Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Gezenbilir üyelerine selamlar,
Ben Uğur Tandoğan, 49 yaşındayım, Kuşadası'nda ikamet etmekteyim. Uzunca bir süredir fırsat buldukça dağ yürüyüşleri ve kampçılık yapıyorum. Sualtı ile de ilgili olup kendi çapımda bir motosiklet kullanıcısıyım.
Forumlardaki tartışmaları, verdiğiniz bilgileri belli bir süredir okuyorum. Gerçekten yararlı bilgiler, bir çok konuda yararlandım, çok teşekkür ederim.
Kampçılığın uzantısı olacak sanırım, motokaravanlara hep ilgi duymuşumdur. Belli bir süre hyundai h100 kullandım ama motokaravan deneyimim hiç olmadı. Doğada ailem ile daha uzun süre birlikte olabileceğim, daha rahat seyahatler yapabileceğim, en önemlisi de yeri geldiğinde kalabalıktan kaçıp içinde özgür olabileceğimi düşündüğüm motokaravan fikri son zamanlarda iyice yerleşti. Yeni başlayan birisi olarak, bir panelvanı yaptırmak yerine kullanılmış bir motokaravanı tercih etmenin daha doğru olduğuna inanıyorum. Fikirlerinize de açığım. Araç modeli olarak 2000'li ollup 4 kişilik bir ailenin temel gereksinimlerini karşılayacak bir motokaravan arıyorum. Butçem: maksimum 20-25.000 TL.dır. Tavsiye ve önerilerinizi beklerim. Şimdiden teşekkür ederim ve ayrıca sizlerle tanışma fırsatı bulduğuma memnun olduğumu belirtmek isterim.