Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,288
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Oktay hocam aramıza hoş geldiniz umarım arzu ettiğiniz karavana kavuşursunuz,uzun zamandır benim karavanın yapım aşamalarını izlediğinizi farkediyorum sürekli benim sayfada online görüyorum sizi, acaba Oktay bey ne zaman yazacak ve bende artık bir karavan edinmek istiyorum diyecek diye ;) ;D İnşallah en kısa zamanda hayalinize kavuşursunuz unutmayın bu hastalığa yakalanan bir daha iflah olmuyor. ;)

Etiketler

Oktay Hocam, Engin Bey,
Hoş geldiniz. Hayallerinizin en kısa zamanda gerçekleşmesini ve gezilerinizin bol olmasını dilerim.

Merhabalar biraz gecikmişte olsa kendimi tanıtmak istiyorum gezenbilirde bulduğum dostlara.
İsmim Ümit Tiryaki Ankarada 1958 doğdum. Hala Ankarada yaşıyorum.
Memurum, Makina Mühendisi olarak çalışıyorum.Evliyim biri kız iki evlat sahibiyim.
Oğlum ODTÜ MYO Elektronik bölümünü kızım ise Hacettepe konservatuarı oyunculuk (tiyatro) bölümünü kısmet ise bu yıl bitirecekler.
24 ve 23 yaşlarındalar. Kampçıyım uzun yıllardır çadır kampı yapıyoruz tatillerimizde bir süredir ise imkanlarımız elverimesi durumunda karavana terfi etmeyi gönül arzu etmekte.
Gençler bir süredir çogunlukla bizlerle tatile çıkmıyorlar. Yüksek tavanlı 2kişiye göre dizayn edilmiş uzun bir yatağı olan (boy 1.90) camper düşlüyoruz. 5 yıldız oteli değil binlerce yıldız altında uyumak keyfini Allah sağlık ve sıhhat verirse sürdürmeyi düşünüyoruz.
Gezen bilirde ne buldum diye düşünür isem eğer; teknik bilgi, tecrübe, iyi niyet, yardım etme arzusu ve dostluk buldum.
İnşallah hep böyle olur. Özellikle Oguz beye (yanımdaki karavanım), Yusuf beye (yaybek) ve diğer dostlara gönül dolusu sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.
umit1958@hotmail.com
umit.tiryaki@tmo.gov.tr
05362460909
"Gönülleri birleşenler selam sizlere,
Uzaklardan dertleşenler selam sizlere"

Ümit bey aramıza hoş geldiniz sizleri aramızda görmek sevindirdi bizi umarım arzu ettiğiniz karavana en kısa zamanda kavuşursunuz,burada aradığınız her şeyi bulabilirsiniz sizinle aynı duygu ve heyecanı taşıyan arkadaşlarla dolu burası yeterki siz adım atın gerisi bir şekilde geliyor aradığınız her türlü yardımı burada bulabilirsiniz,çocuklarınızıda Allah size bağışlasın ve zihin açıklığı versin onlar artık size çokda katılmazlar zaten 2 kişiyi idare edecek güzel bir camper yapıp bundan sonrasını eşinizle birlikte güzel gezilere katılırsınız.

Hoşbuldum Yusuf Kardeşim.
İznin olmadan resmin altında bulunan msn ikonunu tıklayarak ekledim.
İyi temennilerin içinde çok teşekkürler.
(Araç konusunda henüz karar veremedim hangi marka, büyüklük vb. Tabi keseye uygunluk , yaş )
Büyük olursa kullanım zorlugu gibi ?

Yeni katılan arkadaşlar, hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Keyifli paylaşımlar.

'' Güzel İzmir'den'' selamlar sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR