Tüm GEZENBİLİR dostlara merhaba,
İstanbul'un bir ucunda ikamet edip, diğer ucunda çalışan ve her mesai günü trafik keşmekeşi ile cebelleşirken uzun ve trafiksiz seyahatlerin hayalini kuran 38 yaşında tipik bir kentliyim. Hani organik gıda görünce heyecanlanan, gördüğü her yeşillikte ayakkabılarını çıkaran, temiz havada fazla kalınca çarpılan ve her fırsatta 'gideceğim bu şehirden'' deyip hiçbiryere gidemeyenler vardır ya.. işte tam onlardan..
Site ile bundan birkaç ay önce tesadüfen karşılaştım. İnceledikçe konu başlıklarının neredeyse hepsinin altında birbirinden kıymetli bilgilerin, deneyimlerin, tavsiyelerin, tartışmaların ve 'ki bence en önemlisi' müthiş bir dayanışmanın olduğunu gördüm. Yoktan var edilen, emek, sabır ve beceri ile oluşturulan tüm çalışmalar ve bu süreçte insanların birbirine olan desteği.. emeklerin sonundaki samimi tebrikler.. emek sahibinin ise akılalmaz bir mütevazilikle.. 'İnşallah daha iyisi senin olur' temennisi.. bundan daha güzel bir dilek olabilir mi ?
Kısaca; benim hayallerimi paylaşan, dahası gerçekleştirebilenlerin ihtiyacım olduğunda ''tüm bilgi birikimleri ile'' yanımda olacaklarını hissetmek bana keyif veriyor.
Öncelikle, kısa geziler için ''eşimle her gördüğümüzde birbirimizi dürttüğümüz'' ufak bir çekme karavan. Sonra da belki bir Camper.. Bu hayaller için artık biraz daha hevesli ve cesurum sanki..
Bu sitenin oluşması ve devamı için gayret gösteren, bilgi, deneyim ve fikirlerini gerek yazıları gerek resimleri gerekse videoları ile paylaşan herkese, becerisi benim gibi araba lastiği değiştirebilmek ile sınırlı insanlara verdikleri cesaret için, en içten saygılarımla teşekkür ederim.
Murat Aydın
Murat bey, aramıza hoşgeldiniz,
Allah gönlünüze göre nasip etsin, elimizden geldiğince her konuda yardımcı olmaya hazırız,Sevgilerle.