Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,337

Etiketler

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Aramıza hoş geldiniz Hocam, elinizdeki aracı gezilerinizde rahatça kullanabileceğiniz bir araç şekline dönüştürmek için bolca zamanınız var.Sitemizde konuyla ilgili her türlü teorik bilgiyi de,örneklerini de görmüşsünüzdür.İzmirden selamlar sevgiler.

merhaba ben 41 yaşında ev yemekleri yapan bi dükkan çalıştırıyorum hem de ahşap işleri atölyem var.pergole ,kameliye ve bahçe mobiyaları yapıyorum.evliyim iki oğlum var.hayatı seviyorum. durusuda yaşıyorum.

merhaba 41 yaşındayım.ev yemekleri yapan bir dükkan çalıştırıyorum,aynı zamanda ahşap atölyem var.sundurma ,pergole ve bahçe mobilyaları isteğe görede( ama dostlara)masif mobilya yapıyorum ,dışarı yapmıyorum.organik tarımla uğraşıyorum.

Hoşgeldiniz Ferruh bey. Karavana olan ilginiz nereden kaynaklı? Karavanınız mı var? Almak mı istiyorsunuz? İleride mi düşünüyorsunuz?..

Ferruh Bey, hoşgeldiniz!... Anlaşılan birçok beceriye sahipsiniz, ne güzel...

Cavid Sezen

Ferruh Bey aramıza hoşgeldiniz. Hayatı seviyorum demişsiniz,yalın ama çok şey anlatan bir ifade.Uğraşılarınızdan da bunu anlamak çok zor değil.Ne kadar yaşamın içinde olur ve farkındalıklarınızı artırırsanız yaşam o kadar güzel ve doyumsuz tatlarla doluyor. Selamlar İzmirden.

Ferruh bey tekrar aramıza hoşgeldiniz, ahşap işleriyle uğraşmanız ve elinizin altında bir atölye olması sizi tahminlerinizden daha çabuk karavan sahibi yapacaktır, bu forumlara üye olduğunuza göre zehiri aldınız, şimdiden Allah kolaylık versin :D
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.