Suzuki İçin Port Bagaj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,180
Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj

Bende 2004 3 kapı aracım için bir tane yaptım, elektrositatik boyadan yeni geldi, elektrik tesisatını gece topladım ama işlerimin yoğunluğundan dolayı taktıramadım. taktırınca ilk fırsatta resimleri koyarım.[attachment=1][attachment=2]

160120101132.jpg

160120101133.jpg

Etiketler

Birde ön sislambalarının içine angel eye yerleştirdim, istenildiği taktirde park lambalarıyla beraber bmv'lerinki gibi sadece beyaz halka yanacak.

dronder' Alıntı:
jimny için olanı nereden aldınız ?

Tel ya da web adresi verebilir misiniz ?

kusura bakmayın cevap gecikti, il dışındaydım.. aldığımız port bagaj sanayide satılan, her araca takılan bir port bagaj, bir özelliği filan yok.. Balıkesir'de sanayiden almıştım. isterseniz hafta içi öğrenirim telefonunu.

ilyasfb' Alıntı:
SON OLARAK İNTERNETTEN 4 ADET KARE SİS FARI SİPARİŞİ VERDİM BUNUDA PORT BAGAJIN ÖN KISMINA GENE BİR PROJİL KESEREK VE SADECE TAVAN ÜST BARLARINA MONTAJINI YAPICAM GENE MAT FOLYO İLE KAPLICAM ARACA HERHANGİBİR DELİK AÇMADAN İŞLEM SONUÇLANICAK SANIRIM BU HAFTA SONU SİSLER YANİ YARIN ULAŞIRSA ELİME PAZAR GÜNÜ YAPIP O ŞEKİLDE FOTOLARINIDA EKLİCEM HERKESE SELAMLAR(BİŞEYE KAFAMI TAKTIYSAM O İŞMEMİ SONUŞLANDIRMADAN UYUYAMAM BU AZİMDE ORAN GELİYO KAFAMI TAKTIM BİRKERE :D

İlyas Bey,
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Detaylı paylaşım içinde teşekkür ederim.

msmt' Alıntı:
İlyas Bey,
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Detaylı paylaşım içinde teşekkür ederim.
merhaba mustafa bey ve tüm arkadaşlarım tüm yorumlarınız ve fikir paylaşımlarınız için herkese tek tek teşekür ederim çalışmamı son olarak sis farlarının montajını yaparak sonuçlandırdım.
Gene aynı sistemle kutu kare profili keserek ve mat siyah folyo kaplama yaptım yannız elektirik tesistını çekmek için baya kafa yordum hepsini profilin içinden geçirerek tek tek lehimledim ve gene su oluklarından sag taraftan şaseyi sol taraftan artıyı geçirdimki fitilerden 2 kablo geçip şişkinlik yapmasın diye ve busayede tekbir kablo gözükmüyo sonrada elektirkçime götürdüm araya 2 role koydu 1.role sisler yandıgı anda kablonun ısınmaması için 2role de selektörlere sısleri baglamak için gene arada 2.bir dügme var ona bastıgımda selektör işlemini yaparken sislerde yanıyo isterseniz dügmeyi kapatıyosunuz ozamanda devredn çıkıyo baya etkili bir selektör oluyo denedim ;D sisleri en düşük seviyeye aldım kımsenın gözünü almasın diye ve kısacası ile çok menunum sıra arkaya 2sis farı aldım onların montajında ama bu konuda daha fazla yorum ve foto ekliyip arkadaşların kafasını şişirmek istemiyorum bu yüzden konu ile son yorumlarımı ve fotolarımı koymak istedim herkese selamlar

100_1612.jpg

100_1613.jpg

100_1618.jpg

100_1622.jpg

schweps' Alıntı:
Kasa rengiyle uyumlu bagajınız şık durmuş.
Elinize sağlık.
Teşekürler şenol bey
bagajn üst bölümü karbon kablama siyah ve füme renklerden oluşuyo buda araçla bütünlük saglıyo diye bu bagajı tercih ettim, diger çok önemli bi konuda ben bagajı enlemesine geniş seçtim hem rüzgara karşı daha iyi olur diye hemde kapalı otoparka girişlerde sıkıntı olmasın diye örnek veriyim ankara da Carrefour alışveriş merkezinin kapalı otoparkı 2.10cm ben şuan geçerken durdum baktım tam 7-8cm farkla geçiyorum bunun gibi bi çok kapalı oto parka giriyorum port bagaj alcak arkadaşların araçlarının zaten yüksek oldugundan bagajlı yüksekligini düşünerek kendilerine uygun bagajı seçmelerini ve bu ayrıntıyı unutmamalarını hatırlatırıım selamlar

Arkadaşlar hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.Bende aracıma tavan sepeti yaptım fotoğraflarını ekliyeceğim.Benim bir sorum var.

Tavan sepeti 80km'den sonra çok ses yapıyor,bu sorun için ne yapmak lazım?

teşekkürler.

arwin' Alıntı:
Bağlantı şeklini resimlendirseniz belki bir yorumda bir yorumda bulunabiliriz Tolga bey.. :smiley:

En kısa zamanda resimleri ekliyeceğim.Benim aklıma ilk önce sepeti komple çadır bezi ile kaplamak geliyor.Yada vinlex ile.

tolgameltem' Alıntı:
Arkadaşlar hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.Bende aracıma tavan sepeti yaptım fotoğraflarını ekliyeceğim.Benim bir sorum var.

Tavan sepeti 80km'den sonra çok ses yapıyor,bu sorun için ne yapmak lazım?

teşekkürler.
mrb. tolga bey
benim aracımda 90km den sonra tatlı bi ses yapıyo oda belirli belirsiz rahatsız etmiyo ama eger ondanda rahatsız olursam pileksiglas(mikaya benzer cam)ile bu sorunuda halettmeyi düşünüyorum zaten bu düşüncemi az araştırdım ve port bagajda dünyaca en iyi kabul edilmiş THULE markanın böyle bir sistem yaptıgını buldum biraz onlardan alıntı gibi olcak ama tabiri caizse çakmasını yapıcam artık ;D çünkü bu port bagjcılara tek kuruş vermeyi düşünmüyorum koca ankara da bile sadece 2 yer var ve tekeline almışlar insanları bu fiyat işine gelirse tavrı yapıyolar biliyolar başka yerde bulamıcanı o yüzden istedikleri fiyatı çekiyolar kendi başınızın çagresine bakıcasınız allahtan bu büyük marketler var yoksa arada nekadar kazık yedigimizide anlıyamıcaz dayanıklık konunda benimkide çok saglam olur sadece düşündügüm camın egimi kaç cm olması gerek bunuda araştırıcam uygulama yaparsam gene fotolarını eklerim ama az çok kafanızda bir fikir oluşsun diye eger yapmaya karar verirsem istedigim sistemin fotolarını ekliyim sizin araçtada şık ve kullanışlı olabilir kolay gelsin

828000_main.jpg

828000_OC_1.jpg

mdilek' Alıntı:
Bende bu günler port bagaj arayışı içindeyim. Bir firma buldum. Fiyat almayı düşünüyorum. Yerli imaat ve iharcat yapılıyormuş.
Sizce nasıl. http://www.akdenizfibersan.com.tr/galeri/categories.php?cat_id=122 Sizce nasıl?
Mrb.yaklaşık bu işi 2 ay araştırmış ve istanbul dahil 7-8 firma ile görüşmüş ve bunların en az 5 ide imalatınıda yapan yerler 3 tanesinede bizzat gidip yerinde gördüm bu tecrübeme güvenirseniz size en yakın bahaus marketinden çok daha uygun fiyata vade farksız 12 taksitle alabileceginiz ve 1 ay içinde de iade şansınız oldugundan bahaus tan alın derim ve aradakı fiyat farkı ve kalite farkını görün kafanızda rahat olsun cebinizde ben hayatım boyunca ne iş yaptırıyosam o işte 1 numara olan yerlere giderim çünkü işi yaptırmak önemli degil devamı ve garantisi çok önemli büyük marketlerde bu güvence var siz herhangibir firmadan alın bi port bagaj 10 gün kullanın bi sorun sebebi ile iade etmeye çalışın bakalm size neler yapıcaklar bu çok önemli ama tercih sizin benimki nacizane bir öneri kolay gelsin

mrb. şenol bey
görüntü olarak bagajınız gayet güzet fakat rüzgar egimini aşaya dogru vermek sizce saglıklımı üstte mazemeleriniz oldugu zaman altan giden hava akışını artırmış oluyosunuz buda bagajı sürekli yukarı dogru itirmeye sebep olablir egimi aşaya dogru yapma sebebiniz ney acaba onu merak ettim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR