Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 160,766
Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

sword7' Alıntı:
Benimkinde düşük voltaj uyarısı verdikten sonra birdaha çalışmadı. Fabrikaya geri gönderdik ve yeni modelini 2 gün içinde hiçbir ücret talep etmeden yolladılar. Ekran değişmiş, markası shava olmuş ve cihaza dışardaki havayı ısıtmadan içeri üfleme özelliği eklenmiş ve çok daha iyi ısıtır olmuş. Birdaha da sorun çıkarmadı çok şükür. Firmanın malının arkasında durması gerçekten çok güzel...

aracınızın neresine koydunuz bu aparatı ?

Etiketler

Merak ettiğim konu,Cem in eber inin çalışmadığı o yükseklikte yaz kış farkı varmıdır,yani kışın sorunlu çalışan yada çalışmayan ısıtıcı yazında çalışmazmı,mevsimlerin bir farkı yoksa eğer daha yüksek rakıma çıkıp shava markası denenemez mi.Bir sefer çalışması ölçü değildir tabi ama bilmiş oluruz.

mayıstosböce' Alıntı:
Merak ettiğim konu,Cem in eber inin çalışmadığı o yükseklikte yaz kış farkı varmıdır,yani kışın sorunlu çalışan yada çalışmayan ısıtıcı yazında çalışmazmı,mevsimlerin bir farkı yoksa eğer daha yüksek rakıma çıkıp shava markası denenemez mi.Bir sefer çalışması ölçü değildir tabi ama bilmiş oluruz.

Bülent tahminime göre yaz-kış (daha doğrusu hava durumuna bağlı basınç değişikliği) fark ediyor. Yazın çalıştıramadığım iritfada (1740 m.) kışın sorunsuz çalıştı benim alet. Kullanım kılavuzunda yazan 1500 m. biliyorsun. Aradaki 240 m. de azımsanacak bir tolerans aralığı değil. Yazın da bir dahaki sefere çalışır mı bilmiyorum? İki yaz, iki de kış sezonu geçirip her seferinde yazın çalışmayıp kışın çalışırsa "yaz-kış farkı vardır" diyebiliriz. Ama şimdilik birer örnekten yola çıkarak bunu kesin olarak söyleyemiyorum.

Bu arada çok önemli bir ayrıntı daha öğrendim ki webasto 12 volt'un altında çalışmıyormuş.(Bu konudaki teknik veriye ulaşamadım. Aksi bilgi varsa bilenler aydınlatsın lütfen) Eber 10,5 volta kadar çalışabiliyor diye biliyorum. Ayrıca webastonun mazot pompası aşırı sesli çalışıyor. Eber onun yanında tamamen sessiz diyebiliriz. Webasto rakımdan dolayı burun farkıyla öndeydi ama bu durumda eber geriden kopup gelmekte gibi...

Heh çok güzel oldu şimdi,Levent B. hocam sende shava sırta masaj yapıyormuş dersen çok güzel olacak inan.

mayıstosböce' Alıntı:
Heh çok güzel oldu şimdi,Levent B. hocam sende shava sırta masaj yapıyormuş dersen çok güzel olacak inan.

masaj olayını daha çözemediler ;D ama şimdi yeni yazılım ve yeni motor ile daha az enerji ve gürültü sunuyor, yeni motor ile 300kalori daha fazla sıcaklık verebiliyor, yani firma ölü sezonuna girmesine rağmen ürünü geliştirmek için çaba sarfediyorlar

Ses ölçen cihazla gelip hepsini ölçeceğim en hassas olduğum konulardan biri,hep beraber görmüş oluruz en sessiz hangisi.

Şu aralar kaplama öncesinde elektrik tesisatını bitirmek istiyorum. Bu nedenle firmaya bir e-posta gönderip kafamdaki soruları ilettim. İki gün boyunca cevap gelmeyince bugün telefonla arayıp hala cevap beklediğimi bildirdim. Maalesef bugün de cevap gelmedi. Benim açımdan bu, sözkonusu firmanın vereceği destek konusunda çok esaslı bir gösterge: Yani HİÇ!!!

Web sitesinde ilan ettiği e-posta adresine bakmayan, gönderilen mesajlara cevap vermeyen firma benim açımdan bitmiştir!

Dilerim uzun vadede Levent beyi de mutsuz etmezler...

Selamlar
bence çok büyük hata ediyorlar. Zira, artık hepimizin önceliği "bir poblem anında alabileceğimiz destek".. açıkcası üzüldüm bu duruma. reha

TA2RX' Alıntı:
Şu aralar kaplama öncesinde elektrik tesisatını bitirmek istiyorum. Bu nedenle firmaya bir e-posta gönderip kafamdaki soruları ilettim. İki gün boyunca cevap gelmeyince bugün telefonla arayıp hala cevap beklediğimi bildirdim. Maalesef bugün de cevap gelmedi. Benim açımdan bu, sözkonusu firmanın vereceği destek konusunda çok esaslı bir gösterge: Yani HİÇ!!!

Web sitesinde ilan ettiği e-posta adresine bakmayan, gönderilen mesajlara cevap vermeyen firma benim açımdan bitmiştir!

Bekir bey sorununuzu Ahmet beye ilettim ilk aldığım cevap böyle bir e-posta almadık dediler ve hatta şirketin bütün e-postalarına beraber baktık bende göremedim, tlf veya e-posta adresinizi verirseniz size ulaşmak isterler
selamlar

TA2RX' Alıntı:

forumlarda firma ve kişilere zarar verecek bu tür yazılara hiç sıcak bakmıyorum.Cevap hakkı dahi olmayan bir forumda yazılanlar.Firma ölü sezonda olduğu için çekirdek kadro izin kullanıyor olabilir, Mesaj dikkatten kaçmış olabilir, gelmemiş olabilir, bilir, bilir.......
Bu tür hiç , bitmiştir gibi sözleri sarfetmek yerine konuşarak temas kurmayı deneseniz, firma size destek verecektir eminim. Konuya objektif bakamayan kişiler üzerinde bu tür yazılar nasıl bir etki yapar düşündünüzmü, yada aynı tarz birşey sizin başınıza gelse ne yaparsınız. Firmayı tanımam, Bekir beyide tanımam , ancak bunları söylemek geldi içimden.Sürç-ü lisan ettiysem affola.

TA2RX' Alıntı:

Kanada'da yaşamıyoruz, orda olsaydık belki hemen bir e posta gelir, şöle efenim, böle efenim, siz haklısınız , siz büyüksünüz gibi yazılarını
görürdük ve prosedürler arasına sıkıştırılarak iş görürdük.. Lakin güzel ülkemdeyiz, birşeyleri yapmaya çalışan ülkem. Levent Bey'den takip ettik,
gelişim için çabalayan bir üretimci girişime bence bu tip bir yaklaşım uygun gelmiyor.Uzlaşmacı olmalıyız diyerek düşünüyorum (şahsi fkrimdir).

Levent bey,

İlginize teşekkür ediyorum. Firmanın kendi web sitelerinde ilan ettikleri <dedsadinamo@hotmail.com> adresini kontrol ederlerse ta2rx@tcswat.org adresimden

17/07/2010 tarih ve 09:17 saatinde gönderdiğim "Isıtıcı ile ilgili bir kaç teknik soru" başlıklı mesajımı ve
19/07/2010 tarih ve 21:41 saatinde gönderdiğim "Alooo! Orada kimse var mı?" başlıklı mesajımı göreceklerdir.

Hala mesajın kendilerine ulaşmadığını iddia edecek olurlar ise, sözkonusu mesajları gönderdiğim adresin gmail alt yapısını kullandığını, bu adresten hotmail üzerindeki herhangi bir adrese gönderdiğim hiç bir mesajda bugüne kadar böylesi bir sorunla karşılaşmadığımı, bir tanesinin bir şekilde kaybolduğunu düşünsek bile, farklı tarihlerde gönderilen mesajların ikisinin de "teknik" sebeplerle ulaşmamış olabileceği gibi bir açıklamayı "yönetim bilişim sistemleri" uzmanı birisi olarak pek inandıcı bulmayacağımı peşinen söylemek isterim.

Diğer arkadaşlara ise,
İşletme profesörü olarak,
Müşteri destek günümüzde işletmeciliğin TEMEL unsurudur. Bu konuda şüphesi olanlar işletmecilik literatüründe konuyla ilgili pek çok yayın bulabilirler

Tüketici Koruma Derneği (eski) yönetim kurulu üyesi olarak,
Müşterilerinin taleplerini görmezden gelen firmalarla ilgili izlenimleri paylaşmak bütün tüketicilerin izlemesi gereken bir yoldur

...derim.

Sevgiyle,
BKA

Bekir bey şimdi verdiğiniz tarih ve e-posta adresinizle mailllerini tekrar kontrol ettim (bizzat bende baktım), böyle bir mail yok sistemlerinde
gereksiz kutusuna da baktık iki mesajınızda ulaşmamış

"Bülent tahminime göre yaz-kış (daha doğrusu hava durumuna bağlı basınç değişikliği) fark ediyor. Yazın çalıştıramadığım iritfada (1740 m.) kışın sorunsuz çalıştı benim alet. Kullanım kılavuzunda yazan 1500 m. biliyorsun. Aradaki 240 m. de azımsanacak bir tolerans aralığı değil. Yazın da bir dahaki sefere çalışır mı bilmiyorum? İki yaz, iki de kış sezonu geçirip her seferinde yazın çalışmayıp kışın çalışırsa "yaz-kış farkı vardır" diyebiliriz. Ama şimdilik birer örnekten yola çıkarak bunu kesin olarak söyleyemiyorum. "
Yeni gördüm şimdi mailler gitti mi gitmedi mi derken.
Yaz-Kış farkı olması normaldir. Çünkü kışın hava soğuktur, birim hacimdeki oksijen miktarı daha fazladır. Aleti yakmaya yetiyordur.

Levent bey,

İlginize çok teşekkür ediyorum. Ahmet bey bana e-posta ile ulaşıp diğer adreslerini de gönderdi. Ona orijinal mesajı gönderirken farkettim, web sayfasındaki linke tıklayınca çıkan adres debasto@hotmail.com imiş. Yanlış yönlendirme için sizden de özür diliyorum. Ahmet beyin tüm adreslerine ilgili mesajı yönlendirdim.

Sevgiyle,
BKA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR