Sami arkadaşım bazı topiclerde okudum bazı arkadaşlar gezilere başlamadan sana uğruyorlar. İcazetmi alıyorlar.

Bende icazet verecek tecrübe ne gezer arkadaşım.Ben şunun şurasında 5-6 yıllık karavancıyım.aramızda 40-50 yıldır karavanla gezen üstadlar var.Bu forumdan tanışan arkadaşlar yolumuz düştüğünce şahsen de tanışmak için gayret sarfediyoruz.bizimkiler o tür uğramalar.Ama sen uğramadan sakın karavan alma. ;D

Merhaba,

Ben İsmail Bicik. 1965 Osmaniye doğumluyum. 11 ve 7 yaşlarında iki kızım var. Amaçım yaz aylarında ve bahar aylarında ailecek kısa süreli geziler yapmak. İleriki zamanlarda da yurtdışı gezilerine çıkabilmek. Karavan sayfasını hala inceleme aşamasındayım. Şimdilik gönlüm Alkovanlı'dan yana. Diğer taraftan da Offroad sayfasındaki Defender veya Discovery'nin üzerine konulan çadırlar da gönlümü çeliyor. Bu tip bir araçın sehir içersinde kullanılabilir olması en önemli avantajı.
Neyse sonuc olarak ben sizleri izlemeye devam edeceğim. Zaman sınırımız yok şimdilik.. ;)

Zaman sorunu da olmayınca, kişinin kendini tanıması ve gereksinimleri doğrultusunda bir karar vermesi, daha kolay olur kuşkusuz. Size kolay gelsin şimdiden İsmail Bey..

Cavid Sezen

Sıcaklar yüzünden geç bir hoşgeldin oldu ama yeni katılan tüm arkadaşlara;
HOŞGELDİNİZ der hayal ve umutlarınızın gerçek olmasını dilerim.
Sevgi ve Saygılar...

Gordum kı; son gunlerde aramıza gonulbagı ıle baglanıp yenı katılan dostlarımız oluyor.
Oh oh oh ne ıyı - ne ıyı . Çok memnun oldugumu belırtmelıyım. Yenı gelen dostlarımız hepınız hoş helmıssınız.
İzmırlıyım Yardımlasmak konusundakı paylaşımlara acık oldugum bılınmelıdır. Telefonumdan ulasabılırsınız.
Saglıklar dıler selamlar gonderıyorum.

Aramıza yeni katılan dostlara gönülden bir m e r h a b a ,bu yaşam biçimine sıcak bakmakla başlıyor herşey. Yanılmıyorsam sevgili Yusuf kardeşim de bir yazısında

_....bu hastalık öldürmez , tam tersine yaşatır,demişti.
Hepinizi uyarıyorum,bu hastalığın çaresi yok. Yakalanırsanız da (aramıza katıldığınıza göre iş işten geçmiş gibi görünüyor),çaresi , tedavisi konusunda da yardımı bu sitede bulabilirsiniz. Herkese selamlar sevgiler.

Sayın Günöz Kolaylı, sizin uzunca bir süre öncesinden bende telefon numaranız var. Yani katılımızın başlangıcı birkaç ay öncesine dayanıyor, yanılıyormuyum.
Lütfen sahibinden . com'a bakın,aradığınız fiyatlara uygun araçlar var. Görüşmek üzere, selamlar, sevgiler.

derindeniz1' Alıntı:
Aramıza yeni katılan dostlara gönülden bir m e r h a b a ,bu yaşam biçimine sıcak bakmakla başlıyor herşey. Yanılmıyorsam sevgili Yusuf kardeşim de bir yazısında

_....bu hastalık öldürmez , tam tersine yaşatır,demişti.
Hepinizi uyarıyorum,bu hastalığın çaresi yok. Yakalanırsanız da (aramıza katıldığınıza göre iş işten geçmiş gibi görünüyor),çaresi , tedavisi konusunda da yardımı bu sitede bulabilirsiniz. Herkese selamlar sevgiler.
Gerçekten öyle bu siteye bile girdiğimden beri sanki karavanda yaşıyormuşum gibi ama yinede güzel bir virüs veya hastalık. İnanın evde eşyalara veya giysilere bakarken aklımda hep hangisini alırız neler takviye gerekir gibi sorular kafamda dolaşıyor.

Merhaba, acizane kişisel fikrim enaz eşya ile en güzeli yaşamak.Nasıl olacak bu derseniz,henüz benim de bir ''karavanım'' yok;ama aslan gibi bir kangom var.1150 metreye de tırmandım,yazın o civcivli sıcağında klimayı hiç kapatmadan akşama kadar kısa molalar vererek, Akdeniz'in altını üstüne de getirdik. Ama onu hiç üzmedim.
Yanımıza alacağımız gerekli olan eşya vs. de hiç dert etmedik. Elimizde ne varsa onunla idare ettik.Sadece arabamızın gerekli bakımlarını önceden yaptırdık, o kadar. Yoksa tatilin bir anda neye dönüşeceğini tahmin edersiniz.

Selamlar, sevgiler.

derindeniz1' Alıntı:
Yanılmıyorsam sevgili Yusuf kardeşim de bir yazısında _....bu hastalık öldürmez , tam tersine yaşatır,demişti

Sami abi alıntıyı yapmış olduğunuz yazı çok güzel ama onu yazdığımı hiç hatırlamıyorum eğer yazan başka bir dost ise hakkını yemeyelim :D çünkü ben kendimi biliyorum işin edebiyatı ve felsefesinden hiç anlamam zaten eşimde hiç romantik değilsin (kazma demek istiyor ;D) diyor,bilmiyorum belkide yazmışımdır eğer yazdıysam demekki bende bayağı bir gelişmeler var,bu iş eşiminde dikkatini çekmiş sen buraya yazalı beri bayağı bir laf yapmaya başladın demekki doğa insanı flozoflaştırıyor ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,538
Kaydolan Son Üyemiz
sors

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR