Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,288
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhabalar Gezenbilir ailesi...

İnternette toyota fj40 modeli hakkında bilgi ararken gezenbilirle tanıştım ve bana en uygun bölümün "karavan" bölümü olduğuna karar verdim. Bu nedenledir ki kendini tanıtma faslını buraya ayırdım...

Kendime gelince;
ismim Gökhan GÜNERİ
mesleğim Öğretmenlik (3 yıl Şırnak-Uludere, 1 yıldırda Ankaradayım)
Ankarada ikamet ediyor ve Ankaralıyım evleneli bir yıl oldu...

forumda karavan yapanları gezenleri kaç gündür okuyor ve imrenerek bakıyorum...

ilerleyen zamanlarda (hatunu kandırmak kaydıyla) bir karavan sahibi olmak istiyorum...

sizleri gerçekten tebrik etmek lazım...

Etiketler

Gökhan kardeş hoş geldin aramıza katılımının devamını diliyorum anladığım kadarıyla azda olsa zehiri kapmışsınız ;) hadi hayırlısı bakalım neden sizinde bir karavanınız olmasınki :D

yaybek' Alıntı:
Gökhan kardeş hoş geldin aramıza katılımının devamını diliyorum anladığım kadarıyla azda olsa zehiri kapmışsınız ;) hadi hayırlısı bakalım neden sizinde bir karavanınız olmasınki :D

siteye üye olalı hayli bir zaman geçti... karavan bölümünde okumadığım sayfa kalmadı özellikle sizin yaptıklarınız takdire şayan...
insanlığın öldüğü günümüzde karşılıksız olarak insanlara yardım etmek gerçekten mutluluk verici....

sayfaların birinde kimdi hatırlamıyorum bazı tüyolar vardı, kamp alanında eşine yardım etmek, elini sıcak sudan soğuk suya değdirmemek gibi... yavaş yavaş hatuna bu zehri aşılamak lazım ama pek yanaşmıyor...

ama sizinde dediğiniz gibi zehri kaptım... özellikle moderatörde de olan yüksek tavanlı transporterlara hayran oldum... gerçi sizin araçlarda yabana atılmaz ama onu yapmak için zaman ve mekan olması lazım...

Gökhan Hocam, hoşgeldiniz.

gokeri06' Alıntı:
forumda karavan yapanları gezenleri kaç gündür okuyor ve imrenerek bakıyorum...

ilerleyen zamanlarda (hatunu kandırmak kaydıyla) bir karavan sahibi olmak istiyorum...

İsteğinizin gerçekleşmesini dilerim...

Cavid Sezen

yaybek' Alıntı:
Kardeş bizdede aynı sıkıntı vardı ilk zamanlar istenmiyordu ama şimdi sattırmıyor ;) alıştıra alıştıra ürkütmeden sevdirmek lazım ;) ;D
12 sinde Akyakaya tatile gidiyoruz rezervasyonu falan yaptırdım.. anladığım kadarıyla ordada bi camping var bi tur attırmak lazım yaşam şartlarını görmesi açısından...

ona göre biraz sempatik gelebilir...

gokeri06' Alıntı:
12 sinde Akyakaya tatile gidiyoruz rezervasyonu falan yaptırdım.. anladığım kadarıyla ordada bi camping var bi tur attırmak lazım yaşam şartlarını görmesi açısından...
z
ona göre biraz sempatik gelebilir...
Gökhan bey hoşgeldiiniz aramıza..Bende Ankaradayım.
Akyaka bizim mekanımız keyifli bir tatil geçirirsiniz umarım orada. Çok güzel çok butik bir mekandır.
Biz her sene eşimle orada orman içinde çadır kurardık inşallah bu sene karavanımız ile 17 Temmuz gibi gideceğiz eğer yetiştirebilir isek kavanımızı.
Akyaka orman kampını gezin mutlaka.
Orada olur isek hem karavanımızı gösterirsiniz eşinize, hemde eşim ile tanışıp kamp hayatı hakkında bilgi alır ve menun kalır umarım.
Sizleri misafir etmekten mutlu oluruz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57619.new;topicseen#new
Ümit Tiryaki
Ev tel: 0312 2410887
Cep: 05362460909

centilmen' Alıntı:
Gökhan bey hoşgeldiiniz aramıza..Bende Ankaradayım.
Akyaka bizim mekanımız keyifli bir tatil geçirirsiniz umarım orada. Çok güzel çok butik bir mekandır.
Biz her sene eşimle orada orman içinde çadır kurardık inşallah bu sene karavanımız ile 17 Temmuz gibi gideceğiz eğer yetiştirebilir isek kavanımızı.
Akyaka orman kampını gezin mutlaka.
Orada olur isek hem karavanımızı gösterirsiniz eşinize, hemde eşim ile tanışıp kamp hayatı hakkında bilgi alır ve menun kalır umarım.
Sizleri misafir etmekten mutlu oluruz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57619.new;topicseen#new
Ümit Tiryaki
Ev tel: 0312 2410887
Cep: 05362460909
teşekkürler gecen sene de gitmiştik Akyakaya düğünden sonra... ama pek bişey anlayamamıştık... bu sene oranın tadını çıkartmaya gideceğiz... 12-17 temmuz arası oralardayız...işallah görüşmek nasip olur... bu arada iveconuzu takipteyim... yeni fotoğraflar bekliyoruz :smiley:

Merhaba, Ben Irmak Sert.
Umarım doğru yeri tuşlamışımdır ve bu template forum tasarımına sizi kızdıracak bir şey yapmamışımdır.
Evet, ben Irmak Sert,
İstanbul'da yaşayan 17 yıllık tasarımcı ve pazarlama uzmanı. Karavan almak suretiyle minimal bir yaşama geçme hayalleri kuran. Bu iş için özellikle çekme karavan isteyen (yaklaşık 1,5 yıldır araştırıyorum ve en mantıklı karavan sisteminin çekme fakat en fazla 4,50 m olduğuna inandım), işi belirli bir yer istemediği için uydu bağlantısıyla internete bağlanabileceği her yerden para kazanabilecek, nerede akşam orada sabah yaşayıp, kimseye hesap vermeyecek. Yalnızca kedi ve köpeğini bu konumda yanında nasıl gezdireceği konusunda şüpheleri olduğu için kamp mekanlarına uzak kalacak. Bağımsız yaşaması için gereken sessiz jenaratöre 8,000 TL verecek (aslında ben vermiyorum tabi, müşterilerim veriyor), Her ne kadar tek başına yaşasa da asla vazgeçemeyeceği 4-5 insanı aynı anda ağırlayabilmeyi hesaplayan (4,5 metre bu yüzden gerekiyor, yoksa bilgisayarım konusanda laptopa geçtim, minimal yaşam için ütüsüz giyilebilecek kıyafetlerle gözükmeyi ve bunların mantıklı iş ve toplantı kıyafetleri olduğuna çevremdekileri inandırmayı başardım) karavancıları doğaları gereği sevmeye koşullanmış ve doğayı doğası gereği seven. Vebasto, truma, 3 sistem, stabilizatör vs gibi 1,5 yılda tüm forumlarda okunabilecek (Türkçede maalesef çok az) karavancılıkla ilgili bilgiyi okumuş, karavan alma hevesi katlanmış bir insan. Hepinize merhaba.

Arkadaşlar hoş geldiniz,
Sayın Irmak çok hareket etmeyecekseniz 5,25 daha mı uygun olur acaba çünkü uzun süreli bir yaşam düşünüyorsunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.