Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aramıza hoş geldiniz Hocam, elinizdeki aracı gezilerinizde rahatça kullanabileceğiniz bir araç şekline dönüştürmek için bolca zamanınız var.Sitemizde konuyla ilgili her türlü teorik bilgiyi de,örneklerini de görmüşsünüzdür.İzmirden selamlar sevgiler.
merhaba ben 41 yaşında ev yemekleri yapan bi dükkan çalıştırıyorum hem de ahşap işleri atölyem var.pergole ,kameliye ve bahçe mobiyaları yapıyorum.evliyim iki oğlum var.hayatı seviyorum. durusuda yaşıyorum.
merhaba 41 yaşındayım.ev yemekleri yapan bir dükkan çalıştırıyorum,aynı zamanda ahşap atölyem var.sundurma ,pergole ve bahçe mobilyaları isteğe görede( ama dostlara)masif mobilya yapıyorum ,dışarı yapmıyorum.organik tarımla uğraşıyorum.
Ferruh Bey aramıza hoşgeldiniz. Hayatı seviyorum demişsiniz,yalın ama çok şey anlatan bir ifade.Uğraşılarınızdan da bunu anlamak çok zor değil.Ne kadar yaşamın içinde olur ve farkındalıklarınızı artırırsanız yaşam o kadar güzel ve doyumsuz tatlarla doluyor. Selamlar İzmirden.
Ferruh bey tekrar aramıza hoşgeldiniz, ahşap işleriyle uğraşmanız ve elinizin altında bir atölye olması sizi tahminlerinizden daha çabuk karavan sahibi yapacaktır, bu forumlara üye olduğunuza göre zehiri aldınız, şimdiden Allah kolaylık versin
selamlar