Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,347

Etiketler

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

durusu (terkos)ya gelen herkes beni rahat bulur.tek ev yemekleri lokantası var.sorun ve tanışalım.küçük bir yer burası herkes birbirini tanır.görüşmek üzere.sayın seyyah beklerim.ismimle sorun.

teşekkürler,çok memnun oldum umarım bu rengi beğenirsiniz.

Sn.zaloğlu (Nihat),sn.mkarafk (Ferruh),sn.Nadir beyler aramıza hoş geldiniz. Bölümümüzden çokça faydalanmanız, bilgilerinizi bizimle paylaşmanız ve dostluklar edinmeniz dileğiyle...

Gezenbilir üyelerine selamlar,
Ben Uğur Tandoğan, 49 yaşındayım, Kuşadası'nda ikamet etmekteyim. Uzunca bir süredir fırsat buldukça dağ yürüyüşleri ve kampçılık yapıyorum. Sualtı ile de ilgili olup kendi çapımda bir motosiklet kullanıcısıyım.
Forumlardaki tartışmaları, verdiğiniz bilgileri belli bir süredir okuyorum. Gerçekten yararlı bilgiler, bir çok konuda yararlandım, çok teşekkür ederim.
Kampçılığın uzantısı olacak sanırım, motokaravanlara hep ilgi duymuşumdur. Belli bir süre hyundai h100 kullandım ama motokaravan deneyimim hiç olmadı. Doğada ailem ile daha uzun süre birlikte olabileceğim, daha rahat seyahatler yapabileceğim, en önemlisi de yeri geldiğinde kalabalıktan kaçıp içinde özgür olabileceğimi düşündüğüm motokaravan fikri son zamanlarda iyice yerleşti. Yeni başlayan birisi olarak, bir panelvanı yaptırmak yerine kullanılmış bir motokaravanı tercih etmenin daha doğru olduğuna inanıyorum. Fikirlerinize de açığım. Araç modeli olarak 2000'li ollup 4 kişilik bir ailenin temel gereksinimlerini karşılayacak bir motokaravan arıyorum. Butçem: maksimum 20-25.000 TL.dır. Tavsiye ve önerilerinizi beklerim. Şimdiden teşekkür ederim ve ayrıca sizlerle tanışma fırsatı bulduğuma memnun olduğumu belirtmek isterim.

Uğur BeyUugutan), aramıza hoş geldiniz, umarım isteğiniz gerçekleşir. http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=oto_karavan&c=93089 Sahibinden.com'daki satış duyurularını izliyorsunuz değil mi?

Cavid Sezen

Cavid bey merhaba,
Hoşbulduk. İlginize teşekkür ederim.
Evet sahibinden.com ve internetteki diğer ulaşabildiğim ilanları inceliyorum. Bir tanıdık tavsiyesi olmadan uzaktan böyle bir işe girmeye çekiniyorum. Bu nedenle önce gezenbilir dostlarının tavsiye edecekleri kendilerine ait ya da bildikleri araçları değerlendirmek istiyorum. Burada seviyeli bir paylaşım olduğunu göruyorum. Bu da bana güven veriyor doğrusu. Belki de gözümüzü karartıp bir yerden başlamak en iyisi diye de düşünüyorum.
Gorüşmek dileğiyle, tüm gezenbilir üyelerine selamlar.
Uğur

Uğur bey aramıza hoşgeldiniz, umarım hayallerinize en kısa sürede kavuşursunuz :smiley:

nadir bey
ugur bey
her ikinizde aramıza hoşgeldiniz
inşaallah en kısa zamanda aradıklarınızı bulmanızı dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON MESAJLAR

SON KONULAR