Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,307

Etiketler

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Hoşgeldin diyen tüm yeni dost ve arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum,
ben de Büyük Atamızın ve silah arkadaşlarının bize hediye ettiği 23 nisan Egemenlik ve çocuk bayramınızı kutluyorum.
Birlik ve beraberliğe bu aralar en çok ihtiyacımız olduğu günlerde, bize sağlanmış değerlere sahip çıkmamız gerekir diye
düşünüyorum,

Oğuzhan Bey aramıza hoşgeldiniz. Mademki İzmir cıvarındasınız ve de '' k a r a v a n c ı l ı k'' sizin için bir yaşam biçimi,İzmirde bayağı kalabalık sayılırız, sizinle de tanışmak isteriz.Selamlar sevgiler ''Güzel İzmir'den''

Herkese merhaba,
Ben de Ankara'dan yeni karavancı olarak katılıyorum. Yeni derken henüz aracıma çeki demirini monte ettirdim. Şimdi ruhsat işleriyle meşgul oluyorum. Biter bitmez çekme karavanlara bakacağım. 750 kg geçmeyen ikinci el bir karavan almak istiyorum. Karavan sahibi olunca bol bol yazacağımı biliyorum.
Şimdilik bu kadar...

Sayın ankirali hoş geldiniz ben de çekme karavanı olan birisi olarak aynı evrelerden geçtim size kolay gelsin umarım aradığınız karavanı bulursunuz.

Hoşgeldiniz ankaralı,umarım istediğiniz gibi bir karavan sahibi olursunuz.

Sayın "ankirali", hoşgeldiniz. Düşündüklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle, kolay gelsin..

Cavid Sezen

Aramıza hoşgeldiniz.Umarım hayaliniz gerçekleşir ve ülkemizin dört bir yanını gönlünüzce gezersiniz.Sağlıklı mutlu günler.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Okuduklarımdan hem keyif alıyorum hem de bilgileniyorum. Bir yaşam biçimi olarak benimsediğimiz "gezme" sayesinde tabiki bilgimizde artacak. "gezenbilir" diyorum.

Hepinize selamlar,ben Hakan Bulut,İstanbul'dayım,doktorum.Evli ve 1 çocuk sahibiyiz,seyahat etmeyi çok seviyoruz.Fırsat buldukça görmediğimiz bölgelere ve yurtdışına gidiyoruz.Uzun zamandır bir karavan sahibi olma fikri ,şimdilik beyin jimnastiği seviyesinde de olsa hep aklımızda.Son derece lüks 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri,bize artık yalnızca kalabalığı ve gürültüyü çağrıştırıyor.(Her ne kadar küçük kızımız havuza ve su kaydıraklarına düşkün olsa da :smiley: ) Karavan almamdaki en büyük engel,yıllık izinlerimin azlığı (Senede sadece 15 gün ).Bunun dışında teknik zorluklar,yada alacağımız karavanın çıkarabileceği sıkıntılar da var tabii.Ama mutlaka bir yerlerden başlanacak,forumda dediğiniz gibi,karavan virüsünü kaptık bir kere! Sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR