Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 160,766

Etiketler
Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Bende arabama boyle bir isitici taktiriyim dedim ama olmicak gibi cunki bu isiticiyi koyabilecegim yer bagaji ayrica benimde orda uyumam gerekiyor :/ + arabam yeni aracimi hortumlar icin orasina burasina delik actirmak istemiyorum alternatif yollar ariyorum :/

Arkadaslar
sanırım pek irdelenmemiş ama bu cihazların (hem Eber hem de Webasto) en büyük derdi , yedek parçasının inanılmaz pahalı olması. umarım yerli olan da bu dert olmaz, reha

reha' Alıntı:
Arkadaslar
sanırım pek irdelenmemiş ama bu cihazların (hem Eber hem de Webasto) en büyük derdi , yedek parçasının inanılmaz pahalı olması. umarım yerli olan da bu dert olmaz, reha

ısıtma bujisini dahi kendileri yapıyorlar, yedek parçada sorun ve pahalılık olacağını sanmıyorum

sword7' Alıntı:
Teşekkür ederim. Bu cihazın rakım sorunu kaç metrede ortaya çıkıyor acaba?

rakımla ilgili bir şikayet gelmemiş firmaya, isviçre'ye çalışan tırlarada taktıklarını söylüyorlar, şimdiye kadar böyle bir şikayet yokmuş, bizde deneyip göreceğiz, İstanbula yakın en yüksek yer neresi oraya bir tur düzenleriz, hatta üç ayrı çeşit ısıtıcı ile çıkıp üçünüde test etmek lazım

reha' Alıntı:
Arkadaslar

2yıl parça ve servis garantisi var. Üstelik bir parçası arızalandığında başka hiçbiryerini ellemeden sadece o parçayla muhattap oluyormuşsunuz. Şimdilik bir sıkıntımız yok bakalım. Uzun vadede ne olur bilinmez tabi...

beyler ben aracıma monte ettirmesem de başka türlü çalıştıramaz mıyım çok mu çerçefelli bir iş olur ? yoksa aracımda elektrikli battaniye mi kullanmalıyım ?

Selamlar
monte ettirmeden kullanmanız çok akılcı olmaz "bence". Zira, mini boyutlu da olsa bir "kalorifer brülörü" söz konusu.
Hangisini kullanacağınız "kiritik" bir karar.. Zira, battaniye sizi ısıtır ama ortamı ısıtmadığı için hala "soğuk hava" tenefüs
edeceksiniz. Ama bu cihaz ortamı ısıtıyor. Gereğinde, yağmurda arabaya sığındınız, giyecekleri bile kurutabilirsiniz.

Sonuç olarak "bence"
1) Eğer durumunuz müsait ise bu cihaz emin olun en iyi çözüm
2) En azından bir elektirikli battaniye çok işinize yarayacaktır
3) Mümkün ise her ikisi de..
iyi günler dilerim, reha

buralpdi' Alıntı:
haftaiçi ısıtıcımızın bir büyük modeli üretimden çıkmaya başladı, bizde bu yeni model ile ısıtıcımızı değiştirdik, cumartesi akşamıda ilk deneme fırsatımız doğdu, ailecek sahile indik bizler dışarıda ailenin hanımları ve yaşlılarıda karavanın içinde sıcacık oturdular, semaverde çay muhabbeti yapıp biraz hava aldık, ısıtıcımız içerisini 20 derece sıcaklıkta muhafaza etti, yeni ısıtıcı eskisine göre daha verimli oldu

Üstadım,

Bu büyük model kaç kuruştur?

SERKANEFE' Alıntı:
beyler ben aracıma monte ettirmesem de başka türlü çalıştıramaz mıyım çok mu çerçefelli bir iş olur ? yoksa aracımda elektrikli battaniye mi kullanmalıyım ?

Bu cihazı eksoz çıkışı olmadan kullanamazsınız. Ancak Eberspaher'in D4 modeli araç için seyyar kullanıma uygun çantalı olarak AÇSA'da görebilirsiniz.
Levent

buralpdi' Alıntı:
Haldun hocam şimdi sordum, büyük tip dijital ekran montaj dahil 1050tl , Bursada montajını yapabilecek

Bu ne kadar büyük. Bendeki de dijital ekranlı. 900 lira montaj dahil fiyatı. Tabi deposunu araç içinde koyacak yer olmadığı için 50 lirada galveniz depoya gitti...

sword7' Alıntı:
Bu ne kadar büyük. Bendeki de dijital ekranlı. 900 lira montaj dahil fiyatı. Tabi deposunu araç içinde koyacak yer olmadığı için 50 lirada galveniz depoya gitti...

aradaki fark ne kadar bilmiyorum ama şimdi benim aracı yani 14m3 alanı rahat ısıttıktan sonra düşük devir devam ediyor, bir önceki ısıtıyordu ama hep maksimum devirde çalışıyordu, sizin defendere yeterli gelir sizde hacim düşük

reha' Alıntı:
Selamlar
monte ettirmeden kullanmanız çok akılcı olmaz "bence". Zira, mini boyutlu da olsa bir "kalorifer brülörü" söz konusu.
Hangisini kullanacağınız "kiritik" bir karar.. Zira, battaniye sizi ısıtır ama ortamı ısıtmadığı için hala "soğuk hava" tenefüs
edeceksiniz. Ama bu cihaz ortamı ısıtıyor. Gereğinde, yağmurda arabaya sığındınız, giyecekleri bile kurutabilirsiniz.

Sonuç olarak "bence"
1) Eğer durumunuz müsait ise bu cihaz emin olun en iyi çözüm
2) En azından bir elektirikli battaniye çok işinize yarayacaktır
3) Mümkün ise her ikisi de..
iyi günler dilerim, reha

Hani aracım büyük olsa, birde koyabileceğim bir yer olsa dedikleriniz çok güzel olurdu, araça devamlı yük biniyor, bagaja koyamama gibi bir problemim var(en azından portatif olmalı),farklı çözümler aramaktayım,nereye koyabilirim diye..

SERKANEFE' Alıntı:
Hani aracım büyük olsa, birde koyabileceğim bir yer olsa dedikleriniz çok güzel olurdu, araça devamlı yük biniyor, bagaja koyamama gibi bir problemim var(en azından portatif olmalı),farklı çözümler aramaktayım,nereye koyabilirim diye..

Boş ver zaten yaz geliyor,seneye takarsın.
Zaten belli olmaz bakarsın seneye kadar aracını değiştirirsin ;D
Bellimi olur,değilmi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR