Suzuki İçin Port Bagaj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,178
Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj

kaganss' Alıntı:
- mont blanc vista 320 modellerini 2009 gv3 için tavsiye eder misiniz? aracın bagajı 200 lt olduğu için tatillerde portbagaj iyi olur diye düşünüyorum ama
1 hiç sökmeden bütün yıl kullanılabilir mi,
2 yakıtı %5-10dan daha fazla etkiler mi, araç zaten 1.70,
3 ses yapar mı, tıkırtı veya rüzgar sesi,
4 taşıyıcı barları ile toplam maliyeti ne olur,
5 bursa çevresindeki illerde taktırabileceğim tavsiye edebileceğiniz yerler var mı veya suzuki servislerinden temin etmek daha mı iyi olur,
pek bilgim yok kusura bakmayın. bi öceki kasadan bir örnek;

Merhanalar ,ben otorite değilim aldığım bagajı da yukurda tartışıyoz okumuşsunuzdur,
1.bence kullanabilirsiniz ben kullancam sök tak uğraşılmaz,
2.yakıtta çok etkilemez(miş)çok hafif sürtünme mukavemet onla ilgili üstadlar var daha ayrıntılı bilgi verir,
3.ses yapmadı bagaj
4.taşıyıcı barlar ile birlikte mont blanc vista 320 modelini 700 tl ye aldım(kargoda ödedim)
5.Ben kendim yaptım (bir arkadaşla beraber)2 kişi çok rahat takarsınız klasik bir tornavidanızın olması yeterli metrede iyi olur hizalamak için tavana,servise ustaya gerek yok
**dediğim gibi ben 2 gün önce aldım vısta modelini ve sadece fikirlerimi yazıyorum Thule Pacific 100 çok daha iyi diyorlar ama fiyat birazcccıkkkk pahalı sanırım,

Etiketler

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, fotoları merakla bekliyorum

resimler.

DSCF4685.jpg

DSCF4682.jpg

DSCF4683.jpg

DSCF4679.jpg

DSCF4680.jpg

Hayirli olsun :smiley:

ama kisisel fikrim jimny gibi bir aracda ciddi yakit artisina neden olur bu port bagaj, ve otobanda suratli giderken yan ruzgarlarda baya problem yaratir. tahminimden daha yuksekmis

Yan rüzgarlarda jımny zaten bayaa problemli bir araç bu kış çok zorlandım izmir dikili arası 2 kere fırtınayla gittk ve inanılmaz derecede zordu aracı yolda tutmak.yakıt artışı konusunda h.sonu seferihisara gittim 120km bi yol ama köy yolu virajlı ve yokuş öncedende gidiyodum ve yakıtta çok bariz bir fark hissetmedim,h.sonu Denizliye gitçem o zaman belli olcak yakıt.
Bagaj jımny gibi araçta ihtiyaç negatif yönleri tabiki var ama en basiti çoğu otopark a giremez araç şu haliyle,şuan önemli olan fayda sağlayıp sağlamayacağı zaman göstercek,onuda,

Doğru ya.
Geçmiş olsun Serkan.

Ömer'de Eğirdir Dedegöl zirve inişi dizlerini zorladı.
:(

mdilek' Alıntı:
Port bagajların aracın yakıtını %20 arttırdığını okuyup söktüm. Bu bayramda tekrar deneyeceğim. Yakıt artışı konusunda tecrübeniz var mı?

İyi dizayn edilmiş kaliteli bir bagaj ancak bir yolcu fazla binmiş kadar artırır yakıtınızı. Hapro bagajlarda bu oran sıfıra yakındır. Bilginize.

mdilek' Alıntı:
Hapro derken neyi kastettiniz? Thule bagajlardan veya yerli firstbag (bystunnigin üretimi) den farkı nedir?

Hapro Hollanda üretimi, dünyanın en çok satan markalarındandır. www.bagajmarket.com sitesinden inceleyebilirsiniz. Bilginize.

Thule ve Hapro nam yapmış markalı ürünler 1500 tl üzeri fiyatları var.?

firstbag ve bahaus ta satılanlar ise 250 -300 tl aralıgında . çarpı 6 misli fiyatın bir acıklaması olması lazım .

plastik & naylon türevi bir malzemeden üretilen bu ürünlerin farkı nedir.

marka merakı olan kişilere hitap ediyor sanırım . ;D

'' abigu '' nikli üyemiz sadece bu forumu satışını yaptıgı ürünleri tanıtmak amacı ile kullanıyor . ;)

dogru cevap bı o arkadaş verebilir derim. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR