Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 634,434
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

saboergin' Alıntı:
Sevgili Hikmet kardeşim, bizim yaptığımız her kampçının yaptığı sıradan bir davranış, sizlerle tanışmak kaynaşmak bizim için en büyük kazanç
tabiki görüşeceğiz hatta geçen cumartesi transporter karavanı olan bir arkadaşı tanıştırmaya gelecektim zaman yetişmedi ama geleceğim.
telefon ve adresini bana tekrar yazarsan sevinirim sevgilerimle selamlar.
Merhabalar Sebahattin bey aramıza hoş geldiniz.
Ankaradan dostları aramızda görmekten mutlu oluyorum.
Hikmet beyde Ankarada ve oto sanayi ile ilgili sanırım. Zaman zaman işlerimiz oluyor karavancı bir dostla hem sohbet hemde işlerimizi halletmek önerilerini almak güzel olurdu.
Ama sizlerin iletişim bilgilerini göremedim.
Görüşebilmek dileği ile.
Ümit Tiryaki
0 5362460909
iş:4163353 TMO Gn Müdürlüğü / Bakanlıklar

Etiketler

Yusuf Kardeşim,ben öyle hatırlıyorum. Yengenin de sana o tür ifadeler kullanmasına pek aklım ermedi;ama eğer onun da hoşuna gidecek değişimler bir şeyleri daha iyiye götürecekse,bir tavsiyem olacak. Bir şeyler yapmaya bir yerlerden başlamak lazım. Sen hele bir başla, göreceksin bak arkası nasıl gelecek.
Selamlar sevgiler ''Güzel İzmir'den''.

centilmen' Alıntı:
Merhabalar Sebahattin bey aramıza hoş geldiniz.
Ankaradan dostları aramızda görmekten mutlu oluyorum.
Hikmet beyde Ankarada ve oto sanayi ile ilgili sanırım. Zaman zaman işlerimiz oluyor karavancı bir dostla hem sohbet hemde işlerimizi halletmek önerilerini almak güzel olurdu.
Ama sizlerin iletişim bilgilerini göremedim.
Görüşebilmek dileği ile.
Ümit Tiryaki
0 5362460909
iş:4163353 TMO Gn Müdürlüğü / Bakanlıklar

Sayın Ümit Tiryaki Bey,

Merhabalar hoşbulduk, Ankara dışındaydım az önce geldim geç cevapladığım için kusura bakmayın.
Cep: 0532 244 46 45
İş: 426 11 32

derindeniz1' Alıntı:
Yusuf Kardeşim,ben öyle hatırlıyorum. Yengenin de sana o tür ifadeler kullanmasına pek aklım ermedi;ama eğer onun da hoşuna gidecek değişimler bir şeyleri daha iyiye götürecekse,bir tavsiyem olacak. Bir şeyler yapmaya bir yerlerden başlamak lazım. Sen hele bir başla, göreceksin bak arkası nasıl gelecek.
Selamlar sevgiler ''Güzel İzmir'den''.

Sami abi ben espiri yaptım eşim tabikide bana kazma ;D demiyor sadece romantik olmadığımı söylüyor bende kendimi bildiğim için o güzel sözleri ben söylemiş olamam diyorum ve latife yapıyorum sanırım yanlış anlaşıldı ;D kalın sağlıcakla.

Evet Hikmet beyde Ankarada oto sanayi sitesinde Volkswagen araçlarla ilgileniyor çok efendi genç bir arkadaşımız.
Bendw Evcan campingde geçen ay tanıdım.

Merhabalar Sebahattin bey.
Hoş geldiniz diyeyim. Seyahat genellikle güzel oluyor bende işim gereği bazen çıkıyorum Ankara dışına. İletişim bilgileri için teşekkürler.
Ben Kumruların köşesinde TMO Gn Müdürlüğündeyim. Görüşelim tanışalım müsait oldugunuzda inşallah.
Ev tel: 2410887

centilmen' Alıntı:
Merhabalar Sebahattin bey.
Hoş geldiniz diyeyim. Seyahat genellikle güzel oluyor bende işim gereği bazen çıkıyorum Ankara dışına. İletişim bilgileri için teşekkürler.
Ben Kumruların köşesinde TMO Gn Müdürlüğündeyim. Görüşelim tanışalım müsait oldugunuzda inşallah.
Ev tel: 2410887

İşyerinizi çok iyi biliyorum zira 86-92 yılları arasında matbaam kumrular sokak 20 no da idi, yolum düşerse mutlaka uğramaya çalışırım.
Bende işyerine beklerim: Bestekar Sokak 62/12 Kavaklıdere ayrıca burası Türkiye Kamp ve Karavan Derneğinin Genel Merkezi

saboergin' Alıntı:
İşyerinizi çok iyi biliyorum zira 86-92 yılları arasında matbaam kumrular sokak 20 no da idi, yolum düşerse mutlaka uğramaya çalışırım.
Bende işyerine beklerim: Bestekar Sokak 62/12 Kavaklıdere ayrıca burası Türkiye Kamp ve Karavan Derneğinin Genel Merkezi

İnşallah en yakın zamanda uğrayacağım Sabahattin bey. Bende beklerim.
Dostça dostlukla kalınız.

Sevgili karavancı dostlar ve gezenbilir forum üyeleri,
Yaklaşık 1 haftadır İzmir dışında ve internet olmayan biryerde idik. bu sebeple bana hoşgeldiniz diyen ve fikir belirten tüm dostlara ancak şimdi teşekkür edebiliyorum. Gerçekten arkadaşların hepsi harika ve yardımcı olmaya çalışıyorlar.Sağolsunlar, varolsunlar.
Arkadaşlar dediğim gibi en fazla 20.000 tl ye kadar motokaravan arıyorum, kendimde kullandığım Citroen Berlingo cam kasalı 2008 model 10.000 km de kamyonetim var. Turbo dizel, bunla da takas edebilirim. Bu arada sahibinden.com sitesinden karavanları takip ediyorum ama halen ya uygun bir araç bulamadım, ya kimisi pahalı geliyor, ya da bazılarının özelliği çok az. Bu sebeple herkezden yardım bekliyorum.
Şimdilik herkeze teşekkürler ve iyi geceler.
Saygılarımla.

Merhabalar, İsmim Aziz, 37 yaşında, Ankarada ikamet eden ve petrol sektöründe çalışan bir mühendisim. Uzun yıllar iş icabı şantiyelerde karavanlarda (trailer) kaldıktan sonra şimdilerde motokaravan hayalleri yeniden canlandı. Hem konu hakkında bir altyapı oluşturmak, hemde karavancılıkla ilgilenen camia ile tanışmak için gezenbilir forumlarına üye oldum. Forumlardaki bilgiler ve camia etkileyici, Saygılar...

Saint_Flying' Alıntı:
Merhabalar, İsmim Aziz, 37 yaşında, Ankarada ikamet eden ve petrol sektöründe çalışan bir mühendisim. Uzun yıllar iş icabı şantiyelerde karavanlarda (trailer) kaldıktan sonra şimdilerde motokaravan hayalleri yeniden canlandı. Hem konu hakkında bir altyapı oluşturmak, hemde karavancılıkla ilgilenen camia ile tanışmak için gezenbilir forumlarına üye oldum. Forumlardaki bilgiler ve camia etkileyici, Saygılar...

Aziz bey aramıza hoşgeldiniz :smiley:,
en kısa zamanda hayallerinize kavuşmanızı dilerim

Saint_Flying' Alıntı:

Aziz Bey hoşgeldiniz. Cananlanan motokaravan hayallerinin en kısa zamanda gerçeğe dönüşmesi temennisi ile

Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, umarım çok vade olmadan karavan hayalimi gerçekleştiririm.

Aziz Bey hoşgeldiniz.Kısa zamanda gönlünüze göre karavana sahip olmanızı temmenni ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR