Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj
Merhanalar ,ben otorite değilim aldığım bagajı da yukurda tartışıyoz okumuşsunuzdur,
1.bence kullanabilirsiniz ben kullancam sök tak uğraşılmaz,
2.yakıtta çok etkilemez(miş)çok hafif sürtünme mukavemet onla ilgili üstadlar var daha ayrıntılı bilgi verir,
3.ses yapmadı bagaj
4.taşıyıcı barlar ile birlikte mont blanc vista 320 modelini 700 tl ye aldım(kargoda ödedim)
5.Ben kendim yaptım (bir arkadaşla beraber)2 kişi çok rahat takarsınız klasik bir tornavidanızın olması yeterli metrede iyi olur hizalamak için tavana,servise ustaya gerek yok
**dediğim gibi ben 2 gün önce aldım vısta modelini ve sadece fikirlerimi yazıyorum Thule Pacific 100 çok daha iyi diyorlar ama fiyat birazcccıkkkk pahalı sanırım,
kaganss' Alıntı:- mont blanc vista 320 modellerini 2009 gv3 için tavsiye eder misiniz? aracın bagajı 200 lt olduğu için tatillerde portbagaj iyi olur diye düşünüyorum ama
1 hiç sökmeden bütün yıl kullanılabilir mi,
2 yakıtı %5-10dan daha fazla etkiler mi, araç zaten 1.70,
3 ses yapar mı, tıkırtı veya rüzgar sesi,
4 taşıyıcı barları ile toplam maliyeti ne olur,
5 bursa çevresindeki illerde taktırabileceğim tavsiye edebileceğiniz yerler var mı veya suzuki servislerinden temin etmek daha mı iyi olur,
pek bilgim yok kusura bakmayın. bi öceki kasadan bir örnek;
Merhanalar ,ben otorite değilim aldığım bagajı da yukurda tartışıyoz okumuşsunuzdur,
1.bence kullanabilirsiniz ben kullancam sök tak uğraşılmaz,
2.yakıtta çok etkilemez(miş)çok hafif sürtünme mukavemet onla ilgili üstadlar var daha ayrıntılı bilgi verir,
3.ses yapmadı bagaj
4.taşıyıcı barlar ile birlikte mont blanc vista 320 modelini 700 tl ye aldım(kargoda ödedim)
5.Ben kendim yaptım (bir arkadaşla beraber)2 kişi çok rahat takarsınız klasik bir tornavidanızın olması yeterli metrede iyi olur hizalamak için tavana,servise ustaya gerek yok
**dediğim gibi ben 2 gün önce aldım vısta modelini ve sadece fikirlerimi yazıyorum Thule Pacific 100 çok daha iyi diyorlar ama fiyat birazcccıkkkk pahalı sanırım,