Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 160,938
Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

SERKANEFE' Alıntı:
Hani aracım büyük olsa, birde koyabileceğim bir yer olsa dedikleriniz çok güzel olurdu, araça devamlı yük biniyor, bagaja koyamama gibi bir problemim var(en azından portatif olmalı),farklı çözümler aramaktayım,nereye koyabilirim diye..

kışın aracın içinde yatmak buzdolabının içinde yatmak gibi, bu ısıtıcıları portatif yapabilirsiniz, uygun bir kap-kutu yapılarak dışarıda çaılıştırabiliyorsunuz, sorun sıcak hava üfleyen hortumu içeri nasıl sokulur, bence bu soruna çare bulursanız ısıtıcının yeri önemli değil

Etiketler

Pazar günü BotŞov fuarında standlarını ziyaret ettim. Debasto yerine artık Shava adını kullanıyorlar. Sistemleri güzel görünüyor. Gürültü seviyesi kabul edilebilir seviyede. Sıcaklık sensörü olması güzel bir özellik. Fuarda çok daha sezsiz çalışan bir model cihaz daha vardı. Finlandiya malı idi. Sessizdi ama fiyatı da Shava'nın 3 katı idi.
[attachment=1]

IMG_0223s.jpg

"Dost başa, düşman ele bakar!"mış...(Biraz değiştirdim ama.. :smiley:) Eller yine dolu, alışverişler yapılmış!... :D

Cavid Sezen

Selamlar
ne yalan söyleyeyim, ben de Debasto isminden nefret etmiştim. Zira, "ben taklidim, benim kimliğim yok" mesajı veriyor idi.. Adının değiştiğine çok sevindim. Aracım da Eber var ama ilk ihtiyacımda kesinlikle Shava alacağım. Her zaman söylerim , yerli malı kullanmalı.. kullanmalı ki, sanayimiz gelişsin, ülkemiz vatandaşı ekmek yesin. yeter artık dünyayı beslediğimiz yahu..

Bu arada, ürünü gerçekleştiren herkese gönülden "bravo".. ülkemizin hakikaten bu ihtiyacı var. reha

gezmen' Alıntı:
"Dost başa, düşman ele bakar!"mış...(Biraz değiştirdim ama.. :smiley:) Eller yine dolu, alışverişler yapılmış!... :D

Cavid Sezen

Bense direk şuraya odaklandım...
30 lt lik bir dolap sanırım... :D

dolap.jpg

Fuarda benimde dikkatimi çekti. Shava nın çalışması oldukça sessiz gibiydi. Dijital kontrol panelide başarılı gözüküyordu. İlk izlenimim olumlu

Delikanlının biri 2500 mt ye çıkıp denemeli arkadaşlar, en azından gündüz vakti gidilse Uludağ ın en yüksek yerine ,akşama da inse.Gerçi bunu yazında denesek sonuç belli olmaz mı olur sanırım,o zaman riske girmeden yazın denemeli.

mayıstosböce' Alıntı:
Delikanlının biri 2500 mt ye çıkıp denemeli arkadaşlar, en azından gündüz vakti gidilse Uludağ ın en yüksek yerine ,akşama da inse.Gerçi bunu yazında denesek sonuç belli olmaz mı olur sanırım,o zaman riske girmeden yazın denemeli.

Böyle diye diye koca kışı bitirdin... :D
Senin ısıtıcı işi seneye kaldı anlaşılan... :-\

taiga' Alıntı:
Böyle diye diye koca kışı bitirdin... :D
Senin ısıtıcı işi seneye kaldı anlaşılan... :-\

:D Üç tane yerle görüştüm üçüne de şunu sordum VW T5 e şöför koltuğunun altına takabilirmiyiz.Bursa da ki buraya gelin bakalım dedi ben Adapazarı ndan arıyorum dediğim halde,Gebze de ki de aynısını söyledi.En çok ilgilenen Bolu oldu oda servise gider bakarım dedi ama 3. hafta ya girdik.Ben bu tavra sinir oldum yoksa Bolu da ki arkadaşa gidecektim Gebze de kinden daha pahalıya yaptığı halde,sırf benimle ilgilenmesinden dolayı.Bir kişi hemen hemen en çok bulunan bu araçlardan biri olan T5 i, bulup bakamaz mı,birde onların işi bu ,çok ilginç.Bolu da ki arkadaş şimdi takılırsa taktırmayı düşünüyormusunuz diye sordu hemen ertesi gün gelirim dedim.

Cem de Bülent sen taktırma bu konu hakkında(nereye takılacağı)konuşur bakar ona göre karar veriririz dedi,bana da mantıklı geldi,zaten hala da kızgınlığım geçmedi.

Birşey soracağım. Bendeki aletin ısıtma çıkışı direk boru olarak. Plastik olan ve üflenen havayı istediğimiz tarafa vermeyi sağlayan parça bende yok :eek: Kullananlarda bu parça var mı, fotoğrafta da belli oluyor...

sword7' Alıntı:
Birşey soracağım. Bendeki aletin ısıtma çıkışı direk boru olarak. Plastik olan ve üflenen havayı istediğimiz tarafa vermeyi sağlayan parça bende yok :eek: Kullananlarda bu parça var mı, fotoğrafta da belli oluyor...

şuan için bu parçayı isteyen olursa ekstra ücretle takıyorlar, veya pazarlık yaptığınızda fiyatın içinde de olabiliyor, mesala Haldun hocama fiyat alırken bu parça 1050tl'nin içinde,
istersen biraz bekle, firma çalışmalarına başladı kalıp veya yurt dışından adetli getirmek suretiyle bu sorunu çözecekler, çözdükleri zaman ucuza mal etmek de mümkün olacak, şimdi istersen vip araç yapanlardan alıp size vermek zorundalar bunun maliyetide 50tl,
şimdiye kadar kamyon ve tırlara çalıştıkları için ihtiyaç duymamışlar, karavanlara takılmaya başlayınca kendileride farkettiler

Soğutucuyu satan fuardaki firmanın adresi.

http://www.cihangemi.com.tr/index.php

buralpdi' Alıntı:
şuan için bu parçayı isteyen olursa ekstra ücretle takıyorlar, veya pazarlık yaptığınızda fiyatın içinde de olabiliyor, mesala Haldun hocama fiyat alırken bu parça 1050tl'nin içinde,
istersen biraz bekle, firma çalışmalarına başladı kalıp veya yurt dışından adetli getirmek suretiyle bu sorunu çözecekler, çözdükleri zaman ucuza mal etmek de mümkün olacak, şimdi istersen vip araç yapanlardan alıp size vermek zorundalar bunun maliyetide 50tl,
şimdiye kadar kamyon ve tırlara çalıştıkları için ihtiyaç duymamışlar, karavanlara takılmaya başlayınca kendileride farkettiler

Şu parçayı isteyeyim ben bari. Benim için gerekli bir parça çünkü. Hava çıkışı gider borusu gibi duruyor ayak altında :smiley:

reha' Alıntı:
Selamlar
ne yalan söyleyeyim, ben de Debasto isminden nefret etmiştim. Zira, "ben taklidim, benim kimliğim yok" mesajı veriyor idi.. Adının değiştiğine çok sevindim. Aracım da Eber var ama ilk ihtiyacımda kesinlikle Shava alacağım. Her zaman söylerim , yerli malı kullanmalı.. kullanmalı ki, sanayimiz gelişsin, ülkemiz vatandaşı ekmek yesin. yeter artık dünyayı beslediğimiz yahu..

Bu arada, ürünü gerçekleştiren herkese gönülden "bravo".. ülkemizin hakikaten bu ihtiyacı var. reha

Reha bey duygulaıma tercüman olmuşsunuz.Tebrik ediyorum arkadaşları.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri