Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,307
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

aramıza hoşgeldiniz, bu virüsün tek bir tedavi yolu var biliyorsunuz ;D
en kısa sürede hayallerinizin gerçekleşmesini dilerim :smiley:

Etiketler

Sayın dissector aramıza hoş geldiniz umarım en kısa zamanda arzu ettiğiniz karavana kavuşursunuz siz doktorsunuz bilirsiniz hastalıklar ile alakalı bilinen teknikler var iyileşmeyi sağlayan fakat bu hastalığın çareside bir karavan edinmek yoksa o virüs yayılır sizi rahatsız eder gece uykularınız kaçar sabahlara kadar pc başından kalkamazsınız eşinizden yediğiniz fırçalarda cabası anlayacağınız kimyanız alt üst olur nerdenmi biliyoruz aynılarını buradaki tüm dostlar gibi bizde yaşadık ;D tedavisini tırmaladık,çabaladık kendimiz bulduk ve kendi karavanlarımızı yaptık iki kat fazla keyif aldık satın alsaydık belki bu kadar keyifli olmayacaktı ;) şimdi ise evimiz kadar önemsediğimiz araçlarımızda fırsat buldukca küçük büyük seyehatlar yapıyoruz işimiz gereği kalmadığımız bol yıldızlı oteller kalmadı gitmediğimiz tatil köyleri kalmadı ama inanın hiçbiri o sessiz sadece kuş seslerinin olduğu göl kenarında uyanmak kadar lezzetli değil yada hiç biri çelik gibi yayla havasında uyanıp odun ateşinde pişirdiğin çay ve sucuklu yumurta ile yaptığın kahvaltı kadar lezzetli değil,yada hiç biri tamamıyle sessiz sadece kurbağa sesi çekirge sesi olan güneşin batışına karşı yaktığınız odun ateşindeki kahvenizin yerini tutmaz ;) anlayacağınız doğayı ve dinginliği seviyorsanız bu işin ilacı karavan,öğrendiğimiz reçete bu reçeteyi uygulamadığınız sürece iyileşmeniz zor yada süreç çok uzun ;D katılımınızın devamını dileriz aradığınız tüm sorulara burada cevap bulabilirsiniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız kalın sağlıcakla.

dissector aramıza hoşgeldiniz,doktor olduğunuzu belirtmişssiniz,siz sevgili goktorlarımız her virüse bir çare buluyorsunuz,ama karavancılık virüsünün bir tek çaresi var karavan almak

dissector' Alıntı:
Hepinize selamlar,ben Hakan Bulut,İstanbul'dayım,doktorum.

Hakan Bey, foruma ve aramıza hoşgeldiniz. Virüsü kapmışsınız; doktorum diyorsunuz, eğer tıp doktoru iseniz, çözüm sizde... ;) :D

Cavid Sezen

Hakan bey hoşgeldiniz virüsü kapmışsınız birkere tedavisi sizde en kısa zamanda karavan sahibi olmak.

Hakan bey aramıza yeni bir meslektaşımın katılması çok güzel, hoş geldiniz. Arkadaşların da dediği gibi virüs çok tehlikeli aşı çalışmalarından çıkan tek sonuç hastalığa yakalanmak ve atlatamamak, virüsü kapanlarda kalıcı bağımlılık görülüyor. Eğer virüsü ailecek kaparsanız o zaman kesinlikle keyiflidir. Küçük kızınız da üzülmesin gideceğiniz tüm tatil beldelerinde su kaydıraklı eğlence merkezleri bolca mevcut. Tüm kampingler de ya havuzlu ya da deniz kıyısında...

Hakan bey hoş geldiniz.Yaybek inde dediği gibi virüsün sancilarının geleceği saat belli olmuyor,sabahın seherinde yada akşamın alaca karanlığında 24 saat akılda her nekadar bende yeni olsamda hastalık seyri hızlı oluyor.

Bu sıcak karşılama için çok teşekkür ederim,umarım işleri yoluna koyup hayallerimizdeki karavana kavuşuruz.Önceleri bu planları emekliliğe ertelerdim,ama bu forumla tanışınca olayın çekiciliği arttı :smiley:

Doktor Bey, aramıza hoşgeldiniz. Arkadaşlarımızın teşhis ve tedavi konusunda söylediklerine katılıyorum. Bir karavan edinme işini emeklliliğe erteleme nedeninizi ise anlayabilmiş değilim.Hafta sonları her mevsimde biryerlere giderken yolda gördüklerim benim çok ilgimi çekiyor, ya sizin.

derindeniz1' Alıntı:
Doktor Bey, aramıza hoşgeldiniz. Arkadaşlarımızın teşhis ve tedavi konusunda söylediklerine katılıyorum. Bir karavan edinme işini emeklliliğe erteleme nedeninizi ise anlayabilmiş değilim.Hafta sonları her mevsimde biryerlere giderken yolda gördüklerim benim çok ilgimi çekiyor, ya sizin.
Çok sağolun,en büyük sebep yıllık izin süresi,sadece 15 gün.Ama o bile yeter diye düşünüyorum artık.

Nihayet bu hafta sonu karavanı aldım. Evin önüne sokağa park ettim ama aklım onda kalıyor çalınacak diye...

ankirali' Alıntı:
Nihayet bu hafta sonu karavanı aldım. Evin önüne sokağa park ettim ama aklım onda kalıyor çalınacak diye...
Hayırlı olsun ,tekeri dönsün.Aklının kalmaması için girip içinde yatacaksın :smiley: :D ;D çünkü o bir karavan. :D

Sayın "ankirali";

Güle güle, iyi gezilerde kullanın..

ankirali' Alıntı:
Herkese merhaba,
Ben de Ankara'dan yeni karavancı olarak katılıyorum. Yeni derken henüz aracıma çeki demirini monte ettirdim. Şimdi ruhsat işleriyle meşgul oluyorum. Biter bitmez çekme karavanlara bakacağım. 750 kg geçmeyen ikinci el bir karavan almak istiyorum. Karavan sahibi olunca bol bol yazacağımı biliyorum.
Şimdilik bu kadar...

Kendinizi ve karavanınızı daha ayrıntılı anlatma olanağınız var mı?

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR