Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 634,433
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Cemal Bey, hoşgeldiniz. Arkadaşımızın da söylediği gibi, forumdaki konuları dikkatlice okuyun. İstanbul'da yaşıyor olmanız, avantaj sağlıyor birçok konuda. Umarım herşey, istediğiniz gibi olur.

Cavid Sezen

Etiketler

Yeni katılan arkadaşlara önce bir ''hoşgeldiniz'' diyeyim. Karavan sahibi olma sırası daha doğrusu zamanı çok yaklaşmış birisi olarak aramıza imalat da yapan birilerinin de katılmış olması güzel,gerekli olduğunda bize de yardımı dokunur diye düşünüyorum.

'' Güzel İzmir'den '' selamlar, sevgiler.

Yoğun mesaj trafiği yüzünden zaman zaman burayı ihmal ediyorum. Lütfen kusura bakmayın. Tüm yeni gelen arkadaşlar, aramıza hoş geldiniz...

Burası paylaşımın çok yoğun olarak yaşandığı bir platformdur. Varlığınız ve destekleriniz hepimize güç verir. Her şey gönlünüzcde olsun...

Aziz, Semih ve Cemal beyler aramıza hoş geldiniz. Forum hepimizin içtenlikle paylaşım alanıdır. Umarım sizler de faydalanır, kendinizden katkılarınızla bizleri faydalandırırsınız...

selam arkadaşlar 1964 amasya merzifon doğumluyum emekli garip bir memurum ;D ben ve eşim karavan aşığıyız ve bu günlerde ciddi bir şekilde karavan almak için araştırmalar yapıyoruz 50.000 tl ye kadarda düşünüyoruz önerilerinizi bekleriz.

selam bende izmirde ve bodrumda yaşayan karavan ve doğa aşığıyım en kısa zamandada karavan almak istiyoruz

Sayın aslaner, öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Karavan edinme konusunda size benim de günde enaz iki kez göz gezdirdiğim ''sahibinden.com'' sitesini önerebilirim.Sözettiğiniz miktarla çok kısa zamanda ve hiç zorlanmadan bir araç bulursunuz diye düşünüyorum. Yalnız lütfen bu forumdaki deneyimli dostlarımızın da yardımlarını alın, zaten onlar da size ''hoşgeldiniz'' dedikten sonra, kendileri gerekli yardımı yapacaklarını söyleyeceklerdir.

'' Güzel İzmir'den'' selamlar, sevgiler.

Hoş geldiniz Hüseyin bey doğa severlerin kampçıların ve dortluğun paylaşım merkezine..

hoşbulduk arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkürler. inşallah kısa zamanda karavana kavuşur ve güzel gezi proğramlarında birlikde oluruz. tabiki sürekli yaşamayacağız, birde unutmadanmotokaravanlı ve arkasında farklı yerlere gitmek için motorsiklet bulunduran arkadaşlardanda ne şekilde motor önerirler ve hangi model onunda bilgisini almak isterim

arslaner' Alıntı:
hoşbulduk arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkürler. inşallah kısa zamanda karavana kavuşur ve güzel gezi proğramlarında birlikde oluruz. tabiki sürekli yaşamayacağız, birde unutmadanmotokaravanlı ve arkasında farklı yerlere gitmek için motorsiklet bulunduran arkadaşlardanda ne şekilde motor önerirler ve hangi model onunda bilgisini almak isterim

Konuyla ilgili bir link...

http://anakamp.org/mycamper/myc_scooter.html

Öncelikle, doğasever dostları gönül dolusu saygıi ve sevgiyle selamlar,aileleri ile birlikte sağlık ve huzurdolu bir yaşam geçirmelerini Allah dan temenni ederim. Formu uzun bir süredir takip ediip üye olmama rağmen, yazma konusundaki tembelliğim yüzünden mesaj yazmak hususunda pasif kaldım. Bugün artık daha aktif olarak doğasever dostlarla tanışmaya ve güzellikleri paylaşmaya karar verdim. 07.07.1961 Ankarada doğumlu olup,31yıdır evliyim. 28 yaşında evli iki çocuk sahibi bir kızım,23 yaşında bekar bir oğlum var. 2008 yılında Silahlı kuvvetlerden emekli oldum.Mesleğim elektironik.Küçük yaşlarımdan beri babamında bir doğasever olmasından dolayı kamp hayatını ve kampçılğı çok seven biriyim.1995 model t4 vw yüksek tavan ,nacizane kendimin yapmaya çalıştığı bir camperim var. Fırsat buldukça doğa ile başbaşa kalmaya gayret gösteriyorum. Tüm doğasever dostları tekrar en içten saygı ve sevgiyle selamlıyor, Ramazan Bayramınızıda kutluyorum. Doğayla ve onun sahibiyle dost kalmamız dileğiyle.

Hoşgeldiniz,ne mutlu bize ki doğasever dostlarımızın sayısı hızla artıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR