Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,488
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Bu arada Ferruh bey Terkos gölü kenarında Balaban'dan bir önceki köy sezon içinde birkaç kere gideriz o bölgeye,her gittiğimizde yanına uğrar çayını içeriz o zaman hele bir tanışalım.

Etiketler

Ferruh Bey,
Hoş geldiniz. İlgi alanlarınız birhayli geniş. Sizden çok yararlanacağız. görüşmek dileğiyle,

Ferruh bey aramıza hoşgeldiniz
bende gaziosmanpaşada ikamet etmekteyim
karaburuna sık sık gezmeye gidiyoruz
görüşmek üzere

Sayın Mehmet Baydemir
Öncelikle çok özür dilerim.Şu anda fark ettim cevap yazmadığımı.
Çok teşekkür ederim.
Aracımı sizin gibi karavancı dostlarımın tavsiyesi üzerine dukato aldım.
Selam ve sevgiler.

beni selamlayan herkese selamlar.yolu buradan geçen, yani balaban,karaburuna ve terkos gölüne düşen benim tükkandan geçer.her zaman beklerim.selamlarımla.(herkes çamurdadır bazıları yıldızlara bakar)

zaloğlu' Alıntı:
Merhaba
Nihat Zaloğlu
58 yaşında 7 yıldır emekli beden eğ. öğretmeniyim.
urfalıyım,51 yıldır Ankarada oturmaktayım
Evli 2 evladım var.
Gezmeyi Doğayı çok seviyorum.
7 yıldır hundai minibüsümle Türkiyenin çok yerini gezdim,aynı zamanda kamp yaptım.
Bu yıl 2007 11,5 m3 dukato panelvan aldım.
Kısmetse 2 yıl içinde karavana dönüştürmek istiyorum.(ötveden ötürü)
Hayalimi gerçekleştireceğimden sitenizden çok önceden faydalanmaya başladım.Çok'da faydalanacağımı sanıyorum.Çünkü içinde çok değerli yazılar var.
Şimdilik hepinizi sevgiyle kucaklar saygılar sunarım .Zaloğlu
Nihat bey hoş geldiniz .Yanılmıyorsam sizinle Evcan kampta tanışmıştık (orta sırada mobil ve çekme karavandık) Öyle değilse bile şimdi tanışmış olduk .Aracınız hayırlı olsun diyor,Ankarada ki karavancı dostlarınız yardımı ile toplamayı 2 yıldan önce yaparsınız umuyorum.Yatağı yaptığınıza göre temmuzda Evcanda görüşmek üzere diyebilirmiyiz ?

Enver bey
Çok teşekkür ederim.Evet doğrudur,Evcanda tanışmıştık.
Kısmetse mayıs 10 da Evcan kampinkteyim.Sizide bekliyoruz.
Sevgiler ve saygılar.Arkadaşıma selamlar..........Bilgisayarda acele ile çektim .İltifatlarına teşekkür ederim.O senin ve Yılmaz beyin güzelliği.
Kamplar sizlerle güzelleşir.

Herkese merhaba, ben istanbul'dan nadir.Henüz karavan sahibi değilim bu zamana kadarki gezilerimi çadırlı olarak yaptım öylede devam ediyorum. fakat bu sene sizlerinde bilgi ve tecrübelerine dayanarak bir çekme karavan almak istiyorum artık.bu zehir bana da bulaştı,hadi hayırlısı....

Nadir kardeş aramıza hoş geldin sizi aramızda görmek bizi memnun etti forumumuz tüm doğasever karavansever dostlara açık paylaşımı dostluğu seven bir forumdur,şunu unutmayın sizin karavan sahibi olmanız en az sizin kadar bizide sevindirir forum içinde merak ettiğiniz her soruya cevap bulacaksınız yinede takıldığınız konularda her zaman yardıma hazırız istediğiniz kadar mesaj yazıp olmadı telefonlada ulaşabilirsiniz keyifle paylaşırız tüm bildiklerimizi,şimdiden karavanınız hayırlı olsun umarım en kısa zamanda arzu ettiğiniz karavana kavuşursunuz.

Aramıza hoşgeldin Nadir kardeşim. Sen kendine teşhisi koymuşsun zaten. Bu hastalık öldürmez,tam tersi yaşam sevincini artırır. Herşeyin gönlünce olmasını dilerim. İzmirden selamlar.

Nadir Bey, hoşgeldiniz. Umarım isteğiniz gerçekleşir...

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,538
Kaydolan Son Üyemiz
sors

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR