Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,815
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Adaşım hoşgeldiniz ve gerçekten çok büyük geçmiş olsun (en kısa ve iktisatlı yöntemle inşallah)...

Okurken insanı sıkıntı ve öfke basıyor gerçekten. Bugüne dek nice araçlarımın şehirlerarası telefonla satıldığını bilip, alanların sonrasında teşekkür ettiklerini düşününce, böyle satışları yapan insanların yatacak yerlerinin nasıl olduğunu ister istemez yargılar oluyor ve öfkeleniyorum.

Etiketler

Herkese selamlar,
1986 İstanbul doğumluyum. İst. Üni. Orman mühendisliği bölümünü bitirdim, fakat hayatımın büyük bir parçası olan müzik dalında ihtisas yapmak üzere Marmara Üni. Müzik bölümüne (keman) girdim.

Ben de bir karavanım olmasını çok istiyorum. Yardımlarınızı almak üzere bir başlık açtım. Umarım karavanlılar kervanına katılabilirim. Kimbilir ilerde belki bir canlı müzik karavanımız olur ne dersiniz :smiley:

Açtığım başlık: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86650.new#new

Biyolojik yaşım 59 olsa da, fizyolojik yaşım 35, yani henüz yolun yarısındayım. Tekstil sektöründen emekli ODTÜ mezunu bir endüstri mühendisiyim. Fanatik bir doğa tutkunuyum. Bu nedenle İstanbul'daki evimi bırakıp Düzce'ye yerleştim. Emekli olduktan sonra alternatif tıbba merak saldım. Refleksolog oldum, Reiki eğitimi aldım. Mütevazi bir muayenehane açarak parası olmayanlara bedava, parası olanlara masraflarımı karşılayacak şekilde az bir ücretle hizmet vermeye çalışıyorum.
Greenpeace ve WWF üyesiyim, National Geographic Türkiye çıktığından beri abonesiyim.
İlk tutkum chopper motosikletlerdi. 7 yıldır bir Jinlun 150-5 üzerinde dağ tepe dolaşıyorum. Şimdiki hedefim daha çok yer görmek için tam donanımlı bir karavan.

arkadaşlar aramıza hoşgeldınız der salıklı günler dilerlm genc arkadaşım ayırdıgın karavanlara baktım bana göre en mantıklı ve senin itediyin özeliklere sayip karavan samsun çarşamba daki vosvagen senin işini görür diyorum hepsine baktım inceledim en iyisi diye düşüniyorum başarılar dilerim.

sayın. sadat hocam sitemize hoşgeldiniz özgürlük adına salam hocam yeni yaptınız işinizde başarılar dilerim inşallah tam donalımlı bir karavanınız olur bir karavancı olarak sizide aramızda görmekten gurur duyarız iyi çalışmalar

Sedat bey hoşgeldiniz, yaşıtız sizinle. İnsanın belli zamanda istediklerini gerçekleştirebilmesi kadar keyifli birşey yok eminim, siz de dilediklerinizi gerçekleştirebilecek zenginlikte, Düzce gibi bir okolojinin içine yerleşmişsiniz zaten. :smiley:
Uğraşılarınız çok güzel, inşallah dilediğiniz gibi bir de karavan sahibi olup keyfini sürersiniz...

Sayın "mikman" ve "sedat bilgen", hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle hoşgeldiniz!.. :smiley:

Cavid Sezen

Yeni dostlar Sn Mıkman ve Sn. Sedat bey aramıza hoş geldiniz.

Aramıza yeni katılan bütün doğa sevdalılarına hoş geldiniz diyorum.Umarım en yakın zamanda hayal ettiğiniz karavanlarınıza ulaşır ve yollara düşersiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri