Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,345
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Hoşgeldin mesajı gönderen arkadaşlar; Cavid bey, Levent bey, Şükret bey ve Kenan bey; iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Aramalarım devam ediyor. İşten arta kalan zamanlarımda ancak internetten bulabildiklerime telefon edip önbilgi almakla geçiyor şimdilik. İlginize teşekkürler. Sitedeki tüm arkadaşlara selamlar.

Etiketler

Bütün yeni gelen arkadaşlara selamlar hoşgeldiler sefa geldiler :D :D

Merhaba!Saygıdeğer 'Gezenbilir' üyesi karavancı dostlar,
Teknolojiyi gereksinim duydukca öğreniyor ve kullanıyorum.Tabiiki bunun içinde çevremden yardım alıyorum.Bunu yazma nedenim; bu siteyi akşamları biraz geç saatlerde kullanırken yardım alamadığımdan kendi olanaklarımla kullanıyorum..İlk mesajımı 17 Ocak'ta araç arayışımı iletmek için yazmıştım.Hemen ardından ,sevgili dostlar,sayın; yugun,Orbay74,buralpdi,gezmen,derindeniz1,orsaalabanda,drares ve telefon görüşmeleriyle tanıdığım yaybek bana ''hoşgeliş'' mesajları göndermişler,bunları bulup okumakta biraz geç kaldım.Bu dostlara teşekkür ediyor,saygı ve sevgiler gönderiyorum.
O mesajımdan kısa bir süre sonra aldığım ani bir kararla kendime uygun olduğunu düşündüğüm bir araç aldım.İki gün içerisinde bakımlarını yaptırdım,koltuklarını söktüm,o günden buyana okul derslerim dışında iç donanımı için uğraşıyorum.Sevgili Yusuf Aybek kardeşim zaman zaman arayıp destek veriyor,O'na bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
Aracımı bundan sonraki iki veya üçüncü hafta sonuna kullanılabilir hale getirmeye çalışıyorum.Tabiiki profesyonel destek alıyorum.Bitinceye kadar sürpriz kalsın mı?

Selamlar,

55 yaşında emekli askeri makina ve endüstri yüksek mühendisiyim,işim icabı değişik ülkelerde değişik karavanlarda uzun yıllar yaşadım.Kendime ait Amerikada iken 4 Türkiyede iken 3 toplam 7 şahsi karavanım oldu.2 yıl önce Iraktan döndüğümde alkovenli çift kabin custom delux üzerine akuple alkovenli indigo bir karavanım vardı anxak bana çok büyük geldiğinden onu sattım ve bir mercedes 207 d aldım ve karavan yaptım,yeni bitti .Her şeyini kendim yaptım yakında resimlerini yayınlayacağım burada.
Bu aralar İzmir bölgesindeyim yakında bodrum,marmaris tarafına geçeceğim,ben karavanda yaşıyorum,karavancılık benim için bir yaşam biçimi.
teknik konuda yardıma ihtiyacınız olursa her zaman yardıma hazırım.

Selamlar saygılar
Oğuzhan Ersoy

Oğuzhan bey aramıza hoş geldiniz. Bu sevdaya gönül vermiş sizin gibi tecrübeli büyüklerimizin aramızda olması çok güzel. Umarım katılımınız kalıcı olur...

Oğuzhan bey aramıza hoş geldiniz tecrübelerinize her zaman ihtiyacımız olacak sağlıcakla kalın saygılar.

Cem Bey;
Yeni Camper'İnızı güle güle kullanın.Avatardan gördüğüm kadarıyla T4 galiba :smiley: Bol bol cennet memeleketimin en ücra güzel yerlerinde kamp yapmanız dileğiyle ;D ;D Selamlar :smiley:

Oğuzhan bey, aramıza hoş geldiniz.Sizin gibi karavancılığı yaşam biçimi kabul eden kişiler ile dost olmamız bizi daha da mutlu ediyor. Ayrıca işiniz gereği teknik konulardaki tecrübelerinizden yararlanacak çok arkadaşımıza yardımcı olacağınızı bilmekte çok güzel. Bu arada yeni aracınızın hayrılı olmasını mutlu günlerde kullanmanızı dilerim.
Ben ERDEK de oturuyorum,fakat doğma büyüme İZMİR liyim.İzmir bölgesinden olmanızda beni ayrıca mutlu etti.Yavaş yavaş izmir de kalabalıklaşıyor.İzmir e geldiğimde sizide ziyaret edlip tanışılacak dostlar listeme ekledim.. Saygı ve sevgilerimle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.