halilo11
Zirve
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Ahmet Bey Hoş geldiniz
Ahmet Bey Hoş geldiniz
Teşekkürler yusuf bey,Yusuf Aybek' Alıntı:Ahmet bey öncelikle aramıza hoş geldiniz,başınıza gelen sıkıntıları eşimle birlikte okuduk inanın çok üzüldük 3 sene önce bende kendi aracımı yapmak istediğimde altından kalkamazsam diye karavan yapım firmalarını arayıp fiyat almıştım o ara sitelerdeki karavan yapım firmasının internet üzerinden ilanlarını inceledim az kalsın gidip mobilya ve elektrik işleri için aracı bırakacaktım Allahtan paramız yoktuda ;D gidip yaptıramadık.
İnşallah bundan sonrası sizin için bir dönüm noktası olur eski yaşadıklarınız bir anı olarak kalır.
halilo11' Alıntı:Ahmet Bey Hoş geldiniz
Ahmet bey tek başına azim işe yaramıyor ;D parada lazım ;Dedessastelio' Alıntı:Sizde bu azim olduktan sonra kısa zamanda yenisini yaparsınız, İnşaallah...
Saygılar.
Merhaba; Bülent Beybülent usta' Alıntı:Ahmet bey meraba öncelikle yazınızda bahsettiğiniz birkaç Ankara firmasından bahetmişsiniz bence bunların kim olduğunu açıklamanız gerekir görüştüklerinizden birtaneside benim firmam bilmeyenler için söylüyorum(DOLLY KARAVAN) çünkü sizin mağdur olmanıza neden olan firma başkası size yardımcı olmak isteyen firma başkası bana geldiğinizde size yardımcı olmak adına ne yapılması gerekiyorsa samimi bir şekilde en ince ayrıntısına kadarda size anlattım lütfen bunlarıda yazın işi başkasına vermiş olabilirsiniz bunada saygı duymak lazım ancak yazınızdan genel olarak şu kanaat çıkıyor Ankara,daki firmalar güvenilmez gibi en azından kendi firmam adına ben yaptığım ve yapacağım her işin sonuna kadar arkasındayım bunun ispatıda şimdiye kadar yapmış olduğum karavanlar ve onların sahipleridir,şimdi taktiri saygıdeğer forum üyelerine bırakıyorum amaç üzüm yemekse bu bence bağcıyı dövmeden olmalıdır.umarım herşey gönlünüzce olur saygılar.
Yusuf Aybek' Alıntı:Ahmet bey tek başına azim işe yaramıyor ;D parada lazım ;D
gezmen' Alıntı:Ahmet Bey hoş geldiniz ; okurken ter bastı beni, yaşadıklarınız kabus gibi!... ???
Cavid Sezen
edessastelio' Alıntı:Benim yaşadıklarım acele kararla hareket edenlere ders olur umarım.